e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Březen 2019 - 9:37

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 282 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 111 12 13 14 15 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2018 - 11:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4409
satelitni prijimac: formuler f4 turbo combo
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 225 krát
Poděkováno: 291 krát
Mne prehral f4t zatial vsetko, co som mu podstrcil.
Příloha:
4097_0_0_0_0_0_0_0_0_0.jpg


Daj nejaky subor niekam na stiahnutie a otestujem.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, 0624, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2018 - 5:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4739
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 93 krát
kavis napsal:
Poradí niekto? Na HDD mám nakopírované všetky DVD čo mám. Keď si pozerám filmy na počítači je všetko v poriadku ale keď to pustím na F4 alebo F1 tak niektoré idú prehrávať a pri niektorých ostane iba čierna obrazovka. Pri stlačení tlačítka "stop" sa vrátim do zoznamu filmov bez problému. Na oboch prístrojoch mám nainštalovaný OpenPLi 6.2 a je tam nainštalovaný Prehrávač médií "Média Player" A niekedy sa stane že ostane na obrazovke počas celého filmu aj kurzor výberu z navigačného menu DVD filmu. Je to stále ten istý film nie že náhodne a robia to tiež oba prístroje. Existuje aj iný prehrávač okrem toho čo sa mi automaticky ponúka? A ešte som zistil že aj jeden film čo je avi tiež iba sčerná obrazovka. Alebo ide obraz a nejde zvuk. Ďakujem za reakcie.

Okrem Media playeru mám nainštalovaný YAMP player - tiež podporuje prehrávanie videosúborov. A na audio je fajn Merlin player.
:)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2018 - 6:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Duben 2013 - 22:51
Příspěvky: 1
peter54 napsal:
Mne prehral f4t zatial vsetko, co som mu podstrcil.
Příloha:
4097_0_0_0_0_0_0_0_0_0.jpg





Ahoj. Prosim ta aky mas image na F4 Turbo a aky prehravac medii je odfoteny v tvojom prispevku. Mam openatv 6.1 s predinstalovanym prehravacom medii a stoji to za staru bačkoru. Hlavne posuvanie vo filme dopredu a dozadu, nemoznost nastavenia 24p atd.. KODI som cital, ze na 750MHz procesore nepobezi.. Dakujem

_________________
Formuler F4 Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2018 - 9:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5481
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 55 krát
Poděkováno: 122 krát
asi frčí v openpli ... #-o ako som ti písal na KODI zabudni v tom Formleri čo vlastníš . asi používaš blbé formáty súborov . mne tiež prehral takmer všetko čo som skúšal v Openatv... ale môžeš skúšať aj iné image ... ak si trúfaš nahraj si multiboot na USB- posťahuj všetky image čo nájdeš a môžeš skúšať len taký fukot ... každé image má svoje + aj - .... perfektne ide aj HDFREAKS . ani najlepší a najdrahší multiprehrávač neprehrá všetko ... :D

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2018 - 10:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4409
satelitni prijimac: formuler f4 turbo combo
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 225 krát
Poděkováno: 291 krát
Je to openpli 7, ale je to rovnake aj na openhdf a vsetkych verziach openpli od verzie 4 - tlacitko playlist, pripadne na hotkey funkcia nahrate subory.
Prezeras disk a kliknes na to, co chces prehrat.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, 0624, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2019 - 20:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2009 - 18:55
Příspěvky: 6
Ahoj dokáže prosím někdo poradit..? F4 běž na openatv 6.3... Mám Skylink proladěn pomocí fastscan v seznamu kanálů se přepnu na poskytovatele a vidím krásně kompletní skylink a to 19,2 i 23,5, nicméně 19,2 je pořád zašedlý a když na něj přepnu tak nic... Proladil jsem si traspondéry 19,2 tedy ještě ručně a když se na daný satelit přepnu tak kanál normálně běží. Ale když se vrátím do poskytovatele, tak zase šedo, ale ukazuje to co hraje a jak je to daleko... když kliknu ukáže se číslo kanálu ale nic se nestane... signál 0.. ale když zas přepnu na satelit 19,2 tak to zas běží... tunery jsou nakonfigurované Diseq A/B (A 19,2; B 23,5).... díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2019 - 20:48 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 845
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 62 krát
A cam používaš aký? Máš monoblok diseq ....
Ešte poometat parabolu od snehu namrazy skontrolovať spoje kábel konektor zatečená voda....

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD & LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2019 - 22:20 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4409
satelitni prijimac: formuler f4 turbo combo
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 225 krát
Poděkováno: 291 krát
Prvu vec skontroluj, ci mas spravne nastaveny tuner.
By som povedal, ze v nastaveniach tunera na 19,2 nemas nic.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, 0624, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2019 - 22:21 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 845
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 62 krát
peter54 napsal:
Prvu vec skontroluj, ci mas spravne nastaveny tuner.
By som povedal, ze v nastaveniach tunera na 19,2 nemas nic.

Satelite.xml

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD & LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2019 - 17:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Květen 2009 - 18:55
Příspěvky: 6
Asi úplně nerozumím co mám zkontrolovat ? Jelikož když se přepnu ručně v seznamu satelitů na 19.2 E tak kanály normálně fungují. Nefungují ve chvíli kdy na ně přepnu v seznamu poskytovatele skylink kde jsou všechny kanály (23,5 i 19,2). Proladěné je to pomocí fastscan


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2019 - 18:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4409
satelitni prijimac: formuler f4 turbo combo
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 225 krát
Poděkováno: 291 krát
Mozno by pomohlo nahrat setting do e-channelizer alebo podobneho programu.
Ak si s tym neporadis, daj to sem a kukneme sa.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, 0624, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2019 - 13:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Duben 2015 - 19:54
Příspěvky: 17
Poděkoval: 1 krát
Ahoj pořídil sem si f4 turbo ,do boxu sem nahrál image openli 7.0 vše už mám nainstalováno,v oscamu sem rozjel klienta ale jěště bych potřeboval v osamu rozjet kartu skylink,vím že je tu na foru toho mraky jak ten oscam nastavit ale já se v tom ztrácím,tak bych moc prosil jestli by jste sem někdo dal kopii z oscam server kde vám jede karta skylink,díky moc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2019 - 13:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4409
satelitni prijimac: formuler f4 turbo combo
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 225 krát
Poděkováno: 291 krát
Toto je odskúšané

viewtopic.php?f=165&t=71132&start=660#p775882

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, 0624, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2019 - 13:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5481
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 55 krát
Poděkováno: 122 krát
skús napr. takto ... :D

[reader]
label = Skylink
protocol = internal
device = /dev/sci0
boxkey = B1B2B3B4B5B6B7B8
rsakey = AB722A8CAA9F58DE0D1CBB6FF329C961ED9DD759B103082D1BAE64C27A861D42E7F631891C2660EFA57484F80BBB4E0E8249A8368E31BD3FFC369FBE95160528
force_irdeto = 1
detect = cd
mhz = 450
cardmhz = 2700
group = 1
emmcache = 0,3,2,1

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2019 - 14:06 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 3963
Poděkoval: 206 krát
Poděkováno: 435 krát
Mikysedlistee napsal:
Ahoj pořídil sem si f4 turbo ,do boxu sem nahrál image openli 7.0 vše už mám nainstalováno,v oscamu sem rozjel klienta ale jěště bych potřeboval v osamu rozjet kartu skylink,vím že je tu na foru toho mraky jak ten oscam nastavit ale já se v tom ztrácím,tak bych moc prosil jestli by jste sem někdo dal kopii z oscam server kde vám jede karta skylink,díky moc.

Ono taky tak trochu záleží jakou kartu skylink máš

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )
Xpeed LX3 image openATV


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2019 - 22:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Duben 2015 - 19:54
Příspěvky: 17
Poděkoval: 1 krát
Díky za config nicméně karta stejně nedekoduje, na kartě je napsáno irdeto aby jela v uni čtečce tak by musela být Ice irdeto?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2019 - 7:25 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 845
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 62 krát
Áno. V prílohe ako ich rozoznať.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD & LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2019 - 8:23 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1690
Poděkoval: 113 krát
Poděkováno: 288 krát
Nesmí to být Irdeto karta M7 s uniblockem. Irdeto bez uniblocku půjde.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2019 - 16:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Duben 2015 - 19:54
Příspěvky: 17
Poděkoval: 1 krát
Tak sem si sehnal kartu Ice irdeto (skylink) a frčí to i caid 0624,a mám ještě box formuler S mini tam karta taky jede ale nedekoduje 0624 ale to mě netrápí protože s mini půjde z baráku,nějak mě ten android v satelitu nesedí. Díky za rady.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2019 - 15:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Duben 2015 - 19:54
Příspěvky: 17
Poděkoval: 1 krát
Udělal sem si kompletní zálohu openatv 6.2 s tím že si vyzkouším jiný image,po vyzkoušení sem chtěl nahrát zpět mou zálohu a box se při flashi zasekl na B700 (čekal sem 30 min) musel sem tedy nahrát čistou image a pak sem podle návodu na netu zkusil nahrát mou zálohu přes flash online a to proběhlo normálně a měl sem zpět svou image,to je normální že se při obnově musí nahrát čistá image a až pak udělat obnovu nebo je něco špatně?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 282 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 111 12 13 14 15 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk