e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
flash 468x60
Právě je 20.Leden 2017 - 12:58

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 23:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Květen 2011 - 15:26
Příspěvky: 149
satelitni prijimac: Formuler_F3, Opticum_HD_S20
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 8 krát
Caute,

na boxe Formuler F3 s image OpenATV 5.3 zostala hlasitost u jedneho satelitneho sledovaneho kanalu (TV Nova) na 100% a nejde to stiahnut nadol. Po prepnuti na iny vysielaci satelitny kanal je hlasitost OK, ako aj u vsetkych dalsich satelitnych kanalov v poriadku. Nechapem co to zas ma znamenat.

Skusal som nahrat nanovo cely zoznam satelitnych kanalov cez DreamboxEDIT a restartovat pre istotu box no nepomohlo to.

Kde najdem nejake osobitne nastavenia pre konkretne satelitne kanaly ? Urcite je mozne na kazdy kanal osobitne menit -/+ hlasitost, ale neviem kde. Mozno bude tam pes zakopany. Lenze to by mal potom aj DreamboxEDIT po uploadnuti zoznamu programov nanovo resetnut.

Stretli ste sa uz niekto s touto chybou ?


Diky.

_________________
Obrázek
- OpenATV - OpenPLi - OpenHDF -


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 1:49 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 315
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 10 krát
miked napsal:
Caute,

na boxe Formuler F3 s image OpenATV 5.3 zostala hlasitost u jedneho satelitneho sledovaneho kanalu (TV Nova) na 100% a nejde to stiahnut nadol. Po prepnuti na iny vysielaci satelitny kanal je hlasitost OK, ako aj u vsetkych dalsich satelitnych kanalov v poriadku. Nechapem co to zas ma znamenat.

Skusal som nahrat nanovo cely zoznam satelitnych kanalov cez DreamboxEDIT a restartovat pre istotu box no nepomohlo to.

Kde najdem nejake osobitne nastavenia pre konkretne satelitne kanaly ? Urcite je mozne na kazdy kanal osobitne menit -/+ hlasitost, ale neviem kde. Mozno bude tam pes zakopany. Lenze to by mal potom aj DreamboxEDIT po uploadnuti zoznamu programov nanovo resetnut.

Stretli ste sa uz niekto s touto chybou ?

U OpenATV vše nastavíš v: Menu - Nastavení - Zvuk :-)


Diky.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 9:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Leden 2013 - 16:38
Příspěvky: 150
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 14 krát
a nemas nahodou zapnuty digitalny zvuk AC3 (ak ho teda NOVA vobec ma) a zaroven vypnuty downmix?

_________________
xpeed lx2 combo - WD 1TB - HDF6 - MyMetrix
9E, 13E, 19E, 23.5E, 28E
_________________________________________
topfield SBP 2070, topfield 7700 HSCI


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 11:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Květen 2011 - 15:26
Příspěvky: 149
satelitni prijimac: Formuler_F3, Opticum_HD_S20
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 8 krát
virgille napsal:
a nemas nahodou zapnuty digitalny zvuk AC3 (ak ho teda NOVA vobec ma) a zaroven vypnuty downmix?

Presne tak to bolo. Dakujem krasne. Dobra uvaha. Neviem preco sa mi to stalo... mozno omylom pri nejakom kliknuti niekde ? Kazdopadne uz to zase facha.

_________________
Obrázek
- OpenATV - OpenPLi - OpenHDF -


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 11:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Leden 2013 - 16:38
Příspěvky: 150
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 14 krát
uz sa mi to parkrat stalo, ked som skusal AC3 zvuk cez domace kino...a potom som to zabudol poprepinat spat... :D

_________________
xpeed lx2 combo - WD 1TB - HDF6 - MyMetrix
9E, 13E, 19E, 23.5E, 28E
_________________________________________
topfield SBP 2070, topfield 7700 HSCI


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 11:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Květen 2011 - 15:26
Příspěvky: 149
satelitni prijimac: Formuler_F3, Opticum_HD_S20
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 8 krát
Kde sa vobec ukladaju data s nastavenim pre konkretny channel ? Potreboval by som na niektorych pridat resp. ubrat silu zvuku a do buducna tieto subory zalohovat - neviem vlastne ani kde sa meni odchylka hlasitosti u kanalov... je to ako pisal hore decik ? Stale sa bohuzial najdu stanice, na ktorych zvuk bezi jednoducho slabsie alebo naopak to tam vrieska jak salene :).

_________________
Obrázek
- OpenATV - OpenPLi - OpenHDF -


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 14:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Leden 2013 - 16:38
Příspěvky: 150
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 14 krát
existuje plugin automaticvolumeadjust (alebo tak nejako) v ktorom sa daju tieto odchilku korigovat...niektore image maju tento plugin nainstalovany hned spolu s image...

_________________
xpeed lx2 combo - WD 1TB - HDF6 - MyMetrix
9E, 13E, 19E, 23.5E, 28E
_________________________________________
topfield SBP 2070, topfield 7700 HSCI


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 14:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Květen 2011 - 15:26
Příspěvky: 149
satelitni prijimac: Formuler_F3, Opticum_HD_S20
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 8 krát
ah tak... ja som si myslel, ze takato "feature" uz by mohla byt sucastou zakladnej Enigmy2... no nevadi, pozriem sa po tom plugine ktory spominas a ked tak ho doinstalujem... diky moc...

//////// EDIT :

...a prdlajz :D ja uz ho mam predinstalovany tak ako pises... vstavany priamo v OpenATV5.3:
Kód:
root@formuler3:~# opkg list-installed | grep volume
enigma2-plugin-extensions-volume-adjust - 5.3+git23564+2dc4be3-r3

...len som asi slepy... musim ho tam niekde objavit :-) ze kde sa to nastavuje... asi musim stlacit pri sledovani kanalu "INFO" tlacidlo na DO a potom vojst rychle zase tlacidlom MENU do konfiguracie pre nastavenie kanalov resp. aj do konfiguracie vyberu kanalov... nieco, jak vyssie spominal decik (akurat ze odpoved nechtiac vsunul pod QUOTE TAG-ov, takze som ju prehliadol na prvy krat)

_________________
Obrázek
- OpenATV - OpenPLi - OpenHDF -


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 15:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Leden 2013 - 16:38
Příspěvky: 150
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 14 krát
v niektorych image sa nachadza v menu - system a v niektorych menu - system - audio

_________________
xpeed lx2 combo - WD 1TB - HDF6 - MyMetrix
9E, 13E, 19E, 23.5E, 28E
_________________________________________
topfield SBP 2070, topfield 7700 HSCI


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 15:11 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 315
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 10 krát
V OpenATV: Menu - Nastavení - Zvuk - Kompenzace hlasitosti - (zelené tlačítko - přidat program nebo modré - přidat aktuální)... :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 15:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Květen 2011 - 15:26
Příspěvky: 149
satelitni prijimac: Formuler_F3, Opticum_HD_S20
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 8 krát
decik napsal:
V OpenATV: Menu - Nastavení - Zvuk - Kompenzace hlasitosti - (zelené tlačítko - přidat program nebo modré - přidat aktuální)... :-)

oh boze, to preco takto komplikovane vymysleli... to by neslo jednoducho pocas sledovania nejakeho kanalu len stlacit povedzme F2 tlacidlo a nastavit to a ono sa to samo ulozi ? sice to si mozem prednastavit sam horuce tlacidlo DO pre otvorenie MENU... ale aj tak... mohlo to byt pod MENU niekde skrze INFO sledovaneho kanalu...

_________________
Obrázek
- OpenATV - OpenPLi - OpenHDF -


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk