e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 03.Červenec 2020 - 14:57

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 154 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2019 - 14:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 15.Červen 2015 - 10:08
Příspěvky: 388
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 47 krát
Tak co este chces potom?

_________________
[-X


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2019 - 14:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 15.Červen 2015 - 10:08
Příspěvky: 388
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 47 krát
Mal si si kupit box co ma enigmu2 nie android ked tam chces archiv. Nabuduce dva krat meraj raz striha.

_________________
[-X


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2019 - 14:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Listopad 2015 - 17:35
Příspěvky: 11
Poděkoval: 1 krát
kodi mam, ale nedokazu do nej dostat treba iprima, ivysilani atd. :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2019 - 14:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Listopad 2015 - 17:35
Příspěvky: 11
Poděkoval: 1 krát
mtester270 napsal:
Mal si si kupit box co ma enigmu2 nie android ked tam chces archiv. Nabuduce dva krat meraj raz striha.


jj moje blbost, ale o tom archivu jsem se dozvedel at potom co jsem ho koupil


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2019 - 14:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 15.Červen 2015 - 10:08
Příspěvky: 388
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 47 krát
Tak napis autorom doplnkov nech to opravia. Github, resp si na zlom fore kodi ma vlastne takze ujo google

_________________
[-X


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 27.Březen 2019 - 17:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Únor 2007 - 17:09
Příspěvky: 3
Prosím o radu přístroj se mi po půl roce sekl a displei hlásí boot .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2019 - 8:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 131
pročti předchozí stránku
vyzkoušej Formuler_S-Series_Factory_Reset_Tool_v1 zde stáhni https://www.formuler.tv/software-download po restartu zůstane poslední firmware, který byl v mašině
nebo pak Navratovy_SW_FORMULER.S-Turbo.RECOV.v1.4.8 stáhni zde https://uloz.to/!ElNz2gpdlyP7/navratovy ... 87-ird-rar v obou případech budeš muset nově ladit, pokud se ti to podaří dej vědět - pošlu akt. seřazení

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2019 - 9:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 131
Jen jsem to dopsal, zapnul příjmač, že upravím seřazení a ejhle tma pořád načítal launcher, takže jsem zvolil první volbu, na prázdný usb překopíruj ze složky https://www.formuler.tv/software-download
"update" .
1. odpoj příjmač od sítě
2. zasuň usb "update"
3. na dalkovém opakované stisknutí tlačítka CH-UP
4. zapni příjmač do sítě (Tlačítko nedržte stisknuté. Opakovaně tiskněte)
5. na obrazovce se zobrazí indikátor aktualizace. Zastavte stisknutí tlačítka CH-UP
6. počkejte, až indikátor průběhu dosáhne 100%. Po dokončení se zařízení automaticky restartuje
7. příjmač nabotuje - nastartuje jakm při prvním startu s posledním softem, je nutno vše od začátku nastavit - jazyk, internet, local - select time zone, natáhne si to akt. transponderu, chce to ladit programy, avšak jestli je záloha seřazení, stačí stáhnout přes usb , po restartu je přijmač připraven pro sledování (pokud je seznam rozhazen tak v seznamu stlačit modré tl. a ve vobě seznamu
navolit
1. zap
2. vyp
3. vyp
4. vyp
5. číslo
v menu vejít do pluginu, stlačit modré - download (dojde ke stažení pluginu) dle používání stáhnout
příslušný plugin - všechny jsou funkční
Pokud to během dne seřadím, pošlu aktualní seřazení 23.5E s novýmí parametry Skylink CZ
Co se týče aplikací v android - musí se vše rovněž nastavit doinstalovat (kodi,skylink live - co nejde stáhnout přes market tak zprovoznit play store a stáhnout zde.
V nastavení musíš nastavit buď motor nebo Diseq
vše otázka 15 minut co se týče sat.příjmu, apk. android pak doinstalovat a doladit

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2019 - 12:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 131
aktualizace - nové parametry Skylink
setting 23.5 - IP NET
setting 23.5-19.2- IP NET
setting 23.5-19.2-13.0 - IP NET
setting motor 39E až 30W plus IP NET


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2019 - 16:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Únor 2007 - 17:09
Příspěvky: 3
Vyzkoušel jsem oba přístroj na dislplei ukáže updat potom bott nakonec load restartuje a naskočí čas do obrazovky signál nejde
když ho vypnu ze sítě naskočí opět bott a hned load a na nic nereaguje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2020 - 7:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Listopad 2010 - 15:29
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: Formuler S Turbo
Poděkoval: 1 krát
Dobrý deň, prosím o radu. Mám Formuler S Turbo a newcamd na rusa cez Xcam3. Všetko ide ako má, ale cca 2 týždne dozadu prestalo dekódovať TA3,Prima Krimi a Trojku. Zrejme všetko čisté Irdeto. Rus pritom má 1 port na Irdeto a iný na Cryptoworks kartu. Ale cez Irdeto nedekóduje nič (scrambled). Kde treba nastaviť CAID 0624, alebo ako vlastne na to...som iba začiatočník. Vopred ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2020 - 13:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Březen 2009 - 22:02
Příspěvky: 72
satelitni prijimac: VU+ UNO 4KSE, VU+ ZERO4K
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 21 krát
Ivanovi to zdechlo na 0624 .Už mi to hlásilo pár lidí. Chyba není u Tebe. Tož asi tak.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2020 - 14:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Listopad 2010 - 15:29
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: Formuler S Turbo
Poděkoval: 1 krát
Zatiaľ mi to teda príliš nevadí, ale časom zrejme presunú všetky programy na Irdeto a to už bude problém. Treba len počkať, kým borci na to niečo nové nevymyslia? Alebo nám táto éra neodvratne končí? :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 24.Červen 2020 - 22:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Červen 2007 - 20:06
Příspěvky: 167
U Formuler S Turbo funguje Irdeto 0624 naprosto v pohodě a to jak na protokoly newcamd, CCcam, tak i v interní čtečce karet samozřejmě ve spojení s pluginem oscam. Pokud chceme použít kartu Skylink Irdeto 0624, kdy ICE přepíná ro režimu Irdeto je nutné použít starší XCam, jinak dojde automaticky k přepsání souboru oscam.server při zapnutí přijímače a tím k vymazání konfigurace čtečky pro Irdeto.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 154 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk