e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Srpen 2020 - 21:34

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 429 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 113 14 15 16 1722 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2019 - 22:21 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1251
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 106 krát
peter54 napsal:
Prvu vec skontroluj, ci mas spravne nastaveny tuner.
By som povedal, ze v nastaveniach tunera na 19,2 nemas nic.

Satelite.xml

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2019 - 17:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2009 - 18:55
Příspěvky: 10
Asi úplně nerozumím co mám zkontrolovat ? Jelikož když se přepnu ručně v seznamu satelitů na 19.2 E tak kanály normálně fungují. Nefungují ve chvíli kdy na ně přepnu v seznamu poskytovatele skylink kde jsou všechny kanály (23,5 i 19,2). Proladěné je to pomocí fastscan


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2019 - 18:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5089
satelitni prijimac: Honda CBF600S
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 366 krát
Mozno by pomohlo nahrat setting do e-channelizer alebo podobneho programu.
Ak si s tym neporadis, daj to sem a kukneme sa.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, Antik Nano 3S, orange pi zero, orange pi zero+, orange pi pc, rpi4b, TBS3102, skylink, antiksat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2019 - 13:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Duben 2015 - 19:54
Příspěvky: 19
Poděkoval: 1 krát
Ahoj pořídil sem si f4 turbo ,do boxu sem nahrál image openli 7.0 vše už mám nainstalováno,v oscamu sem rozjel klienta ale jěště bych potřeboval v osamu rozjet kartu skylink,vím že je tu na foru toho mraky jak ten oscam nastavit ale já se v tom ztrácím,tak bych moc prosil jestli by jste sem někdo dal kopii z oscam server kde vám jede karta skylink,díky moc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2019 - 13:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5089
satelitni prijimac: Honda CBF600S
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 366 krát
Toto je odskúšané

viewtopic.php?f=165&t=71132&start=660#p775882

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, Antik Nano 3S, orange pi zero, orange pi zero+, orange pi pc, rpi4b, TBS3102, skylink, antiksat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2019 - 13:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5626
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 65 krát
Poděkováno: 135 krát
skús napr. takto ... :D

[reader]
label = Skylink
protocol = internal
device = /dev/sci0
boxkey = B1B2B3B4B5B6B7B8
rsakey = AB722A8CAA9F58DE0D1CBB6FF329C961ED9DD759B103082D1BAE64C27A861D42E7F631891C2660EFA57484F80BBB4E0E8249A8368E31BD3FFC369FBE95160528
force_irdeto = 1
detect = cd
mhz = 450
cardmhz = 2700
group = 1
emmcache = 0,3,2,1

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2019 - 14:06 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 4002
Poděkoval: 235 krát
Poděkováno: 438 krát
Mikysedlistee napsal:
Ahoj pořídil sem si f4 turbo ,do boxu sem nahrál image openli 7.0 vše už mám nainstalováno,v oscamu sem rozjel klienta ale jěště bych potřeboval v osamu rozjet kartu skylink,vím že je tu na foru toho mraky jak ten oscam nastavit ale já se v tom ztrácím,tak bych moc prosil jestli by jste sem někdo dal kopii z oscam server kde vám jede karta skylink,díky moc.

Ono taky tak trochu záleží jakou kartu skylink máš

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Zgemma H7.S image openATV
Octagon 8008, různé image v multibootu
Mnoho dalších boxů na "zaslouženém" odpočinku


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2019 - 22:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Duben 2015 - 19:54
Příspěvky: 19
Poděkoval: 1 krát
Díky za config nicméně karta stejně nedekoduje, na kartě je napsáno irdeto aby jela v uni čtečce tak by musela být Ice irdeto?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2019 - 7:25 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1251
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 106 krát
Áno. V prílohe ako ich rozoznať.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2019 - 8:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 2089
Poděkoval: 121 krát
Poděkováno: 319 krát
Nesmí to být Irdeto karta M7 s uniblockem. Irdeto bez uniblocku půjde.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2019 - 16:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Duben 2015 - 19:54
Příspěvky: 19
Poděkoval: 1 krát
Tak sem si sehnal kartu Ice irdeto (skylink) a frčí to i caid 0624,a mám ještě box formuler S mini tam karta taky jede ale nedekoduje 0624 ale to mě netrápí protože s mini půjde z baráku,nějak mě ten android v satelitu nesedí. Díky za rady.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2019 - 15:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Duben 2015 - 19:54
Příspěvky: 19
Poděkoval: 1 krát
Udělal sem si kompletní zálohu openatv 6.2 s tím že si vyzkouším jiný image,po vyzkoušení sem chtěl nahrát zpět mou zálohu a box se při flashi zasekl na B700 (čekal sem 30 min) musel sem tedy nahrát čistou image a pak sem podle návodu na netu zkusil nahrát mou zálohu přes flash online a to proběhlo normálně a měl sem zpět svou image,to je normální že se při obnově musí nahrát čistá image a až pak udělat obnovu nebo je něco špatně?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2019 - 16:20 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5089
satelitni prijimac: Honda CBF600S
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 366 krát
Obcas sa to stane. Cisty image asi nebol nutnostou, stacilo zopakovat flash.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, Antik Nano 3S, orange pi zero, orange pi zero+, orange pi pc, rpi4b, TBS3102, skylink, antiksat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2019 - 15:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Září 2015 - 18:00
Příspěvky: 91
Poděkoval: 7 krát
Neřešili jste prosím někdo, že po nějaké době přehrávání filmu se udělá černá obrazovka a konec? Dělalo mně to na OpenATV 6.1 a následně i 6.2. Přehrávám ze serveru přes namountovaný samba disk. Předpokládám, že problém bude někde tam nebo v nějakým timeout parametru, ale radši se tady ptám, třeba to někdo řešil a vyřešil.
Předem dík!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2019 - 11:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2009 - 18:55
Příspěvky: 10
Ahoj neřešil někdo problém s pluginem fastscan ?? Mám OpenATV 6.3... Dříve fungoval sice se stávalo že občas byly téměř všechny programy na satelitu 23,5 dvakrát někdy i 3x ale to jsem vždycky nějak mazáním a přeladěním opravil, nicméně pak už mě to štvalo a tak jsem fastscan smazal ale ono se to stalo i potom což nechápu ..? Nicméně teď je potřeba přelaďovat skylink protože dochází ke změně a tak jsem zas nahodil fastscan a ejhle nefunguje pokaždé, když dám ok aby začal hledat tak naskočí modrá smrt, zkoušel jsem na 3 přijímačích ale stejný výsledek zřejmě vadli novou verzi ale nějak si to spolu nerozumí a starší verzi pluginu se mi nedaří nikde najít


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2019 - 12:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2009 - 18:55
Příspěvky: 10
Tak vyřešeno flashnutím image online bez jakékoliv zálohy ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2019 - 17:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Září 2015 - 18:00
Příspěvky: 91
Poděkoval: 7 krát
OpenATV 6.3 jsem zkoušel 2x a vždycky něco nefungovalo, takže zatím jsem na 6.2 a aktualizaci od aktualizace je to lepší systém a všechno funguje líp.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2019 - 16:48 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 359
Nainstaloval jsem si OpenATV 6.2.Nastavení mě problém nedělá,jen už nevím,jak na binárku oscamu.Kam jí nakopírovat a kterou.Děkuji

_________________
Octagon SF 8008 E2 UHD 4K combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru,Sony 55XF 8596


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2019 - 16:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5626
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 65 krát
Poděkováno: 135 krát
skúsil by som do usr/bin a zmenil atribúty na 755 ... :D

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2019 - 17:03 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1251
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 106 krát
Liska j napsal:
Nainstaloval jsem si OpenATV 6.2.Nastavení mě problém nedělá,jen už nevím,jak na binárku oscamu.Kam jí nakopírovat a kterou.Děkuji


etc - script
usr/keys - config
usr/bin - binarka oscamu
Alebo stiahni oscam z feedu poprípade nejaké ipk. ak nechceš inštalovať po zložkách.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 429 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 113 14 15 16 1722 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk