e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2018 - 18:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 86 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F3
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2018 - 21:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Květen 2016 - 18:59
Příspěvky: 150
satelitni prijimac: Formuler F3
Poděkováno: 1 krát
Ok. Ďakujem. Pochopil som. Skontrolujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F3
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2018 - 22:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Červen 2011 - 2:19
Příspěvky: 4
satelitni prijimac: Formuler 3 & Opticum HD x403p
Místo/Bydliště: Ostrava
Zdravím chlapci, nevíte náhodou někdo, jak můžu nastavit heslo/pin na konktrétní TV program? V menu jsem našel, kde definovat pin a taky, jak se to má chovat (např. stačí jej zadat jednou za spuštění boxu nebo pokaždé při přepnutí na program, atd..). Ale už jsem nepřišel na to, jak definovat, aby konkrétní program byl chráněný pinem? Chci to kvůli dětem, ať omylem nepřepnou na program pro dospělé. Díky moc za jakékoliv vodítko. Mám F3, OpenPLi 4.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F3
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2018 - 23:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Červen 2011 - 2:19
Příspěvky: 4
satelitni prijimac: Formuler 3 & Opticum HD x403p
Místo/Bydliště: Ostrava
frm77 napsal:
Zdravím chlapci, nevíte náhodou někdo, jak můžu nastavit heslo/pin na konktrétní TV program? V menu jsem našel, kde definovat pin a taky, jak se to má chovat (např. stačí jej zadat jednou za spuštění boxu nebo pokaždé při přepnutí na program, atd..). Ale už jsem nepřišel na to, jak definovat, aby konkrétní program byl chráněný pinem? Chci to kvůli dětem, ať omylem nepřepnou na program pro dospělé. Díky moc za jakékoliv vodítko. Mám F3, OpenPLi 4.

Tak už jsem to našel. V seznamu programů ještě jednou tl. MENU... :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F3
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2018 - 0:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Červen 2011 - 2:19
Příspěvky: 4
satelitni prijimac: Formuler 3 & Opticum HD x403p
Místo/Bydliště: Ostrava
Ale našel jsem další zádrhel a to v CCCAM pluginu při sharování z jiného boxu. F3 je jako přjímač. CCCAM vytuhne a musím jej manuálně restartnout přes modré tlačítko->Softcam Setup->Restart softcam. Pak TV program funguje zase ok. Občas se mi to ale stane při nahrávání a v tomto případě bych uvítal možnost nějakého automatického restartu softcamu. Údajně to lze nějakým aut. skriptem, ale nikde jsem nenašel podrobnosti. Věděl by někdo, jak na to? Předem díky!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F3
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2018 - 5:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
frm77 napsal:
Ale našel jsem další zádrhel a to v CCCAM pluginu při sharování z jiného boxu. F3 je jako přjímač. CCCAM vytuhne a musím jej manuálně restartnout přes modré tlačítko->Softcam Setup->Restart softcam. Pak TV program funguje zase ok. Občas se mi to ale stane při nahrávání a v tomto případě bych uvítal možnost nějakého automatického restartu softcamu. Údajně to lze nějakým aut. skriptem, ale nikde jsem nenašel podrobnosti. Věděl by někdo, jak na to? Předem díky!

:)
Tu je riešenie prosté:
Zabudni na "nejaký" cccam plugin a radšej si to share rozbehni v oscame - a garantujem ti, že takéto problémy, ktoré máš teraz - zostanú minulosťou...
:poklona:

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler F3
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2018 - 0:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Červen 2011 - 2:19
Příspěvky: 4
satelitni prijimac: Formuler 3 & Opticum HD x403p
Místo/Bydliště: Ostrava
Ahoj, díky za radu, nakonec jsem nainstaloval poslední OPEN PLI 6.2 a vče funguje bez problémů. ;-) Ale mám další dotaz do pléna, je nějaká možnost sledovat na Formuleru F3 O2TV? Účet samozřejmě mám. Předem díky za jakékoliv vodítko.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 86 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk