AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Formuler S Turbo
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=357&t=71019
Stránka 3 z 8

Autor:  efendy55 [ 16.Leden 2018 - 11:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

jj, aj VU+ má ešte čo zlepšovať ..... :D o tom potom . proste ani ten najdrahší box nebude nikdy dokonalý . [-X ale tam už si môžeš aspon vyskúšať rôzne image a určite si niečo vyberieš :good: ale u androidu tam toho vela nie je na výber. [-o< a s tým VTI a B.H. nepoužitelným tretím tunerom DVBS2 ma už tiež serie VU+...... :o

Autor:  tomasn [ 16.Leden 2018 - 16:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

aby sme sa vrátili k téme tak niečo je aj tu http://www.formuler-support.tv/index.ph ... er-S-Mini/

Autor:  Mikysedlistee [ 19.Leden 2018 - 1:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

Ahoj sem novým majitelem téhle mašinky, jelikož není možnost upravit seznam kanálů tak bych chtěl jak sem se tu dočetl přenést soubor z enigmy lamedb do formuleru, můžete to tu někdo rozepsat, dát návod? Díky.

Autor:  Jano55 [ 19.Leden 2018 - 18:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

Neviem prečo by sa nedal upravovať zoznam kanálov na Formuler S Turbo. Je to veľmi jednoduché:
-stlačiť na DO OK a otvoriť zoznam kanálov
- stlačiť na DO "playlist" vpravo od EPG otvorí sa okno na úpravu zoznamu kanálov kde je v ponuke vpravo dole klasika - zamknúť,presunúť,vymazať alebo preskočiť kanál. Hore vpravo pracovné okno na kanály, ktoré sa upravujú.
Klasika od fortisu - openbox octagon.....
Dokončiť podľa farby dole najčastejšie zelený.

Autor:  polomarko [ 19.Leden 2018 - 22:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

zdravim
mam otazku: skusal niekto funkcnost HBO GO?
Dakujem

Autor:  tomasn [ 22.Leden 2018 - 15:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

to Mikysedlistee. Bohužiaľ po prenesení lamedb sa neprenesú favoritné skupiny ale len naladené programy. Takže triediť ich musíš ručne ako písal jano55.

Inak neskúšal niekto stiahnuť tie rom, ktoré sa dajú stiahnuť v plugin? Mne osobne vadí ten vzhľad a zatiaľ som neprišiel na to či sa dá zmeniť podobne ako v enigme.

Autor:  tomasn [ 23.Leden 2018 - 16:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

takže ďalší výrobca tohto príjmača pod názvom novacom spybox s11. Tu sú nejaké turecké fóra k tomuto prijímaču:
https://forum.donanimhaber.com/spybox-s ... -128661672
http://www.turkeyforum.com/satforum/sho ... p?t=777201

A ďalší klon xcruiser xdsr515: http://xcruiser485hd.blogspot.sk/2017/1 ... or_18.html

Autor:  budu [ 03.Únor 2018 - 20:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

Ahoj,

mal by som 2 otázky ohľadom tohto boxu:

1.
neviete ako dostat do android systemu nove picony programov?
FW v sebe obsahuje nejake uz nahrate od vyrobcu, nasiel som aj ich umiestnenie v syteme, ale su v oblasti systemu "read only", takze tam nejde nic menit.

Dalej na uložisku SHARE /to je virtualne ulozisko vytvorene systemom, kde su aj oscam konfigy a stahovane subory/ je adresar picon, do neho ked vložím picony z E2 a reštart tak sa nič nemeni a picony nie su funkčné

Treba ich inde uložiť, alebo majú byť v inom formáte ako v E2 alebo treba root boxu?

2.
Ako to je s bluetoothom v tomto prijimaci?
Na mojom sa tvari že tam hardware neni, skušal som ešte usb bluetooth dongle TRUST do usb ale ani ten mi nezobralo.
Neviete poradit alebo odskušať nejaku inu hw verziu usb bluetooth adaptera?

Vopred dík za pomoc.....

Autor:  pstruh [ 13.Únor 2018 - 20:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

josh2 napsal:
rob3rto napsal:
aký máte firmware v prijímači? urobil som upgrade na firmware 1.5.0 a potom na 1.5.2, neodporúčam!! obraz úplne nanič, sivý ako keby človek pozeral cez hmlu a nedá sa nijak nastaviť


pomohlo "obnovenie výrobných nastaveni"


mam presne ten isty problem to upgrade z 1.4.8 na 1.5.2
- na 1.4.8 obraz uplne krasny...
- po up na 1.5.2 presne ako spominany problem vysie...

Nastavenia pri 1.4.8 som mal v Android setting - TV HDR Mode - HDR; Video color - YCbCr444 10 bit, obraz bol OK, ziadny problem

Pri 1.5.2 presne toto iste nastavenie (obnovenie vyrobnych nastaveni)- obraz sedy az sivi, nepozeratelne... pomohlo zapnut Android nastavenie Display - HDMI auto adaptation pripadne prepnut HDR Mode na AUTO.

Problem pri nastaveni TV HDR Mode - HDR; Video color - YCbCr444 10 bit, Display - HDMI auto adaptation ... pri vypnuti prijimaca a opatovnom zapnuti je obraz znova sedy/sivy... treba nastavenie opakovat. Pri nastaveni HDR Mode - Auto obraz ostava OK aj pri vypnuti i ked mam pocit ze pri HDR Mode auto je obraz o cosi horsi.....

Autor:  pstruh [ 13.Únor 2018 - 21:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

Dalsie postrehy po cca 2 tyzdnoch testovania

- cardsharing OK, bez problemov (cccam z netu) Xcam v3
- EPG pri 1.4.8 rozhadzane, pri 1.5.2 OK
- Kodi - pripojeni ext HDD, prezerenie suborov cez file manager Kodi neustale padalo (cca 200 filmov), taktiez po pridani do kniznice som nebol schopny listovat v kniznici zakazdnym to zmrzlo a padlo...., z externymi doplkami (exodus a podobne problem nebol, tie idu v pohode)
- v kodi funguje len zopar tlacitok moc sa toho neda ani namapovat iba tlacitka PIP,SUBTITLE a TELETEXT povodne urcene na ovladanie hlasitosti samostatneho kodi...

- prepinanie programov je celkom rychle (cca 2sek max)
- ovladanie v menu celkom zvizne... i ked mohlo by byt o cosi rychlejsie..

Samostana kapitola si zasluzi ovladac, pre mna uplne nevyhovujuci, tlacitka su prilis tvrde a hlucne, pocut kazde prepnutie a stisknutie, rychle prepipanie medzi programami nehrozi....
- tlacika su mierne zapustene takze v tme je problem nahmatat spravne tlacitko
- naprogramovat sa da tlacidlo TV a SOURCE, funguje ako ma i ked pri SOURCE treba dookola stlacat SOURCE tlacitko aby ste zmenili vstup na TV (sipky nefunguju)
- da sa kupit iny ovladac kompatibilny s tymto prijimacom, casom zrejme vyskusam...
- pri manualnom usporiadani programov sa trocha potrapite s tymto ovladacom hlavne pri prvom naladeni programov kedze prijimac nema Fastscan (da sa pouzit CTechEditor v PC)

Autor:  Jano55 [ 16.Únor 2018 - 20:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

Chcel by som sa spýtať či je možné v pohotovostnom režime vypnúť display. Mám ho nastavený na najmenšiu svietivosť - krok 1, a sat je za TV, ale aj tak to v noci rušivo svieti.
Skúšal som to v menu ale nevypol som ho. V Systémovom nastavení som otvoril " Úsporný standby mod" a nastavil som ho na zapnuté aj vypnuté ale display - hodiny - svieti stále.
Inde som nenašiel kde by sa dal vypnúť.

Autor:  budu [ 17.Únor 2018 - 18:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

Nejde uplne vypnut.
Jedine najdi nejaku tmavšiu prisvitnu pasku a tym prelep cast s hodinami.

Autor:  budu [ 17.Únor 2018 - 18:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

Dostat do neho pikony ste este nikto neskusal?
Ani rozchodit bluetooth?

Autor:  mikeoldfield [ 25.Únor 2018 - 1:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

Ahojte,
vedel by mi niekto poradit , ako vycistim internu pamät na Fornuler S Turbo. Kapacita je 5 GB a mam ju zaplnenu na 4,7 GB a tým padom uz neviem nic instalovat a ani Kodi uz neviem spustit. Neviem ci by som pamat uvolnil vyr. nastaveniami , ale velmi sa mi do toho nechce , aby som znovu vsetko nastavoval :(

Dakujem za kazdu radu

Autor:  gusto1 [ 25.Únor 2018 - 9:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

IMG ma vacsinou desiatky MB a pluginy par MB, cize z tych 4.7GB bude viac ako 4GB to co si tam dal ty (napr. nejake nahravky, alebo co si si tam dal o tom tusis len ty).
Tak sa pozri kde mas ten balast a vymaz to.

Autor:  milken [ 26.Únor 2018 - 8:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

Ahojte, prosim o radu, ako do tohto zradnika dostanem KODI ?

Dakujem

Autor:  tomasn [ 07.Březen 2018 - 18:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

picon do slozky share / Picon a restart boxu ,obrázky 8 bitů , velikost 220x132 , nazev piconu=zobrazovanemu nazvu.png , daji se pouzit picony z Enigmy2 pouze se musi prejmenovat
Zkopírované z http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-openb ... -ci?page=8

Autor:  tomasn [ 07.Březen 2018 - 19:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

novy firmware 1.6.0 r13606, ke stazeni ota

Release Note:

• v1.6.0 (r13606)
o Cumulative beta release including fixes/patches from beta test version 1.5.3, 1.5.6, 1.5.20.
• Change Log
o New factory reset recovery mode. For use when Android is not loading properly.
• AC power off-> on
• Repeatedly press the Red key until the front LED flashes alternating RED/GREEN
• Press 1 on the RCU to factory reset the device
o Added channel search to Simple channel list
• Press the Yellow key whe the Simple channel list is on-screen
o Added hidden apps section
o Added Simple channel List OSD Transparency control
• DVB Settings -> OSD Settings -> Channel List Transparency
o Patched HDR contrast issue
o Airsync Remote color hotkey issue patched
o Fixed manual Ethernet settings issue
o General UIUX improvements
o General bug fixes and performance enhancements

Autor:  pstruh [ 13.Březen 2018 - 18:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

po update na 1.6.0 youtube nefunguje. Po par sekundach sa video vypne.
Ma niekto podobny problem ?

Autor:  9000peter [ 13.Březen 2018 - 18:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler S Turbo

Chlope a zálohu máš? Ak áno pôjde aj YouTube keď nie...

Stránka 3 z 8 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/