e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Říjen 2018 - 21:47

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 106 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2018 - 11:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5223
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 100 krát
jj, aj VU+ má ešte čo zlepšovať ..... :D o tom potom . proste ani ten najdrahší box nebude nikdy dokonalý . [-X ale tam už si môžeš aspon vyskúšať rôzne image a určite si niečo vyberieš :good: ale u androidu tam toho vela nie je na výber. [-o< a s tým VTI a B.H. nepoužitelným tretím tunerom DVBS2 ma už tiež serie VU+...... :o

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2018 - 16:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Únor 2010 - 7:43
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: vu uno 4K, vu solo 4K, xtrend
Místo/Bydliště: trnava
Poděkoval: 1 krát
aby sme sa vrátili k téme tak niečo je aj tu http://www.formuler-support.tv/index.ph ... er-S-Mini/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2018 - 1:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Duben 2015 - 19:54
Příspěvky: 10
Ahoj sem novým majitelem téhle mašinky, jelikož není možnost upravit seznam kanálů tak bych chtěl jak sem se tu dočetl přenést soubor z enigmy lamedb do formuleru, můžete to tu někdo rozepsat, dát návod? Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2018 - 18:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Březen 2009 - 20:24
Příspěvky: 22
Poděkoval: 2 krát
Neviem prečo by sa nedal upravovať zoznam kanálov na Formuler S Turbo. Je to veľmi jednoduché:
-stlačiť na DO OK a otvoriť zoznam kanálov
- stlačiť na DO "playlist" vpravo od EPG otvorí sa okno na úpravu zoznamu kanálov kde je v ponuke vpravo dole klasika - zamknúť,presunúť,vymazať alebo preskočiť kanál. Hore vpravo pracovné okno na kanály, ktoré sa upravujú.
Klasika od fortisu - openbox octagon.....
Dokončiť podľa farby dole najčastejšie zelený.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2018 - 22:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 106
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
zdravim
mam otazku: skusal niekto funkcnost HBO GO?
Dakujem

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2018 - 15:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Únor 2010 - 7:43
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: vu uno 4K, vu solo 4K, xtrend
Místo/Bydliště: trnava
Poděkoval: 1 krát
to Mikysedlistee. Bohužiaľ po prenesení lamedb sa neprenesú favoritné skupiny ale len naladené programy. Takže triediť ich musíš ručne ako písal jano55.

Inak neskúšal niekto stiahnuť tie rom, ktoré sa dajú stiahnuť v plugin? Mne osobne vadí ten vzhľad a zatiaľ som neprišiel na to či sa dá zmeniť podobne ako v enigme.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2018 - 16:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Únor 2010 - 7:43
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: vu uno 4K, vu solo 4K, xtrend
Místo/Bydliště: trnava
Poděkoval: 1 krát
takže ďalší výrobca tohto príjmača pod názvom novacom spybox s11. Tu sú nejaké turecké fóra k tomuto prijímaču:
https://forum.donanimhaber.com/spybox-s ... -128661672
http://www.turkeyforum.com/satforum/sho ... p?t=777201

A ďalší klon xcruiser xdsr515: http://xcruiser485hd.blogspot.sk/2017/1 ... or_18.html


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2018 - 20:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Květen 2007 - 16:57
Příspěvky: 58
satelitni prijimac: Formuler S Turbo
Poděkoval: 1 krát
Ahoj,

mal by som 2 otázky ohľadom tohto boxu:

1.
neviete ako dostat do android systemu nove picony programov?
FW v sebe obsahuje nejake uz nahrate od vyrobcu, nasiel som aj ich umiestnenie v syteme, ale su v oblasti systemu "read only", takze tam nejde nic menit.

Dalej na uložisku SHARE /to je virtualne ulozisko vytvorene systemom, kde su aj oscam konfigy a stahovane subory/ je adresar picon, do neho ked vložím picony z E2 a reštart tak sa nič nemeni a picony nie su funkčné

Treba ich inde uložiť, alebo majú byť v inom formáte ako v E2 alebo treba root boxu?

2.
Ako to je s bluetoothom v tomto prijimaci?
Na mojom sa tvari že tam hardware neni, skušal som ešte usb bluetooth dongle TRUST do usb ale ani ten mi nezobralo.
Neviete poradit alebo odskušať nejaku inu hw verziu usb bluetooth adaptera?

Vopred dík za pomoc.....

_________________

Formuler S Turbo 4K - Android
Formuler F4 Turbo - OpenATV 6.1
Iqon Force1 - Open ATV6.1
Homebox Magic Pro-E2, Optibox Koala-E2

Ananconda HD,Ariva 200E,100E,ABCryptoboxy,
staručká 120AL parabola,motor Optibox DM3800,
karty skylink 0D96,0624,0D97


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2018 - 20:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2010 - 11:43
Příspěvky: 68
josh2 napsal:
rob3rto napsal:
aký máte firmware v prijímači? urobil som upgrade na firmware 1.5.0 a potom na 1.5.2, neodporúčam!! obraz úplne nanič, sivý ako keby človek pozeral cez hmlu a nedá sa nijak nastaviť


pomohlo "obnovenie výrobných nastaveni"


mam presne ten isty problem to upgrade z 1.4.8 na 1.5.2
- na 1.4.8 obraz uplne krasny...
- po up na 1.5.2 presne ako spominany problem vysie...

Nastavenia pri 1.4.8 som mal v Android setting - TV HDR Mode - HDR; Video color - YCbCr444 10 bit, obraz bol OK, ziadny problem

Pri 1.5.2 presne toto iste nastavenie (obnovenie vyrobnych nastaveni)- obraz sedy az sivi, nepozeratelne... pomohlo zapnut Android nastavenie Display - HDMI auto adaptation pripadne prepnut HDR Mode na AUTO.

Problem pri nastaveni TV HDR Mode - HDR; Video color - YCbCr444 10 bit, Display - HDMI auto adaptation ... pri vypnuti prijimaca a opatovnom zapnuti je obraz znova sedy/sivy... treba nastavenie opakovat. Pri nastaveni HDR Mode - Auto obraz ostava OK aj pri vypnuti i ked mam pocit ze pri HDR Mode auto je obraz o cosi horsi.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2018 - 21:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2010 - 11:43
Příspěvky: 68
Dalsie postrehy po cca 2 tyzdnoch testovania

- cardsharing OK, bez problemov (cccam z netu) Xcam v3
- EPG pri 1.4.8 rozhadzane, pri 1.5.2 OK
- Kodi - pripojeni ext HDD, prezerenie suborov cez file manager Kodi neustale padalo (cca 200 filmov), taktiez po pridani do kniznice som nebol schopny listovat v kniznici zakazdnym to zmrzlo a padlo...., z externymi doplkami (exodus a podobne problem nebol, tie idu v pohode)
- v kodi funguje len zopar tlacitok moc sa toho neda ani namapovat iba tlacitka PIP,SUBTITLE a TELETEXT povodne urcene na ovladanie hlasitosti samostatneho kodi...

- prepinanie programov je celkom rychle (cca 2sek max)
- ovladanie v menu celkom zvizne... i ked mohlo by byt o cosi rychlejsie..

Samostana kapitola si zasluzi ovladac, pre mna uplne nevyhovujuci, tlacitka su prilis tvrde a hlucne, pocut kazde prepnutie a stisknutie, rychle prepipanie medzi programami nehrozi....
- tlacika su mierne zapustene takze v tme je problem nahmatat spravne tlacitko
- naprogramovat sa da tlacidlo TV a SOURCE, funguje ako ma i ked pri SOURCE treba dookola stlacat SOURCE tlacitko aby ste zmenili vstup na TV (sipky nefunguju)
- da sa kupit iny ovladac kompatibilny s tymto prijimacom, casom zrejme vyskusam...
- pri manualnom usporiadani programov sa trocha potrapite s tymto ovladacom hlavne pri prvom naladeni programov kedze prijimac nema Fastscan (da sa pouzit CTechEditor v PC)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2018 - 20:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Březen 2009 - 20:24
Příspěvky: 22
Poděkoval: 2 krát
Chcel by som sa spýtať či je možné v pohotovostnom režime vypnúť display. Mám ho nastavený na najmenšiu svietivosť - krok 1, a sat je za TV, ale aj tak to v noci rušivo svieti.
Skúšal som to v menu ale nevypol som ho. V Systémovom nastavení som otvoril " Úsporný standby mod" a nastavil som ho na zapnuté aj vypnuté ale display - hodiny - svieti stále.
Inde som nenašiel kde by sa dal vypnúť.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2018 - 18:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Květen 2007 - 16:57
Příspěvky: 58
satelitni prijimac: Formuler S Turbo
Poděkoval: 1 krát
Nejde uplne vypnut.
Jedine najdi nejaku tmavšiu prisvitnu pasku a tym prelep cast s hodinami.

_________________

Formuler S Turbo 4K - Android
Formuler F4 Turbo - OpenATV 6.1
Iqon Force1 - Open ATV6.1
Homebox Magic Pro-E2, Optibox Koala-E2

Ananconda HD,Ariva 200E,100E,ABCryptoboxy,
staručká 120AL parabola,motor Optibox DM3800,
karty skylink 0D96,0624,0D97


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2018 - 18:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Květen 2007 - 16:57
Příspěvky: 58
satelitni prijimac: Formuler S Turbo
Poděkoval: 1 krát
Dostat do neho pikony ste este nikto neskusal?
Ani rozchodit bluetooth?

_________________

Formuler S Turbo 4K - Android
Formuler F4 Turbo - OpenATV 6.1
Iqon Force1 - Open ATV6.1
Homebox Magic Pro-E2, Optibox Koala-E2

Ananconda HD,Ariva 200E,100E,ABCryptoboxy,
staručká 120AL parabola,motor Optibox DM3800,
karty skylink 0D96,0624,0D97


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2018 - 1:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Prosinec 2014 - 16:15
Příspěvky: 36
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
Ahojte,
vedel by mi niekto poradit , ako vycistim internu pamät na Fornuler S Turbo. Kapacita je 5 GB a mam ju zaplnenu na 4,7 GB a tým padom uz neviem nic instalovat a ani Kodi uz neviem spustit. Neviem ci by som pamat uvolnil vyr. nastaveniami , ale velmi sa mi do toho nechce , aby som znovu vsetko nastavoval :(

Dakujem za kazdu radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2018 - 9:42 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 1088
Poděkováno: 24 krát
IMG ma vacsinou desiatky MB a pluginy par MB, cize z tych 4.7GB bude viac ako 4GB to co si tam dal ty (napr. nejake nahravky, alebo co si si tam dal o tom tusis len ty).
Tak sa pozri kde mas ten balast a vymaz to.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2018 - 8:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2010 - 8:16
Příspěvky: 97
Ahojte, prosim o radu, ako do tohto zradnika dostanem KODI ?

Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 18:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Únor 2010 - 7:43
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: vu uno 4K, vu solo 4K, xtrend
Místo/Bydliště: trnava
Poděkoval: 1 krát
picon do slozky share / Picon a restart boxu ,obrázky 8 bitů , velikost 220x132 , nazev piconu=zobrazovanemu nazvu.png , daji se pouzit picony z Enigmy2 pouze se musi prejmenovat
Zkopírované z http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-openb ... -ci?page=8


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2018 - 19:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Únor 2010 - 7:43
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: vu uno 4K, vu solo 4K, xtrend
Místo/Bydliště: trnava
Poděkoval: 1 krát
novy firmware 1.6.0 r13606, ke stazeni ota

Release Note:

• v1.6.0 (r13606)
o Cumulative beta release including fixes/patches from beta test version 1.5.3, 1.5.6, 1.5.20.
• Change Log
o New factory reset recovery mode. For use when Android is not loading properly.
• AC power off-> on
• Repeatedly press the Red key until the front LED flashes alternating RED/GREEN
• Press 1 on the RCU to factory reset the device
o Added channel search to Simple channel list
• Press the Yellow key whe the Simple channel list is on-screen
o Added hidden apps section
o Added Simple channel List OSD Transparency control
• DVB Settings -> OSD Settings -> Channel List Transparency
o Patched HDR contrast issue
o Airsync Remote color hotkey issue patched
o Fixed manual Ethernet settings issue
o General UIUX improvements
o General bug fixes and performance enhancements


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2018 - 18:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2010 - 11:43
Příspěvky: 68
po update na 1.6.0 youtube nefunguje. Po par sekundach sa video vypne.
Ma niekto podobny problem ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler S Turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2018 - 18:41 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 705
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 51 krát
Chlope a zálohu máš? Ak áno pôjde aj YouTube keď nie...

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 106 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk