AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Formuler F1 - diskusia
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=357&t=66043
Stránka 3 z 8

Autor:  Limakos [ 17.Listopad 2016 - 10:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

Ahoj, mam dotaz umi tato masina umi tvheadned jako server?

Autor:  Karlvon [ 01.Prosinec 2016 - 0:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

Ahoj, nemůžu se připojit přes TC k přijímači. jaké je jméno a heslo pro F1.díky za radu!

Autor:  petersk [ 01.Prosinec 2016 - 5:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

Aký je image na boxe?

Autor:  Karlvon [ 01.Prosinec 2016 - 12:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

teď poslední HDMU!

Autor:  georg11 [ 01.Prosinec 2016 - 13:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

Zkoušel jsi jméno root, heslo HDMU /velká písmena/ ?

Autor:  Karlvon [ 01.Prosinec 2016 - 15:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

Díky za radu, zkusím to!

Autor:  riichards [ 02.Prosinec 2016 - 2:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

Ahoj tak jsem zakoupil tento box a po nahrání nejnovější image OpenATV přestal fungovat vfd display. Tak jsem nahodil zpět OpenPli, ale vfd display je stále nefunkční.Tovární nastavení nepomáhá,a box normálně funguje.Nevíte někdo co s tím? Díky za rady.

Autor:  decik [ 02.Prosinec 2016 - 18:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

riichards napsal:
Ahoj tak jsem zakoupil tento box a po nahrání nejnovější image OpenATV přestal fungovat vfd display. Tak jsem nahodil zpět OpenPli, ale vfd display je stále nefunkční.Tovární nastavení nepomáhá,a box normálně funguje.Nevíte někdo co s tím? Díky za rady.

Můžeš nahrát OpenATV a doinstaluj: system plugin vdfcontrol :smoke:

Autor:  riichards [ 02.Prosinec 2016 - 19:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

Ahoj.To jsem pak zkoušel v OpenPli ,ale nepomohlo to.Divný je že než jsem to poprvé přehrál na Openatv tak ten display fungoval. :(

Autor:  vamo6929 [ 06.Prosinec 2016 - 21:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

Karlvon napsal:
Ahoj, nemůžu se připojit přes TC k přijímači. jaké je jméno a heslo pro F1.díky za radu!

Skús VU+ControlCentre,meno root,bez hesla.

Autor:  virgille [ 12.Leden 2017 - 9:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

chlapi mam otazocku...vie tento prijmac signalizovat to, ze nahrava? mam na mysli napr. preblikavanie displeja alebo nejaka cervena ikona...alebo nieco podobne...myslim priamo na prijmaci, nie v skine

Autor:  BLUEANT [ 12.Leden 2017 - 13:27 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

V openatv sa to da nastavit. - Ja som si tam dal ze mi blikaju hodiny - ked je v stand-by.

Autor:  virgille [ 12.Leden 2017 - 13:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

a aj to funguje? lebo na LX2 sa to sice nastavit da, ale nefunguje to...

Autor:  BLUEANT [ 12.Leden 2017 - 13:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

Ked pisem ze som si to dal - tak tym myslim ze to fungue ;) - keby to nefungovalo tak na co by som to sem pisal ?

Autor:  virgille [ 12.Leden 2017 - 13:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

:good: super... pravdepodobne smerujem ku kupe tejto formule, tak sa snazim zistit vsetko mozne (aj nemozne :D ) ...dakujem!

Autor:  decik [ 12.Leden 2017 - 15:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

virgille napsal:
:good: super... pravdepodobne smerujem ku kupe tejto formule, tak sa snazim zistit vsetko mozne (aj nemozne :D ) ...dakujem!


Dobrá volba, momentálně bezkonkurenční poměr cena/výkon... :-) (Satking.de)

Autor:  virgille [ 10.Únor 2017 - 13:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

podla dostupnych info ma F1 citacku na SD karty.... skusal niekto moutnut SD kartu ako ext4? ide mi o to, ci je mozne SD kartu pouzit na timeshift....?

a este jedna otazka... na vsetkych obrazkoch a videach je displej akysi zle citatelny, ako keby bol za zrkadlom... je to len zle nafotene alebo je to tak? ake mate skusenosti z praxe?

Autor:  BLUEANT [ 10.Únor 2017 - 13:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

Sd karta neviem - zatial som neskusal ...

Ten display je naozaj za takym leskym priesvitnym plastom - tak ako na fotografiach to vyzera len ked na to priamo nieco svieti.
V tieni nieje problem - aj ked je fakt ze ja nejak display nesledujem.

Autor:  wanthom [ 10.Únor 2017 - 16:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

SD karta, tiež som neskúšal, ale neodporúčam to na timeshit. SD karta sa neustálym prepisovaním zničí pomerne rýchlo. Je to skôr vhodné na bežné nahrávanie ako na timeshift. Pozri aj tému F3, tam bola celkom o tom živá debata :-)

Display, je to v pohode.

Autor:  peter54 [ 10.Únor 2017 - 17:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Formuler F1 - diskusia

Ja mam sd kartu cat 10 formatovanu na ext4 a bezi na nej permanent timeshift. Stala ma 11,50 a som zvedavy ako dlho mi vydrzi. Je to zial len na 10000 prepisani. Zatial ide 3 mesiace bez problemov. Odhadujem zivotnost niekolko rokov. Na nahravanie pouzivam ntfs hdd 1TB a nemam problemy.
Display je za plexisklom a vyzera uplne obycajne. Ja ho mam zastrceny v policke, lebo ma vobec nezaujima co ukazuje. Zda sa mi, ze sa bije s ir snimacom, tak je lepsie ked je mimo dohlad.

Stránka 3 z 8 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/