e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
flash 468x60
Právě je 20.Leden 2017 - 12:57

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 56 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2016 - 10:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Listopad 2014 - 11:02
Příspěvky: 43
Poděkováno: 3 krát
Ahoj, mam dotaz umi tato masina umi tvheadned jako server?

_________________
Diskuze o vytápění http://www.polskykotel.cz

VU+solo 4k VTI11 oscam r11039, DVB-T volar HD pro usb, oscam + rpi klienti, sat Astra 19,2 23,5 Intelsat 10-02 Hotbird (bývalé stroje Priscmcube Ariva 4k, Ariva 202e a 103e)
Synology DS 3615xx run on PC, S7 edge


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 0:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Březen 2012 - 12:48
Příspěvky: 20
Ahoj, nemůžu se připojit přes TC k přijímači. jaké je jméno a heslo pro F1.díky za radu!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 5:57 
Online
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 526
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 16 krát
Aký je image na boxe?

_________________
Formuler F1, Xpeed LX1, Xminisolo3, Amiko 8250+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 12:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Březen 2012 - 12:48
Příspěvky: 20
teď poslední HDMU!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 13:56 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 1558
Poděkoval: 26 krát
Poděkováno: 192 krát
Zkoušel jsi jméno root, heslo HDMU /velká písmena/ ?

_________________
Xpeed LX3 - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E ) image Egami 7.2.10, Egamiboot
DM 8000 HD - image experimental, bootX,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 15:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Březen 2012 - 12:48
Příspěvky: 20
Díky za radu, zkusím to!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2016 - 2:08 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 29.Červen 2008 - 21:00
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: Octagon sf 918 hd
Ahoj tak jsem zakoupil tento box a po nahrání nejnovější image OpenATV přestal fungovat vfd display. Tak jsem nahodil zpět OpenPli, ale vfd display je stále nefunkční.Tovární nastavení nepomáhá,a box normálně funguje.Nevíte někdo co s tím? Díky za rady.

_________________
Dreambox 7020HD
OCTAGON HD SF-918
AZBOX Premium HD
Parabola toroidal Maximum T-55

28.2E+23.5E+19.2E+13E+9E+4,8E+4E+0,8W+4W+5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2016 - 18:53 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 315
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 10 krát
riichards napsal:
Ahoj tak jsem zakoupil tento box a po nahrání nejnovější image OpenATV přestal fungovat vfd display. Tak jsem nahodil zpět OpenPli, ale vfd display je stále nefunkční.Tovární nastavení nepomáhá,a box normálně funguje.Nevíte někdo co s tím? Díky za rady.

Můžeš nahrát OpenATV a doinstaluj: system plugin vdfcontrol :smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2016 - 19:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 29.Červen 2008 - 21:00
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: Octagon sf 918 hd
Ahoj.To jsem pak zkoušel v OpenPli ,ale nepomohlo to.Divný je že než jsem to poprvé přehrál na Openatv tak ten display fungoval. :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2016 - 21:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Leden 2008 - 11:31
Příspěvky: 168
Místo/Bydliště: Prešov
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
Karlvon napsal:
Ahoj, nemůžu se připojit přes TC k přijímači. jaké je jméno a heslo pro F1.díky za radu!

Skús VU+ControlCentre,meno root,bez hesla.

_________________
Kovosat140+Invacom twin s motorom 53E-15W(strom dorástol),60 noname na 23,5E,115 offset na 36E cirkular,Ipbox 55 HD, pozicioner PowerTech Gbox V2000,Panasonic TX-P50G20E,DI-WAY AND-4 DVB-T2 Quad Core K1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 9:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Leden 2013 - 16:38
Příspěvky: 150
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 14 krát
chlapi mam otazocku...vie tento prijmac signalizovat to, ze nahrava? mam na mysli napr. preblikavanie displeja alebo nejaka cervena ikona...alebo nieco podobne...myslim priamo na prijmaci, nie v skine

_________________
xpeed lx2 combo - WD 1TB - HDF6 - MyMetrix
9E, 13E, 19E, 23.5E, 28E
_________________________________________
topfield SBP 2070, topfield 7700 HSCI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 13:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2007 - 21:38
Příspěvky: 285
Poděkováno: 1 krát
V openatv sa to da nastavit. - Ja som si tam dal ze mi blikaju hodiny - ked je v stand-by.

_________________
FORMULER F1, IPBOX 99HD, IPBOX 55HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 13:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Leden 2013 - 16:38
Příspěvky: 150
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 14 krát
a aj to funguje? lebo na LX2 sa to sice nastavit da, ale nefunguje to...

_________________
xpeed lx2 combo - WD 1TB - HDF6 - MyMetrix
9E, 13E, 19E, 23.5E, 28E
_________________________________________
topfield SBP 2070, topfield 7700 HSCI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 13:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2007 - 21:38
Příspěvky: 285
Poděkováno: 1 krát
Ked pisem ze som si to dal - tak tym myslim ze to fungue ;) - keby to nefungovalo tak na co by som to sem pisal ?

_________________
FORMULER F1, IPBOX 99HD, IPBOX 55HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 13:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Leden 2013 - 16:38
Příspěvky: 150
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 14 krát
:good: super... pravdepodobne smerujem ku kupe tejto formule, tak sa snazim zistit vsetko mozne (aj nemozne :D ) ...dakujem!

_________________
xpeed lx2 combo - WD 1TB - HDF6 - MyMetrix
9E, 13E, 19E, 23.5E, 28E
_________________________________________
topfield SBP 2070, topfield 7700 HSCI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F1 - diskusia
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2017 - 15:15 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 315
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 10 krát
virgille napsal:
:good: super... pravdepodobne smerujem ku kupe tejto formule, tak sa snazim zistit vsetko mozne (aj nemozne :D ) ...dakujem!


Dobrá volba, momentálně bezkonkurenční poměr cena/výkon... :-) (Satking.de)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 56 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk