e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Leden 2019 - 1:08

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 135 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2018 - 11:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 126
POZNATEK:
- přestala při přepínaní programu vyskakokavat hláška program kodován
- celkově svižnější odezva

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2018 - 17:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 126
takže po chvilce opět přístroj zamrzlej, nepomohlo ani tovární nastavení, tak jsem dal recovery soft 1.4.8 tento da přes OTA, možnost na 1.5 nebo 1.6 takže uvidíme jak to pojede, tuším že 1.6.0 jela líp jak 1.6.11

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2018 - 9:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 126
po upgrade na 1.5 byl nabídnut download na 1.5.2 a 1.6.0, zavedl jsem 1.6.0 po restartu nabízí download na 1.6.11 a 1.6.26, zůstal jsem na 1.6.0, sat.tuner i USB-T2 stick běhá ok.
Karta ICE skylink v modulu CI+ neotion irdeto (viz foto) bez zapnutého pluginu CatEye2,
XcamClient2 - OK, zatím bez žádného seknutí (není doinstalováno Kodi a skylink live)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2018 - 9:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Leden 2010 - 19:31
Příspěvky: 82
satelitni prijimac: AB Cryptobox 752 HD Combo
Poděkoval: 1 krát
hodíš sem prosímtě ten firmware abych ti mohl vrátit?

_________________
VU+ DUO 4K
VU+ ZERO
Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2018 - 10:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 126
SW_FORMULER.S-Turbo.RECOV.v1.4.8
https://uloz.to/!ElNz2gpdlyP7/navratovy ... 87-ird-rar

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Naposledy upravil(a) calvero dne 28.Listopad 2018 - 10:51, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2018 - 10:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Leden 2010 - 19:31
Příspěvky: 82
satelitni prijimac: AB Cryptobox 752 HD Combo
Poděkoval: 1 krát
Díky, našel jsem ho v pc.

_________________
VU+ DUO 4K
VU+ ZERO
Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2018 - 14:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červenec 2009 - 10:51
Příspěvky: 20
Zdravím mne zasa robí keď mám nastavenie-obraz a mám nastavené 1080p a chcem dať výšie napríklad 3840p na 4K mi vypne obraz a musím prehrať soft zobrazí sa len čierna obrazovka nevie nekdo prečo?dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2018 - 16:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Leden 2010 - 19:31
Příspěvky: 82
satelitni prijimac: AB Cryptobox 752 HD Combo
Poděkoval: 1 krát
Tak jsem to hodil do zakladu na novém firmwaru a:
fastscan tam je-je schovaný v menu s addons už zmizel mcas- při vložení karty hned jedou programy
hláška o kodovaní má větší prodlevu, takže se nezobrazuje hned
jedu přes cccam-při přepnutí na jiný trans. se ukáže, protože trvá pár sekund než program začne hrát.
Nahrávám do nasu-vše v pohodě, uvidíme co nastane časem.

_________________
VU+ DUO 4K
VU+ ZERO
Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2018 - 19:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 126
new soft přes OTA
1.6.28 zatím neodzkoušeno


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2018 - 18:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Leden 2010 - 19:31
Příspěvky: 82
satelitni prijimac: AB Cryptobox 752 HD Combo
Poděkoval: 1 krát
Dnes 1.6.30

_________________
VU+ DUO 4K
VU+ ZERO
Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2018 - 0:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 126
nahozeno 17. 12. šlape bez problému

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2018 - 7:03 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 510
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
calvero napsal:
nahozeno 17. 12. šlape bez problému

Čo je tam nové? Prípadné vylepšenia?

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2018 - 10:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 126
zatím žádné hlášky, bez sekání, kodi, sylink live, pluginy ok

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2018 - 10:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 126
jestli máš 1.6. tak když dáš aktualizovat tak než dáš potvrdit, tak u každého softu máš napsané změny

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2019 - 21:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2010 - 11:43
Příspěvky: 70
funguje vam CTechEditorStudio325 pre upravnu kanalov? Stale mi to vyhadzuje error pri importe channel listu. Niekto podobny problem ? vdaka

problem mam len pri softe 1.6.30. Starsi channel list importnem aj upravim nasledne nahram do boxu, vsetko ide az na EPG... ten sa vobec nechyti po uprave channel listu.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 135 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk