e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Září 2019 - 8:02

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 138 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2019 - 17:37 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1009
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 85 krát
Milano.88 napsal:
OK,diky vam,už mam to spravne image,už ho načitava a zbytok už upravim. :thankyou:


Veeerrriimmee.... Ale s pravdou von neviš kde bol pes zakopaný....

_________________
----------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2019 - 18:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Únor 2011 - 12:03
Příspěvky: 64
satelitni prijimac: AB CRB 752 HD,VU+Solo 4K
Místo/Bydliště: okr.Sobrance
Plugin LCD4Linux som stiahol riadne z modulov cez menu,ale asi nespravny,no po uprave v menu to šlo,ale na displeji nie,len nazov kanalu,a po reštarte už nič.

_________________
DM 800 HD-SE, AB CRBOX 752 HD-Combo, VU+Solo 4K.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2019 - 18:25 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 491
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 277 krát
LCD4Linux upravuje skin_user.xml nebo skin.xml to podle toho. A to je prave ten problem nekdy proste neupravi vubec potom LCD4Linux nefunguje, jindy upravi ale blbe to pak nenastartuje pristroj vubec a nekdy upravi a dobre, to pak jede vse bez problemu. Odmazanim samotneho plaginu v drtive vetsine nic neresi, STB s vadnym xml stejne nebude fungovat.

_________________
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2019 - 18:48 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1009
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 85 krát
chocholousek napsal:
LCD4Linux upravuje skin_user.xml nebo skin.xml to podle toho. A to je prave ten problem nekdy proste neupravi vubec potom LCD4Linux nefunguje, jindy upravi ale blbe to pak nenastartuje pristroj vubec a nekdy upravi a dobre, to pak jede vse bez problemu. Odmazanim samotneho plaginu v drtive vetsine nic neresi, STB s vadnym xml stejne nebude fungovat.

A to je možné u akého image lebo čo lcd4linux užívam sa mi to nestalo....

_________________
----------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2019 - 19:28 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 491
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 277 krát
nestalo se ti co ?
To je dano HW v kombinaci s plaginem, na mem VU nikdy plagin neupravi xml a musis upravit rucne, posledne co jsem instaloval VU Duo 4K je vse ve VTI upraveno a nastavenio bez nutnosti cehokoliv, starsi VU duo nemelo nikdy pokud vim problem s lcdLinux, Dreamboxy, mel jsme dve 920 a ani u jedne jsem se s lcdl4inux nedomluvil tak aby plagin fungovat nez problemu, ale ani v jednom pripadku nebyl xml upraven. Takze to ze TY to mas bez nutnosti rucni prace neznamena ze to jede stejne na jinem stroji!

_________________
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2019 - 19:35 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1787
Poděkoval: 115 krát
Poděkováno: 294 krát
Problém je hlavně ten, že tazatel nám sdělil pouze to, že mu to nejde a že jde o Vu+solo 4K. To je vše, co se tu od něj ví. Takže si může každý myslet co chce.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2019 - 19:37 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1009
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 85 krát
Jo nestalo se mi to.
Vždy som do boxov inštaloval plugin z feedu alebo ručne do zložiek (TC) ale config používam zásadne svoj a bez problémov.

_________________
----------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2019 - 20:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Květen 2007 - 21:32
Příspěvky: 279
satelitni prijimac: VU+ DUO2, VU+DUO
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Neviem, ci je to len v BH, alebo aj v nejakych dalsich FW.

Po prihlaseni sa do OpenWebif je v menu polozka "Nastavenie LCD4Linux". Tam je mozne nastavit uplne vsetko, co sa da.

Mne osobne sa zobrazi:

LCD4linux Config
V5.0-r4 BH Edition

V.D.

_________________
VU+ DUO 4k s najnovsou BH (vaecsinou) + OSCAM
VU+ DUO 2 s najnovsou BH (vaecsinou) + CCCam + Oscam
VU+ DUO - Nema o prijimac niekto zaujem za symbolicku cenu a odvoz ?
KSC570CX 12.C1.A5 BM-8400CI_STA2 - fyzicky uz neexistuje.
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2019 - 15:56 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1009
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 85 krát
Páni čo je toto a ako to dosiahnuť nastaviť aby to niečo zobrazovalo je to Zobraz oscam.lcd
Zobrazenie ecm info v lcd4linux mi funguje normálne.
Akú cestu zadať aby sa v oscam.lcd niečo zobrazilo a hlavne čo?
Ďakujem.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
----------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2019 - 16:55 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 22 krát
na display sa ti ukáže oscam zapnutý , oscam vypnutý ,ak máš ncam od jedného kraju k druhému , biely pás . ako info o programe.
nič viac sa tam nezobrazuje

_________________
vuplus 4k blackhole


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2019 - 18:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 101
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 32 krát
Aby sa zobrazila komplet polozka oscam.lcd je potrebne
skompilovat binarku s podporou LCD.
Potom staci cesta ako je predvolene -> do /tmp/......
Skontrolujes to v oscam info.
Kód:
Debug mode:                              yes
Monitor:                                 yes
Loadbalancing support:                   yes
Cache exchange support:                  yes
CW Cycle Check support:                  yes
LCD support:                             no
LED support:                             no

Inak ECM info sa zobrazuje v pripade oscam binarky podla prilohy.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2019 - 19:05 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 22 krát
je to moc malé a na display nečitateľné , teda zbytočné . ak zoberem do úvahy , dôležitejšie informácie.

_________________
vuplus 4k blackhole


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2019 - 19:09 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1009
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 85 krát
Áno áno to oscam info mi beží bežalo normálne len som bol zvedavý čo to je ten oscam.lcd keď vypisoval že nebeží no už viem prečo tak díki za info.
Ja používam fotorámik tak tam si upravím veľkosť akú chcem.

_________________
----------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2019 - 19:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 101
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 32 krát
oneeeee napsal:
je to moc malé a na display nečitateľné , teda zbytočné . ak zoberem do úvahy , dôležitejšie informácie.

jj. Skorej to je moznost pre "hracicky" trebars na USB 10"LCD ako obrazovka 2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2019 - 10:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 101
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 32 krát
9000peter napsal:
Áno áno to oscam info mi beží bežalo normálne len som bol zvedavý čo to je ten oscam.lcd keď vypisoval že nebeží no už viem prečo tak díki za info.
Ja používam fotorámik tak tam si upravím veľkosť akú chcem.
Aby sme to dokoncili.. :smoke:
Skompiloval som si bin s podporou LCD.
Subor oscam.lcd v /tmp vyzera takto
Kód:
Version: 1.20_svn
Revision: 11438
up: 00:11:00
totals: 58/0/0/0/0/0
uptime: 660
Typ| Label      | Idle         | w | s | b | e | St
---+------------+--------------+---+---+---+---+----
R0 | spodna     |     00:00:12 |999|  0|  0|  7| OK
R1 | vrchna     |     00:10:46 |  0|  0|  0|  0| OK
P0 | Malina41   |     00:00:00 |999|  0|  0|  0| CON
P1 | Main668    |     00:11:00 |  0|  0|  0|  0| CON
---+------------+--------------+---+---+---+--++----
Typ| Label      | Channel                     | Time
---+------------+-----------------------------+-----
U0 | dvbapi_loc | M7 Group  :History HD       |   91
---+------------+-----------------------------+-----
a jeho zobrazenie na LCD je v prilohe.
PS: cize nic, co by sa nedalo pozriet na WEBe oscamu.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2019 - 9:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Říjen 2007 - 20:22
Příspěvky: 123
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 7 krát
Zdravím
V menu mám přepínač "klonovat TV obrazovku na LCD display" což funguje bez problémů. Jde nějakým způsobem udělat, aby se mi na LCD objevil jiný kanál než ten aktuální ? Mám venkovní kameru kterou bych si chtěl občas přepnout na display a přitom normálně sledovat TV
:thankyou:

_________________
VU+Solo 4K/PLI6.2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2019 - 15:43 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 22 krát
dá sa spraviť všetko , ale musíš vedieť kde je zložka v samotnom image a tú upraviť .
tá je defaultne nastavená na tv . a musíš vedieť programovať v python jazyku .
a môže sa ti to zosypať .
dá sa to urobiť ako pip , nie ako quad pip . a aj to ti musí podporovať image .
tvoja webcamera musí byť v zložke etc/enigma2 pod userbouquet.iptv

_________________
vuplus 4k blackhole


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 13.Září 2019 - 10:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Říjen 2007 - 20:22
Příspěvky: 123
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 7 krát
oneeeee napsal:
dá sa spraviť všetko , ale musíš vedieť kde je zložka v samotnom image a tú upraviť .
tá je defaultne nastavená na tv . a musíš vedieť programovať v python jazyku .
a môže sa ti to zosypať .
dá sa to urobiť ako pip , nie ako quad pip . a aj to ti musí podporovať image .
tvoja webcamera musí byť v zložke etc/enigma2 pod userbouquet.iptv


Přes pip mi to funguje, ale pro mne trochu nepraktické a kameru mám přiřazenou v userbouquet.SKYLINK.tv (mezi Skilink programy). Programovat v python jazyku neumím.
Já myslel, že to třeba půjde přes nějaký konfigurační soubor kde bych nastavil číslo programu místo aktuálního - což jsem nenašel.
Díky za radu, a asi to nechám být ...

_________________
VU+Solo 4K/PLI6.2


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 138 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk