e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2018 - 6:03

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2015 - 17:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 31.Říjen 2008 - 20:45
Příspěvky: 408
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 19 krát
Vyšiel image Black Hole 3.0.0 Vu+ Solo4k OE 3

http://www.vuplus-community.net/board/t ... e-3.25765/

_________________
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB+DVD mechanika, LCD SPF-107H
VU+ Ultimo 2x DVB-S2, 1x DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB
HD-box FS-9200 PVR+exter.HDD 500GB
Samsung UE40ES6300
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2015 - 11:12 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Tak jsem ho vyskoušel hrozně chaoticky image .
Nejdou stahovat addons ( os....cc ) skoušel jsem je intalovat ručně nešli my spustit .
MKV soubory časté sekání , zvuk nešel s obrazem . To samé u XBMC .
Návrat spět VTI....

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2015 - 11:57 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 394
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 47 krát
tak to ti moc děkuji za informaci, chtěl jsem to taky zkusit, ale co jsem četl na zahraničních fórech tak to prý blbne a ty jsi mě to potvrdil. Mě Vti 9.0.0 po aktualizacích zatím funguje dobře, včetně pip, audio pip a usb DVB-t tuneru.Mám tam taky poslední Oscam, který mě funguje velmi dobře, nevím proč, ale pokud tam dám configuraci podle tebe přestane mě fungovat a nepřečte ani kartu ICE. Musím oscam odinstalovat a udělat configuraci podle sebe. Ale nic se neděje hlavně že to suprově maká. Budu rád když si navzájem všichni sdělíme zkušenosti s touto supr novinkou. Škoda jen, že tam zatím nemaká cccam 2.3.0 .

_________________
Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2-VTI 13.0.12,DVB_T2/T_dual); VU+ solo4k (VTI 13.0.12, VU+ solo2, (VTI 13.0.12),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2015 - 12:13 
Kamos ma doniest box na instalaciu, tak snad vecer pozriem a poskusam
ci je BH taka tragedia.. :smoke:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2015 - 7:13 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
alfsvk
Pokud se budeš hrát mužeš použit oscam na HB , neskoušel mam tam VTI .Prosim dej vědet . :poklona:

Subory tu: viewtopic.php?f=346&t=64235

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Naposledy upravil(a) Anonymous dne 08.Listopad 2015 - 16:30, celkem upraveno 1 x.
Presun do downloadu 4k


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2015 - 12:32 
Tak som to kusok pozrel, napred VTi, potom BH.
Kedze VTi ja osobne nemusim tak som skusil len zakladne funkcie, islo vsetko.
Pre istotu som si odlozil binarku oscamu. V CAMoch sa da stiahnut uzitocna utilitka:
nastavenie oscamu cez GUI takze sa netreba trapit s konfigom,
po ulozeni sa uz da pristupit na WEB oscamu a dokonat ho k obrazu svemu.

Potom som naflashoval BH img, rucne nahodil binarku oscamu, script a svoje konfigy oscamu.
Vyhladal a naladil som 4k stanice.
Na BH img PIP uz funguje HD-HD, UHD-UHD alebo aj UHD-HD je trhany.
Kedze u 4k stanic je datovy tok 22000-33000 kbit/s niet divu.
V oscame som skusil 0D96 a aj 0624 kartu, nabiehaju v pohode. ICE ide po nacitani okamzite,
IR caka tak 10-15 sek na zapis.
Zatial som neskusal prehravanie inych suborov ako vlastne nahravky.
Transcoding zatial nejde, bude treba pockat na nove verzie driverov.
To sa tyka aj ostatnych funkcii, je to cerstve. Chce to cas.
V ponuke BH na stiahnutie su aj skiny pre 4K.
Letmo som skusil aj XBMC, ale nejako ma zatial neoslovilo.
HbbTV uz konecne aj na CT funguje korektne / nie je posunute/.

Obecne na oboch dostupnych img je reakcia svizna, zvlast restart GUI.
Subjektivne je kvalita obrazu vynikajuca, este to casom pojdem pozriet na 4k telke.

PS: nehladajte pre VU 4k nic okrem oscamu /CCc, mgcamd atd/ pre ARM CPU vo VU 4k zatial nie je dostupne.
Kód:
Unix starttime: 1446978328
Starttime:      08.11.2015 11:25:28
Version:        oscam-1.20-unstable_svn-r11062
Compiler:       arm-oe-linux-gnueabi
Box type:       vusolo4k (generic)
PID:            3922
TempDir:        /tmp/.oscam
ConfigDir:      /etc/tuxbox/config/
WebifPort:      8899


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2015 - 17:44 
Info: ONLINE aktualizaciu radsej nespustajte, po reboote ostane stroj stat a je vymalovane.. :smoke:
Kód:
/usr/bin/enigma2.sh: line 36: echo: write error: Invalid argument
/usr/bin/enigma2.sh: line 36: echo: write error: Invalid argument

Backup pred aktualizaciou to isti.. 8)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2015 - 10:26 
Takze vcera uz im doslo ze je problem. 8)
Citovat:
Yesterday at 9:16 PM - >>Artorius<<: @all PLEASE DO NOT USE ONLINE UPDATE ON SOLO4K UNTIL FURTHER NOTICE.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2015 - 15:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Září 2008 - 23:13
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: DM 920 UHD 4K
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 1 krát
alfsvk napsal:
Info: ONLINE aktualizaciu radsej nespustajte, po reboote ostane stroj stat a je vymalovane.. :smoke:
Kód:
/usr/bin/enigma2.sh: line 36: echo: write error: Invalid argument
/usr/bin/enigma2.sh: line 36: echo: write error: Invalid argument

Backup pred aktualizaciou to isti.. 8)


Doporučení ONLINE aktualizace nepouštět se týká Black Hole 3.0.0 nebo VTI 9.0.1?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2015 - 15:53 
Tu sa nepise o VTi, to ma svoje vlakne ze.. vid nadpis vlakna


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 11:05 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 539
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 33 krát
Je nejaky plugin alebo kde sa da nastavit v BH lcd4linux nejak som na to neprisiel v atv tam sa da doinstalovat ale v BH to nejde.

Dik

_________________
Dinobot U5 mini 4K Android - Enigma2 DualBOOT
Vu+Uno SE 4K-VTi


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 11:08 
Staci pozriet na BH forum.
Citovat:
LCD4Linux is not aviable for Solo4K (and I would like to see where you have seen it supproted)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 11:34 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 539
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 33 krát
uz som to tam nasiel skoda ze este na tom nezapracovali ked uz dali nove BH 3.0.1 Vu+ Solo4k OE 3

_________________
Dinobot U5 mini 4K Android - Enigma2 DualBOOT
Vu+Uno SE 4K-VTi


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 12:41 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 950
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Skus se podívat :
http://www.sat-universe.com/showthread. ... ost1293243

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: VU SOLO 4K IMAGE Bleck Hole
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2016 - 12:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Květen 2011 - 11:12
Příspěvky: 11
Poděkoval: 2 krát
Jak sa da zapnut posun stanic na usporiadanie baličkov DAKUJEM za radu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2016 - 19:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Březen 2011 - 17:18
Příspěvky: 199
Poděkováno: 2 krát
Sipka dolů/ pak menu /přejdi na povolit přesun/najed na stanici dej OK a přesunuj a znova OK. A tak dál. nakonec /menu/ a zakazat přesun/ Hotovo!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2016 - 16:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Květen 2011 - 11:12
Příspěvky: 11
Poděkoval: 2 krát
V zozname /menu/chýba povolte posun


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2016 - 16:55 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 539
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 33 krát
este raz a poriadne si precitaj co ti napisal nie je to klasicke menu

_________________
Dinobot U5 mini 4K Android - Enigma2 DualBOOT
Vu+Uno SE 4K-VTi


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2016 - 17:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Květen 2011 - 11:12
Příspěvky: 11
Poděkoval: 2 krát
Viem je to menu balička pred mesiacom mi to išlo neviem čo som zmenil ale tato možnost mi zmizla všetkych štyroch bouqu. chybato v menu stanic.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2016 - 19:47 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 539
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 33 krát
upni sem screen ako to mas

_________________
Dinobot U5 mini 4K Android - Enigma2 DualBOOT
Vu+Uno SE 4K-VTi


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk