e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Září 2018 - 7:31

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zprovoznění cccam
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 11:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2018 - 15:05
Příspěvky: 40
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Přátelé,
provoznil jsem svůj Formuler 4 Combo a mám problém se cccam. Nechal jsem si přijímač přednastavit. Mám tam OpenATV 6, funkční oscam na kartě Skylink Irdeto 01, takže mně předplacená nabídka jede. Ale za boha nemůžu zprovoznit cccam. Nainstalovat jsem cccam(snad,stáhnul jsem balíček), vytvořil CCcam.cfg a vložil přidělené údaje. Ale v menu/informační panel/Softcam panel/je na Nastavení CAM1 jenom oscam_atv. Za boha nikde nevidím CCCAM a totálně netuším, jak to aktivovat. Možná to píšu nějak špatně, ale nikdy před tím jsem to nedělal.
Poradíte prosím, co dělám blbě?

Díky předem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zprovoznění cccam
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 11:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 18.Listopad 2007 - 9:58
Příspěvky: 47
satelitni prijimac: DM500, IP9900,PRISMCUBE
Poděkováno: 1 krát
Načo potrebuješ cccam ak ti funguje oscam ?

_________________
PRISMCUBE + Cryptobox 600HD + Opticum X7 +Banani PI Oscam + toroid T90 (4,8W-1W-4E-9E-13E-19,2E-23,5E-28,2E)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zprovoznění cccam
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 11:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2018 - 15:05
Příspěvky: 40
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Zkus hádat ;-) .Jsem říkal, že mám předplacenou jen určitou nabídku ...

Už jsem to zprovoznil. Nějak si nemůžu zvyknout, že výběr se dělá šipkami do boku. Na CAM 2 jsem dal cccam, CCcam.cfg mám správně a už to jede. Pomohlo mně hodně tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=4Hps5f41zSw
Tak třeba to někomu pomůže ;-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zprovoznění cccam
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 12:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 269
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 8 krát
na co potrebujes doinstalovat ked tam mas oscam? vsak tam si das noveho readera s cccam protokolom


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zprovoznění cccam
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 12:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2018 - 15:05
Příspěvky: 40
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Protože jsem si myslel, že to jsou dvě odlišné věci a nevěděl jsem, jak to tam navolit ;-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zprovoznění cccam
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 15:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2018 - 15:05
Příspěvky: 40
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Ještě dotaz přátelé, šlo by udělat nějak re-sh*ring vybraného tv programu na druhou televizi a poznal by to poskytovatel předplatného?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zprovoznění cccam
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 16:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3123
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
kokos stoji to u rusaka 3 dolace a ty spekulujes este ako to odrbat ?
kokos tipujem ze ty tiez v ramci uspor nakupujes miesto kuracich stehien kuracie paprcky.. sak kura jak kura :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zprovoznění cccam
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 16:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 3893
satelitni prijimac: f4turbo, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 205 krát
Poděkováno: 254 krát
Daves napsal:
Ještě dotaz přátelé, šlo by udělat nějak re-sh*ring vybraného tv programu na druhou televizi a poznal by to poskytovatel předplatného?

Urobit sa to da. Poskytovatel to pozna len v pripade, zeby si to vyuzival na oboch sucasne. Ak si u poskytovatela zaplatis 2 tuner, bude aj poskytovatel spokojny.
V oscame na hlavnom prijimaci si spravis citacku s group=1 na svoju ice kartu a uzivatela napriklad deticky tiez s group=1. Uzivatelovi dvbapiau das group=1.
Dalej do oscam.conf si das

[cs378x]
port = 12005



[cccam]
port = 12001
nodeid = 2E1E31A81013137C
version = 2.1.1
ignorereshare = 1

Na druhom prijimaci ak je tam oscam das do oscam.server

[reader]
label = deti
enable = 1
protocol = cs378x
device = 192.168.0.91,12005
user = deticky
password = p
group = 1

Restartnes obidva oscamy. Teraz by mala ist tvoja karta na oboch prijimacoch, proxy na ziadnom.

Na hlavny prijimac sa prihlasis cez oscam webif a uzivatelovi, ktory chce pozerat proxy pridelis skupinu 2. Cize bude mat group=1,2. Das save a hotovo.
Ak das 1,2 aj dvbapi aj deticky tak budu pozerať obaja a podla toho co si si zaplatil dostanes alebo nedostanes ban.

Prepinanie robis len na hlavnom prijimaci pridavanim a odoberanim skupiny 2.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102
Komunistov a fašistov a iných šíriteľov strachu a nenávisti už bolo dosť. Budúcnosť EU je federácia.
Vaše úroveň varování: [1]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zprovoznění cccam
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 17:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2018 - 15:05
Příspěvky: 40
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
dlhe_pole napsal:
kokos stoji to u rusaka 3 dolace a ty spekulujes este ako to odrbat ?
kokos tipujem ze ty tiez v ramci uspor nakupujes miesto kuracich stehien kuracie paprcky.. sak kura jak kura :D


Spíš prasečí nožičky :-D voe
Kdes na těch 3 USD byl? Co jsem našel, tak stojí 4,5 USD+přepočet na cizí měnu, takže jsem na 106Kč. Jistě, je to "pakatel", ale mně šlo jen o 1 program a předplatit 1 tv program nejde. Kdyby to šlo, tak bych si to předplatil ;-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zprovoznění cccam
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 18:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 3893
satelitni prijimac: f4turbo, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 205 krát
Poděkováno: 254 krát
Ak by ti slo naozaj presne o jeden jediny program, tak si ho das do services a povolis len ten jeden. Potom ak by si aj pozeral na oboch prijimacoch, jeden ho dostane z proxy a druhy z miestnej cache a to uz rus nemoze poznat.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102
Komunistov a fašistov a iných šíriteľov strachu a nenávisti už bolo dosť. Budúcnosť EU je federácia.
Vaše úroveň varování: [1]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zprovoznění cccam
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 18:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Únor 2018 - 15:05
Příspěvky: 40
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
peter54 napsal:
Ak by ti slo naozaj presne o jeden jediny program, tak si ho das do services a povolis len ten jeden. Potom ak by si aj pozeral na oboch prijimacoch, jeden ho dostane z proxy a druhy z miestnej cache a to uz rus nemoze poznat.


Můžeš to prosím trochu víc upřesnit? Nikdy jsem to nedělal. Dneska vidím linuxový přijímač poprvé v životě ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zprovoznění cccam
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 19:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 3893
satelitni prijimac: f4turbo, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 205 krát
Poděkováno: 254 krát
To je blbe, no skusime co sa da. Napis aspon co mas za druhy box.

Na hlavnom boxe si das do oscam.services
[mojkanal]
caid = 0D96,0624
provid =
srvid = 13B4

Kde do srvid si das ten kanal o ktory ti ide
Potom v oscam.server v citacke na kamaráta si pridas
services = mojkanal
Tym bloknes ostatne kanaly a od kamosa ti pojde len jediny kanal o ktory ti ide.

Srvid vytuzeneho kanalu si musis sam zistit, podobne aj caid.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102
Komunistov a fašistov a iných šíriteľov strachu a nenávisti už bolo dosť. Budúcnosť EU je federácia.
Vaše úroveň varování: [1]


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk