e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Červen 2017 - 16:09

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: CST Link -nejde sieťovka
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2017 - 20:31 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 457
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 12 krát
Dnes mi prišiel cst link a nejde sieťová karta. Aktivuje sa niekde v menu ?
Kábel je Ok. V iných zariadeniach v pohode načíta adresu.Obrázek


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Naposledy upravil(a) makatch dne 07.Duben 2017 - 20:31, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CST Link -nejde sieťovka
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2017 - 20:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 1877
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 74 krát
preco si nepovolis nastavenie siete hned pri starte ?
aj ked spravnejsi vyznam by bol aktivacia a kontrola siete

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-1W-4W/
Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CST Link -nejde sieťovka
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2017 - 20:50 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 457
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 12 krát
Nepomohlo.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CST Link -nejde sieťovka
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2017 - 21:11 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 457
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 12 krát
Nastavil som manuálne a nič.
Vidí sa mi , ze pocestuje naspäť.
Obrázek

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CST Link -nejde sieťovka
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2017 - 2:49 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Květen 2011 - 15:26
Příspěvky: 402
satelitni prijimac: Formuler_F3, Opticum_HD_S20
Router je v poriadku ? Skusil si pouzit aj ine LAN porty routru ? Pripadne insi pozicany router (u suseda pripojit box na jeho siet napriklad) ? Co hovori LOG zaznam v routri alebo Status pripojovanych klientov ? Nepouzivas v routri aj MAC filter ? Vidis v routri MAC adresu satelitneho boxu a teda nejake ziadosti o pridelenie IP adresy na DHCP sluzbe ?

Skusit mozes tiez pripojit CoolstreamLink box priamo k PC, rovno do sietovej karty najlepsie krizenym TP kablom... aj ked dnes vyrabane sietove hardware by mali vediet vsetky autodetekovat krizeny/priamy TP kabel. Nastav manualnu IPku aj v PC a skus prikaz 'ping IP_Adresa'. Tiez mozes skusit krizeny/priamy kabel medzi router a box - aj ked v tomto by nemal byt problem. To bejvaval pred desiatimi rokmi problem :). Tiez mozes skusit v PC prepnut na tvrdo rychlost siete len na 10Mbps/s, ale to uz asi nema vyznam... popripadne na 100Mbps... stretol som sa s takymi problemami, ze sietova karta u klienta stoj co stoj sa chcela pripojovat na 1Gbit/s avsak router disponoval len portmi 100Mbit/s, po prepnuti sietovky v klientskej masine natvrdo na 100Mbps uz sa k routru klient konecne pripojil.

Ovsem, sralo by ma to tiez ze to nejde a skor by som uvazoval zbrusu hned o reklamovani, nez o testovani sietoveho hardwaru v satelitnom boxe.

Ak mas sto pro istotu, ze je vadny HW tak samozrejme ho reklamuj. Tiez by som tak postupoval.

_________________
Obrázek
- OpenATV6.0 - OpenPLi4 - OpenHDF4/5/6 - HDMU - VU+ images -


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: CST Link -nejde sieťovka
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2017 - 20:36 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 457
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 12 krát
Vďaka za obšírnu odpoveďmiked.
Router je určite v poriadku.
Dnes som nainštaloval cez emergency origo soft,sieťovka znova netuší že je v nej kabel.Po pripojení usb wifi sa prijímač v pohode pripojil na router aj na net,aktualizoval som soft,no ethernet znova ani ťuk.
Čize ho balím a ide papá na reklamáciu.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk