AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Instalacia noveho formuler F4 turbo
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=357&t=70010
Stránka 15 z 19

Autor:  peter54 [ 31.Leden 2019 - 16:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Obcas sa to stane. Cisty image asi nebol nutnostou, stacilo zopakovat flash.

Autor:  Mr. Death [ 01.Únor 2019 - 15:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Neřešili jste prosím někdo, že po nějaké době přehrávání filmu se udělá černá obrazovka a konec? Dělalo mně to na OpenATV 6.1 a následně i 6.2. Přehrávám ze serveru přes namountovaný samba disk. Předpokládám, že problém bude někde tam nebo v nějakým timeout parametru, ale radši se tady ptám, třeba to někdo řešil a vyřešil.
Předem dík!

Autor:  ulba [ 14.Duben 2019 - 11:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Ahoj neřešil někdo problém s pluginem fastscan ?? Mám OpenATV 6.3... Dříve fungoval sice se stávalo že občas byly téměř všechny programy na satelitu 23,5 dvakrát někdy i 3x ale to jsem vždycky nějak mazáním a přeladěním opravil, nicméně pak už mě to štvalo a tak jsem fastscan smazal ale ono se to stalo i potom což nechápu ..? Nicméně teď je potřeba přelaďovat skylink protože dochází ke změně a tak jsem zas nahodil fastscan a ejhle nefunguje pokaždé, když dám ok aby začal hledat tak naskočí modrá smrt, zkoušel jsem na 3 přijímačích ale stejný výsledek zřejmě vadli novou verzi ale nějak si to spolu nerozumí a starší verzi pluginu se mi nedaří nikde najít

Autor:  ulba [ 14.Duben 2019 - 12:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Tak vyřešeno flashnutím image online bez jakékoliv zálohy ...

Autor:  Mr. Death [ 14.Duben 2019 - 17:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

OpenATV 6.3 jsem zkoušel 2x a vždycky něco nefungovalo, takže zatím jsem na 6.2 a aktualizaci od aktualizace je to lepší systém a všechno funguje líp.

Autor:  Liska j [ 22.Duben 2019 - 16:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Nainstaloval jsem si OpenATV 6.2.Nastavení mě problém nedělá,jen už nevím,jak na binárku oscamu.Kam jí nakopírovat a kterou.Děkuji

Autor:  efendy55 [ 22.Duben 2019 - 16:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

skúsil by som do usr/bin a zmenil atribúty na 755 ... :D

Autor:  9000peter [ 22.Duben 2019 - 17:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Liska j napsal:
Nainstaloval jsem si OpenATV 6.2.Nastavení mě problém nedělá,jen už nevím,jak na binárku oscamu.Kam jí nakopírovat a kterou.Děkuji


etc - script
usr/keys - config
usr/bin - binarka oscamu
Alebo stiahni oscam z feedu poprípade nejaké ipk. ak nechceš inštalovať po zložkách.

Autor:  Liska j [ 22.Duben 2019 - 18:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Nechápu tu první položku-etc-script.

Autor:  9000peter [ 22.Duben 2019 - 18:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Liska j napsal:
Nechápu tu první položku-etc-script.

Štartovací script oscamu a nezabudni prepísať atribúty na 755.

Autor:  Liska j [ 22.Duben 2019 - 18:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Zeptám se blbě,ale kde ten startovací script seženu?Na feedu nic pro oscam nemám.

Autor:  9000peter [ 22.Duben 2019 - 19:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Máš softcam v pluginoch?

Autor:  Liska j [ 22.Duben 2019 - 19:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

No právě,že ne.

Autor:  9000peter [ 22.Duben 2019 - 19:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

No tak si stiahni viewtopic.php?f=395&t=69013 softcam feed 2.0 alebo 3.0 sú tie isté daj nainštaloval cez usb alebo do tmp keď nainštaluje reštart boxu a budeš to tam mať. Potom vojdes do pluginov na softcam a priamo od tial si nainštaluješ oscam potom si ho upravis configi podľa vlastnej potreby.

Autor:  Liska j [ 22.Duben 2019 - 19:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

A zase to nejede...Vůbec to nezpustí oscam.

Autor:  9000peter [ 22.Duben 2019 - 19:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Liska j napsal:
A zase to nejede...Vůbec to nezpustí oscam.

Ako nejde? Stiahol si od tial oscam? Nakonfiguroval?

Autor:  Liska j [ 22.Duben 2019 - 19:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Ano i atributy přepsal.

Autor:  liquere [ 22.Duben 2019 - 20:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Restart ???

Autor:  Liska j [ 22.Duben 2019 - 20:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

Několikrát i odpojil od elek.sítě.

Autor:  9000peter [ 22.Duben 2019 - 20:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo

1 Buď máš na kočku konfig
2 Dúfam že máš ice kartu nie M7
3 Ak máš ice je možné že je s nej už M7

Stránka 15 z 19 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/