e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Únor 2019 - 16:50

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 40 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2018 - 14:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3215
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 4 krát
molnarb napsal:
ištenen bizón ty budeš lovák jak repa.. podla teba je to ferove odpoved?


kde tu vidis nejakeho fera ? :D

a podla teba je férové okradat providera ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2018 - 15:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Září 2013 - 11:29
Příspěvky: 15
Poděkoval: 6 krát
ja ne kradnem providera ja zato pla....... mesacne !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2018 - 15:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2016 - 12:16
Příspěvky: 231
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 6 krát
Ale nie providerovi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 09.Červen 2018 - 14:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Březen 2016 - 15:03
Příspěvky: 1
satelitni prijimac: Formuler F3
Zdravím, potřebuji poradit, co dělám špatně, popřípadě doporučit co udělat aby mi to šlapalo. Mám Formuler F3, kartu skylink ICE. Stáhl jsem si OpenATV 6.1 (openatv-6.1-formuler3-20180609_usb.zip), instalace přes USB v pohodě, pak jsem přes dreambox naistaloval softcam-feed-universal_3.0_all.ipk, našel jsem ho zde na fóru, nevím jestli je to 3.0 protože se to tváří jak 2.0. Z pluginů jsem doinstaloval oscam_atv 1.2 11353 a nic. Karta je v pořádku a předplacená, zkoušel jsem to rozjet i přes CAM modul a furt to samé. Zkoušel jsem i CCcamy a taky nic. Už jsem bezradný. Pomozte mi prosím někdo ](*,)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 09.Červen 2018 - 16:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4362
Poděkoval: 226 krát
Poděkováno: 290 krát
Čo robíš zle ani srnka netusi. Ako to robiť dobre je napisane na fore mnohokrat, napriklad tu viewtopic.php?f=76&t=71265

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2018 - 19:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Prosinec 2010 - 11:39
Příspěvky: 293
Místo/Bydliště: Morava/Zlínsko
Poděkoval: 1 krát
U OpenPli stačilo stáhnout Cccam 2.3.0 + prio a Skylink karta jede bez problémů ani nezamrzá sice starší verze 'OpenPli 4.0.
Pokud budu dávat novější verzi OpenPli 6.1 bude stačit jen instalovat Oscam pro rozjetí Skylink karty bez dodatečného nastavení? (jak je to u toho Cccamu) nebo pro laika je lepší zůstat u toho Cccamu + cccam.prio v tom usr/bin ?

_________________
Formuler F3 OpenPli 6.2 Skin Pli-FullNightHD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2018 - 20:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2412
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 49 krát
přeinstalovával jsem kolegovi vu+solo2 někdy cca 3týdny zpátky a přímo v pluginu byl oscam který je do té míry funkční, že po vložení karty není nic třeba nastavovat. Měl jsem skylink ice a upc ice.

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2018 - 21:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4362
Poděkoval: 226 krát
Poděkováno: 290 krát
Ked uz sa namahas preinstalovat box, daj aspon openpli 6.2 alebo 7.0 https://openpli.org/download/formuler/F4+Turbo

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2018 - 13:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Prosinec 2010 - 11:39
Příspěvky: 293
Místo/Bydliště: Morava/Zlínsko
Poděkoval: 1 krát
Ano dal jsem tam 6.2 a vše OK , akorát pro laika opět oscam nejede takže jistota Cccam 2.3.0 + cccam.prio a vše funguje jako doposud. :idea:

_________________
Formuler F3 OpenPli 6.2 Skin Pli-FullNightHD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2018 - 16:06 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2412
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 49 krát
to je divné, ve feedu je i tuším tento OSCam: 1.20-unstable_svn Build: r11420, ten stáhneš a jedeš. Koukal jsem na svoje solo2 a přeinstalaci z 3.11.2018

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2018 - 15:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Prosinec 2010 - 11:39
Příspěvky: 293
Místo/Bydliště: Morava/Zlínsko
Poděkoval: 1 krát
Omlouvám se stáhl jsem nějaký špatný oscam s koncovkou share a ten nefungoval ,stáhl jsem bez té koncovky a už to jede takže funguje - díky moc. :thankyou:

_________________
Formuler F3 OpenPli 6.2 Skin Pli-FullNightHD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2018 - 19:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Prosinec 2010 - 11:39
Příspěvky: 293
Místo/Bydliště: Morava/Zlínsko
Poděkoval: 1 krát
Tak nic v Open-Pli 4 to zamrzalo málokdy ,teď v 6.2 to zamrzá co chvilku (free stanice a MTV na astře v pohodě) ale Skylink hrůza nepomáhá ani oscam ani cccam ,jediné kdy přístroj jede stabilně že jsem kartu vrátil do CI modulu a zasunul do CI slotu a je klid ,ta uni čtečka nebo nevím co nefunguje jak má :-/ . Podobné problémy byli i u Xtrendu i u Xpeedu. Mám to nějaké začarované. (ještě že jsem si ten modul nechal a přístroj má ten CI slot na modul) :shock:
Po instalaci nic neměním nemám žádné doplňky pouze picony což pochybuju že dělají problém.
Já vím že linux není pro amatéry , ale přeci když do toho nerýpu tak by to mělo fungovat ne???

_________________
Formuler F3 OpenPli 6.2 Skin Pli-FullNightHD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2018 - 20:06 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2412
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 49 krát
na tyto otázky nikdo neodpoví jelikož zde nedáváš žádný log a configy taktéž nevíme zda je box na oscamu sám sobě klientem a serverem zároveň a nebo zda sdílí nějakou linku z venku atd. prostě žádné detailní informace

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2018 - 20:13 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Duben 2011 - 20:09
Příspěvky: 454
satelitni prijimac: DM7080HD
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 28 krát
a mal si vybraty CI modul z boxu ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2018 - 20:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Prosinec 2010 - 11:39
Příspěvky: 293
Místo/Bydliště: Morava/Zlínsko
Poděkoval: 1 krát
ano ,to bylo nouzové řešení. Snažil jsem se fungovat na uni čtečku stylem instalace nové 6.2 OpenPli ,istalace oscamu z feedu a nijak jsem ho neupraqvil pouze spustil a jasně že našel a seřadil si Skylink nic víc jsem s tím nedělal. Takže "čistá" instalace bez doplňků či spouštění služeb ,jede to na jeden přístroj na jednu TV nic víc. Log se vytváří nebo je někde uložen? Do přístroje jsem přistupoval přes totalcommander (jen jsem doplňoval soubor cccam.prio nic víc)

_________________
Formuler F3 OpenPli 6.2 Skin Pli-FullNightHD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2018 - 20:34 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Duben 2011 - 20:09
Příspěvky: 454
satelitni prijimac: DM7080HD
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 28 krát
tutok si to stiahni a nastuduj: Inštalujeme a konfigurujeme linuxový satelitný prijímač


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2018 - 20:52 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4362
Poděkoval: 226 krát
Poděkováno: 290 krát
@jarod72pm

Vcera som upgradoval na openpli7. Nahodil mi oscam konfiguraky, ktore som hned nahradil pôvodnými. V tych od openpli som nasiel parametre, ktore mozno dobre funguju s nejakou holandskou kartou, ale u skylink ice ich je treba vyhodiť, aby to dobre islo.

ratelimitecm = 4
ratelimittime = 10000
ecmunique = 1
srvidholdtime = 2000
cooldown = 30,600


Inak doporucim rovno ist na irdeto. Funkcne irdeto citacky tu najdes.
Napriklad toto zakomponuj - pozor, toto je pre ice kartu a pojdes aj v irdeto.

Příloha:
oscam prechod na 0624.txt


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Naposledy upravil(a) peter54 dne 18.Prosinec 2018 - 19:49, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2018 - 17:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Prosinec 2010 - 11:39
Příspěvky: 293
Místo/Bydliště: Morava/Zlínsko
Poděkoval: 1 krát
Tak jsem to našel tu cestu : var/tuxbox/config/
něco tam bylo na přepsání podle doporučení + přidal jsem ty informace do oscam.server restartoval a
zatím jede. Uvidíme jak dlouho -pokud vydrží tak super , pokud ne tak už to nechám na modulu a dál to nebudu řešit - díky :thankyou:

_________________
Formuler F3 OpenPli 6.2 Skin Pli-FullNightHD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2018 - 19:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3215
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 4 krát
peter54 napsal:
@jarod72pm

Vcera som upgradoval na openpli7. Nahodil mi oscam konfiguraky, ktore som hned nahradil pôvodnými. V tych od openpli som nasiel parametre, ktore mozno dobre funguju s nejakou holandskou kartou, ale u skylink ice ich je treba vyhodiť, aby to dobre islo.

ratelimitecm = 4
ratelimittime = 10000
ecmunique = 1
srvidholdtime = 2000
cooldown = 30,600


Inak doporucim rovno ist na irdeto. Funkcne irdeto citacky tu najdes.
Napriklad toto zakomponuj - pozor, toto je pre ice kartu a pojdes aj v irdeto.
Příloha:
oscam prechod na 0624.txt


nechapem preco tam mas toto:
autospeed = 0

u boxovych citaciek vyjma sh4 je tato funkcia super


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2018 - 19:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4362
Poděkoval: 226 krát
Poděkováno: 290 krát
@dlhe_pole - mas pravdu, autospeed tam nepatri. mal som vypadok sd karty na pi, tak som narychlo potreboval na 3 hodky hodit kartu do boxu, aby manzelka mohla pozerat telku, tak to tam ostalo zo zera. Kedze karta okamžite nabehla, uz som dalej neriesil.
Evidentne si s tym oscam poradil. Aby to tu dalej nestrasilo, riadok som vyhodil.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 40 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk