AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Instalacia noveho formuler F4 turbo
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=357&t=70010
Stránka 15 z 22

Autor:  9000peter [ 11.Leden 2019 - 22:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

peter54 napsal:
Prvu vec skontroluj, ci mas spravne nastaveny tuner.
By som povedal, ze v nastaveniach tunera na 19,2 nemas nic.

Satelite.xml

Autor:  ulba [ 12.Leden 2019 - 17:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Asi úplně nerozumím co mám zkontrolovat ? Jelikož když se přepnu ručně v seznamu satelitů na 19.2 E tak kanály normálně fungují. Nefungují ve chvíli kdy na ně přepnu v seznamu poskytovatele skylink kde jsou všechny kanály (23,5 i 19,2). Proladěné je to pomocí fastscan

Autor:  peter54 [ 12.Leden 2019 - 18:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Mozno by pomohlo nahrat setting do e-channelizer alebo podobneho programu.
Ak si s tym neporadis, daj to sem a kukneme sa.

Autor:  Mikysedlistee [ 19.Leden 2019 - 13:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Ahoj pořídil sem si f4 turbo ,do boxu sem nahrál image openli 7.0 vše už mám nainstalováno,v oscamu sem rozjel klienta ale jěště bych potřeboval v osamu rozjet kartu skylink,vím že je tu na foru toho mraky jak ten oscam nastavit ale já se v tom ztrácím,tak bych moc prosil jestli by jste sem někdo dal kopii z oscam server kde vám jede karta skylink,díky moc.

Autor:  peter54 [ 19.Leden 2019 - 13:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Toto je odskúšané

viewtopic.php?f=165&t=71132&start=660#p775882

Autor:  efendy55 [ 19.Leden 2019 - 13:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

skús napr. takto ... :D

[reader]
label = Skylink
protocol = internal
device = /dev/sci0
boxkey = B1B2B3B4B5B6B7B8
rsakey = AB722A8CAA9F58DE0D1CBB6FF329C961ED9DD759B103082D1BAE64C27A861D42E7F631891C2660EFA57484F80BBB4E0E8249A8368E31BD3FFC369FBE95160528
force_irdeto = 1
detect = cd
mhz = 450
cardmhz = 2700
group = 1
emmcache = 0,3,2,1

Autor:  georg11 [ 19.Leden 2019 - 14:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Mikysedlistee napsal:
Ahoj pořídil sem si f4 turbo ,do boxu sem nahrál image openli 7.0 vše už mám nainstalováno,v oscamu sem rozjel klienta ale jěště bych potřeboval v osamu rozjet kartu skylink,vím že je tu na foru toho mraky jak ten oscam nastavit ale já se v tom ztrácím,tak bych moc prosil jestli by jste sem někdo dal kopii z oscam server kde vám jede karta skylink,díky moc.

Ono taky tak trochu záleží jakou kartu skylink máš

Autor:  Mikysedlistee [ 19.Leden 2019 - 22:01 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Díky za config nicméně karta stejně nedekoduje, na kartě je napsáno irdeto aby jela v uni čtečce tak by musela být Ice irdeto?

Autor:  9000peter [ 20.Leden 2019 - 7:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Áno. V prílohe ako ich rozoznať.

Autor:  VTronik [ 20.Leden 2019 - 8:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Nesmí to být Irdeto karta M7 s uniblockem. Irdeto bez uniblocku půjde.

Autor:  Mikysedlistee [ 21.Leden 2019 - 16:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Tak sem si sehnal kartu Ice irdeto (skylink) a frčí to i caid 0624,a mám ještě box formuler S mini tam karta taky jede ale nedekoduje 0624 ale to mě netrápí protože s mini půjde z baráku,nějak mě ten android v satelitu nesedí. Díky za rady.

Autor:  Mikysedlistee [ 31.Leden 2019 - 15:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Udělal sem si kompletní zálohu openatv 6.2 s tím že si vyzkouším jiný image,po vyzkoušení sem chtěl nahrát zpět mou zálohu a box se při flashi zasekl na B700 (čekal sem 30 min) musel sem tedy nahrát čistou image a pak sem podle návodu na netu zkusil nahrát mou zálohu přes flash online a to proběhlo normálně a měl sem zpět svou image,to je normální že se při obnově musí nahrát čistá image a až pak udělat obnovu nebo je něco špatně?

Autor:  peter54 [ 31.Leden 2019 - 16:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Obcas sa to stane. Cisty image asi nebol nutnostou, stacilo zopakovat flash.

Autor:  Mr. Death [ 01.Únor 2019 - 15:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Neřešili jste prosím někdo, že po nějaké době přehrávání filmu se udělá černá obrazovka a konec? Dělalo mně to na OpenATV 6.1 a následně i 6.2. Přehrávám ze serveru přes namountovaný samba disk. Předpokládám, že problém bude někde tam nebo v nějakým timeout parametru, ale radši se tady ptám, třeba to někdo řešil a vyřešil.
Předem dík!

Autor:  ulba [ 14.Duben 2019 - 11:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Ahoj neřešil někdo problém s pluginem fastscan ?? Mám OpenATV 6.3... Dříve fungoval sice se stávalo že občas byly téměř všechny programy na satelitu 23,5 dvakrát někdy i 3x ale to jsem vždycky nějak mazáním a přeladěním opravil, nicméně pak už mě to štvalo a tak jsem fastscan smazal ale ono se to stalo i potom což nechápu ..? Nicméně teď je potřeba přelaďovat skylink protože dochází ke změně a tak jsem zas nahodil fastscan a ejhle nefunguje pokaždé, když dám ok aby začal hledat tak naskočí modrá smrt, zkoušel jsem na 3 přijímačích ale stejný výsledek zřejmě vadli novou verzi ale nějak si to spolu nerozumí a starší verzi pluginu se mi nedaří nikde najít

Autor:  ulba [ 14.Duben 2019 - 12:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Tak vyřešeno flashnutím image online bez jakékoliv zálohy ...

Autor:  Mr. Death [ 14.Duben 2019 - 17:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

OpenATV 6.3 jsem zkoušel 2x a vždycky něco nefungovalo, takže zatím jsem na 6.2 a aktualizaci od aktualizace je to lepší systém a všechno funguje líp.

Autor:  Liska j [ 22.Duben 2019 - 16:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Nainstaloval jsem si OpenATV 6.2.Nastavení mě problém nedělá,jen už nevím,jak na binárku oscamu.Kam jí nakopírovat a kterou.Děkuji

Autor:  efendy55 [ 22.Duben 2019 - 16:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

skúsil by som do usr/bin a zmenil atribúty na 755 ... :D

Autor:  9000peter [ 22.Duben 2019 - 17:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Liska j napsal:
Nainstaloval jsem si OpenATV 6.2.Nastavení mě problém nedělá,jen už nevím,jak na binárku oscamu.Kam jí nakopírovat a kterou.Děkuji


etc - script
usr/keys - config
usr/bin - binarka oscamu
Alebo stiahni oscam z feedu poprípade nejaké ipk. ak nechceš inštalovať po zložkách.

Stránka 15 z 22 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/