e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Červenec 2018 - 11:27

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 73 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2018 - 19:14 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 493
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
pstruh napsal:
po update na 1.6.0 youtube nefunguje. Po par sekundach sa video vypne.
Ma niekto podobny problem ?

Pozeráme to cez KODI, je to lepšia voľba.

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2018 - 14:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Listopad 2011 - 16:53
Příspěvky: 11
Zdravím .... jde na přijímači rozjet emu (biss,powerVu,popř.tandberg..) ??? Moc se neorientuji.. Kodi jede ok.. internet mám
30/3 ... a jde tam nějak vyzkoušet IPTV ?? .....mmt : 23,5°E ,19°E,13°E,9°E, a 1°W.. (možný rozsah 70°E - 30°W)

Díky za každou radu..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 23.Červen 2018 - 14:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Červen 2018 - 20:59
Příspěvky: 11
Zdravím jsem čerstvý uživatel Formuler s mini a mám problém z řazením stanic jak v přístroji když si je v něm dám za sebou jak chci já tak je mám pak jak uzná přístroj za vhodné a děje se tak i když je seřadím v Clarke Tech Editor Studio a o lamedb ani nemluvě ten načtu a spustím a když to dokončí operaci stejně tu změnu nepozoruji prosím o radu co s tím myslim že je v přístroji poslední firmware tak jestli to není třeba tím děkuji předem za rady.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2018 - 11:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 107
novy firmware v 1.6.11,r15210 ke stazeni ota

Change Log

MYTVOnline updated to latest version

Overall EPG performance improvements

EPG data saved locally

XMLTV EPG supported

OPEN EPG format supported

Added Fast Scanning for some providers

Fixed channel editor numeric keys bug

Fixed segment duration issue for certain streaming IP contents

Channel zapping speed improved

Fixed T2-MI scanning issue

Fixed Unicable - manual SCIF frequency saving issue

Added separate Timeshift/Recording device option

Improved launcher UI performance

Fixed certain app compatibility issues

Android Security Patch Level Update : April 1, 2018

Improved Turkish translation

General fixes and stability improvements
¨


NAINSTALOVÁN Skylink Live TV je opět funkční , je třeba nutno zapnout WiFi anténku

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2018 - 20:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Červen 2018 - 20:59
Příspěvky: 11
Zdravím tak sem už můj formuler mini nastavil konečně stanice v pořadí jak chci já i díky AB foru ale řeším ted jinou věc na formuleru mini toto zařízení má vzadu nad hdmi výstupem optiku a tam nemůžu zapojit oba kabely současně prostě nemají tak slabé koncovky jak to máte chlapy řešeno když to honíte přes av receiver a současně jen do televize nechce se mi když chci koukat jen na televizi mít vždy zaplé i kino zajímalo by mě jaké používáte kabely pro inspiraci díky za odpovědi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2018 - 22:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2010 - 11:43
Příspěvky: 69
po update na 1.6.11
+ fastscan funkcne - skylink
+ epg zatial ide ako ma

- nefunguje presunutie stanic v prijimaci na inu poziciu (mate niekto ten isty problem?)
- po prepnuti na kanal hlasi sem tam "service error" alebo " kodovany signal" rozbehne sa to za cca 3 sek
- cccam vypadky


Naposledy upravil(a) pstruh dne 09.Červenec 2018 - 16:06, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2018 - 10:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 107
kolega má stejný příjmač - po aktualizaci 1.6.11 rovněž "service error" alebo " kodovany signal"
celkově po tomto update pomalejší
vypozoroval jsem, že hláška "program zakódován" se zobrazí při přepnnutí na jiný kmitočet
programy na stejníé fe bez hlášky
na své mašině jsem udělal i tovární nastavení,soft 1.6.11 zůstavá avšak po restartu bylo vše odmazáno včetně přidaných aplikací do androidu, pluginy a samozřejmě setting, takže do play store opět přihlášení natáhání apk. které použivám, i kompletní nastevení KODI, natáhnutí svého seřazení, doinstalace pluginů , nastavení cccam, biss
po tovarním nastavení o trochu lepší, hlášky přetrvavají, přesouvaní stanic funkční (pomalejší)
odmazávání stanic rovněž pomalejší, semtam to zamrzne (dá hlášku ukončit nebo počkat)
- pouští i Discovery (CAS powerVU 0,8W, 4.8E)


hlášky jsou jak přes modul, kartu či cccam

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 17.Červenec 2018 - 14:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Srpen 2008 - 21:56
Příspěvky: 3
CO SA BAVIT O najnovší FW ŽE BLBNE SEKA DLHA PRODLEVA A NIE AKI MAŠ POUŽIT KABEL TO VIE 5 ROČNÉ DECKO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2018 - 10:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 107
jaké káble máš ty

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2018 - 16:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 107
po zadání teto adresy a následně při listování v programu na pozici kolem 200 dojde k zablokování přístroje, nepomůže žáden restart, ani po opojení ze sítě. Vše je od mazané - pomohl pouze soft. recovery ze stránek Formuler, pak vše natahat znovu! https://www.formuler.tv/software-download


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2018 - 19:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Červen 2018 - 20:59
Příspěvky: 11
calvero napsal:
jaké káble máš ty

já mám sencor referenced hdmi a psk jeste nějaké opředené a ten dodávaný s přístrojem a ten optický jak sem daval sem fotku výše a oba tam zapojit do Formuleru S-mini nejde. :cry:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2018 - 8:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 107
nevím jak to je na tvém (formuler S mini), zesilovač ani tv propojit z optikou nemohu, nemám vstup/výstup pro optiku, zvuk do zesilovače mám zapojen přes A/V Cable - pozor žlutý není video, ale levý zvuk

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2018 - 15:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Červen 2018 - 20:59
Příspěvky: 11
Už jsem to vyřešil koupil jinou optiku a zapojil slabší hdmi kabel.
calvero napsal:
nevím jak to je na tvém (formuler S mini), zesilovač ani tv propojit z optikou nemohu, nemám vstup/výstup pro optiku, zvuk do zesilovače mám zapojen přes A/V Cable - pozor žlutý není video, ale levý zvuk


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 73 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk