e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Srpen 2017 - 21:37

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 86 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Návod na Formuler 1
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2017 - 20:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Září 2006 - 8:33
Příspěvky: 106
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
Osobně doma sdílím kartu pro 3 přijímače. Tedy 4 (jeden z těch 3 je 2-tuner a používám jej jako stream server pro Android a ostatní přijímače jako záložní tuner) a nemám jakýkoliv problém.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Návod na Formuler 1
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2017 - 20:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Září 2006 - 8:33
Příspěvky: 106
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
Ten 2-tuner a cardserver a streamserver a NAS je F1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Návod na Formuler 1
PříspěvekOdeslal: 23.Duben 2017 - 20:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Květen 2011 - 15:26
Příspěvky: 402
satelitni prijimac: Formuler_F3, Opticum_HD_S20
centre napsal:
Zdravím,
tak po zhruba mesiaci používania crd-shar, moje nadšenie trochu opadlo, nakoľko sekanie obrazu je na hranici pozerateľnosti. Uvažujem, kde by mohla byť chyba, vyskúšal som dvoch rozdielnych poskytovateľov, no sekanie je rovnaké. Neviem, či by pomohlo, namiesto oscam-u použiť cccam. Ak áno, prosím vás aký cccam a ako postupovať pri inštalácii? Image mám OpenPLi 4.0.
Ďakujem.

Preco tieto konkretne problemy vsetci riesite furt tam, kde ste sa naposledy vysr..li ? :) Resp. riesite to tam, kde to nepatri ?!! Ved OSCAM konfiguracia sa tu uz riesi snad v kazdom jednom vlakne, pricom pre problemy OSCAM uz tu mame specialne vlakno: oscam - vseobecne

OSCam obsahuje v sebe aj klienta aj server. Prioritne je to vsak server. Ako klient dokaze fungovat budto nastavenim oscam.server suboru (na sposob "remote" citacky kariet) alebo potom aj lokalny klient, sam pre seba bude citat kartu a to nastavenim a pouzitim dvbapi (nastavuje sa to v oscam.user subore).

Co hovori tvoj LiveLog z tvojho OSCamu (cez WebIf sa k nemu dopracujes) ? Nemas tam nahodou nejake velke casy odozvy - radovo aj niekolko 1000 ms ? Tento problem (podobny problem) sa tu uz totiz riesil - najdes minimalne dve temy v hore uvedenom odkaze (oscam - vseobecne).

_________________
Obrázek
- OpenATV6.0 - OpenPLi4 - OpenHDF4/5/6 - HDMU - VU+ images -


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Návod na Formuler 1
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2017 - 14:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Březen 2011 - 17:18
Příspěvky: 199
Poděkováno: 2 krát
Ani za boha nemůžu dostat to této mašiny OpenPli 4.0, atv 6 .0 bez problému. Kamarád ale preferuje pli. Nemáte někdo tušení proč? Dík.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Návod na Formuler 1
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2017 - 14:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Březen 2011 - 17:18
Příspěvky: 199
Poděkováno: 2 krát
Omlouvám se , už je to tam, ale až po dvacáté.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Návod na Formuler 1
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2017 - 22:35 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 943
Poděkováno: 22 krát
Tiez mam v oblube openpli, ale kvoly transcodingu som pouzil openatv.
Teraz uz je vsak openpli 6 a neviem ci je tam moznost transcodingu, nejak som to este nestudoval, ak by bol, tak hned tam rvem openpli


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 86 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk