e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Leden 2018 - 12:03

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2017 - 18:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Prosinec 2008 - 20:29
Příspěvky: 120
Poděkoval: 2 krát
Dobry den.Mam zakoupeno 2x formuler F4combo. A nemohu rozběhat ccam. K čemu slouží ccam. Cfg. Sample? Normalně je to jen Ccam.cfg ale ten když doplním tak nic.Má se vymazat- doplnit či přejmenovat?Poradite jak na to.Předem moc děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2017 - 18:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 3074
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 107 krát
U OpenPLi je cccam.cfg v adresáři /etc

do cccam.cfg dopiš C-linku ve tvaru:
C: server.poskytovatele port jméno heslo
a restart cccam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2017 - 18:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Prosinec 2008 - 20:29
Příspěvky: 120
Poděkoval: 2 krát
decik napsal:
U OpenPLi je cccam.cfg v adresáři /etc

do cccam.cfg dopiš C-linku ve tvaru:
C: server.poskytovatele port jméno heslo
a restart cccam


Asi jsme si nerozumněli- to vše jsem udělal.Jen nevím proč ten soubor se jmenuje ccam. sample. cfg
Mam jej nahradit samotnym ccam. cfg? Nebo jak?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2017 - 19:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 2692
Poděkoval: 93 krát
Poděkováno: 370 krát
Ano.Musí se jmenovat CCcam.cfg

_________________
Xpeed LX3 - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E ) image Egami 8.0.4, Egamiboot


Naposledy upravil(a) georg11 dne 13.Prosinec 2017 - 21:34, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2017 - 19:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 2938
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 14 krát
Bahnak napsal:
Asi jsme si nerozumněli- to vše jsem udělal.Jen nevím proč ten soubor se jmenuje ccam. sample. cfg
Mam jej nahradit samotnym ccam. cfg? Nebo jak?


a dal si si do prekladaca slovo sample ?

BTW: nac ci je linux ked si hotovy uz len z takejto primitivnej veci. co bude dalsie ? jak nastavit zdielanie ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2017 - 19:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 3074
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 107 krát
Bahnak napsal:
decik napsal:
U OpenPLi je cccam.cfg v adresáři /etc

do cccam.cfg dopiš C-linku ve tvaru:
C: server.poskytovatele port jméno heslo
a restart cccam


Asi jsme si nerozumněli- to vše jsem udělal.Jen nevím proč ten soubor se jmenuje ccam. sample. cfg
Mam jej nahradit samotnym ccam. cfg? Nebo jak?


Samozřejmě přejmenovat (a chybí Ti tam jedno "c") název konfiguračního souboru cccam-u je
CCcam.cfg :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2017 - 16:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Prosinec 2008 - 20:29
Příspěvky: 120
Poděkoval: 2 krát
Tak problem je vsamotné binarce Ccamu 2.3.0.Po stazeni a nainstslovani 2.0.11 vse jede.Tak problem neni v ccam. cfg ale v binarce. Mate nekdo funkcni.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2017 - 20:20 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 3074
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 107 krát
Archiv rozbal a binárku nakopíruj do /usr/bin/
chmod 755


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2017 - 20:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Prosinec 2008 - 20:29
Příspěvky: 120
Poděkoval: 2 krát
decik napsal:
Archiv rozbal a binárku nakopíruj do /usr/bin/
chmod 755


Děkuji, ale az budu mit PC. Kamos si jej dneska odnes.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2017 - 20:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 3074
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 107 krát
Nebo ještě přes menu pluginy odebrat a nainstalovat znovu (menu-pluginy-zeleným tl. stáhnout pluginy-softcams-CCcam2.3.0)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2017 - 20:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 15.Červen 2015 - 10:08
Příspěvky: 187
Poděkováno: 34 krát
Telefon mas tlacitkovy ze? Lebo PC nie je za potreby

_________________
Vu+ solo2, VTi 11
ChaossEVN


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2017 - 10:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Prosinec 2007 - 21:05
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: Formuler F1
Poděkoval: 3 krát
Prosím Vás, mam F1, openATV, cccam 2.3, pouzivam zd. z net-u, plus koli prípadným výpadkom v sachte sky ice iba zaklad cez oscam, uz to mam, pouzivam to, funguje to, ale. Ale obcas pada cccam, staci ho restartnut a znovu ide..
Pre moju neznalost sa chcem spýtať, neda sa mat toto vsetko len cez jeden nejaky sofcam napr te oscam, alebo cccam, myslim ci nejde upravit tak aby fungoval aj aj... aby to bolo stabilnejsie, asi to chapem zle, ale pre istotu sa pytam tu.
Pripadne by som snad este vyskusal cccam 2.2.1 ktore bolo vraj stabilnejsie, ale bohuzial nemozem nikde nast verziu mips pre formuler s openatv, ked nahodou najdem, nejde nainstalovat...

Dakujem za pripadne nakopnutie, neukamenovat, prosim, ucim sa...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2017 - 10:27 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 2181
satelitni prijimac: formuler 4 turbo, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 158 krát
Poděkováno: 183 krát
Cccam nepotrebujes. Staci oscam.Do oscam.server pridas nieco take

Kód:
[reader]
label                         = cccam_server_1
enable                        = 0
protocol                      = cccam
device                        = 192.168.0.10,55123
user                          = user
password                      = password
group                         = 3
cccversion                    = 2.3.0
ccckeepalive                  = 1

[reader]
label                         = newcamd_server_1
enable                        = 0
protocol                      = newcamd
device                        = 192.168.0.10,55124
user                          = user
password                      = password
group                         = 4



_________________
zbierka boxov a orange pi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2017 - 10:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Prosinec 2007 - 21:05
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: Formuler F1
Poděkoval: 3 krát
No nie som teraz doma, ale az dojdem, otvorim oscam.server a dufam ze budem mudrejsi, teraz tapem ako vlozim prihlasovacie udaje, tie
C: yyyy.net xxxxx meno heslo
C: yyyy.net xxxxx meno heslo

vlozit do tohto... zatial dik za snahu..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2017 - 10:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 2181
satelitni prijimac: formuler 4 turbo, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 158 krát
Poděkováno: 183 krát
Potom to ma byt takto

Kód:
[reader]
label                         = cccam_server_1
enable                        = 1
protocol                      = cccam
device                        = yyyy.net,xxxxx
user                          = meno
password                      = heslo
group                         = 1
cccversion                    = 2.3.0
ccckeepalive                  = 1

_________________
zbierka boxov a orange pi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2017 - 11:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Prosinec 2007 - 21:05
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: Formuler F1
Poděkoval: 3 krát
ok

uz len drobnost, ten druhy zalozny server tam netreba, alebo spravit toto iste len z nazvom cccam_server_2 zo zmenenou adresou servra a vlozit pod tento?

A este drobnost, ak to bude takto fungovat, co ma prednost? skylin.. alebo net.zdielacka

Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2017 - 11:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 3074
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 107 krát
Přesně tak - změnit adresu a vložit pod první.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2017 - 11:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Prosinec 2007 - 21:05
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: Formuler F1
Poděkoval: 3 krát
Zatial velke dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2017 - 11:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 2181
satelitni prijimac: formuler 4 turbo, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 158 krát
Poděkováno: 183 krát
Zavisi co mas v oscam.conf, ale ak nic tak karty s najlepsou odozvou.

preferlocalcards = 1
lb_mode = 1
lb_nbest_readers = 2

_________________
zbierka boxov a orange pi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ccam. sample. cfg
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2017 - 12:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Prosinec 2007 - 21:05
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: Formuler F1
Poděkoval: 3 krát
Tak vsetko ok, funguje to spolu, moc dik


Naposledy upravil(a) oskarcek1 dne 29.Prosinec 2017 - 1:18, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk