e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Červenec 2019 - 7:18

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 20 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: VU+: Remote channel stream converter
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 5:34 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
Dovolil jsem si dat struční návod jak stream sat prog.
Nejlepší je myt vice tunetovy s E2 ktery bude jako server ( já jsem skoušel ultimo uhd ) Výhoda je že stačí mít připojení ultimo oba tunery . Na strane klienta ne .
Nastavení klienta u mě solo4k
1, Menu/nastavení/konfigurace tuneru a kanalu /kanály-přenos i /Remote chanell converter. ( ok )
2, Nejlepší použit modré TL ( au vyhledavaní )
Pak postupovat dle obr.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 16:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Březen 2016 - 23:00
Příspěvky: 31
satelitni prijimac: SOLO 4K
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 5 krát
Pozeram, ze ti tam prenasa aj info z EPG. Mne to na BH nejde. :-(

_________________
VU+ SOLO 4K - Black Hole 3.0.9 B


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: VU+: Remote channel stream converter
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 17:15 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 03.Březen 2012 - 20:44
Příspěvky: 1153
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 45 krát
podrobny navod je uz 2 roky aj tu: https://digitalne.ellano.sk/magazin-7/r ... tem/stream

_________________
Golden Interstar Xpeed LX3 [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 18:53 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 474
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 24 krát
robertas napsal:
Pozeram, ze ti tam prenasa aj info z EPG. Mne to na BH nejde. :-(

Tento plugin uz pouzivam pomali dva roky a slape spolahlivo, ale nie na kazdom img ide EPG na satelite kde je nainstalovany. OpenATV mam odskusany slape super a zvykol som si mat na obidvoch satelitoch rovnaky img a vtedy neni ziadny problem.

_________________
Dreambox DM900 Firmware experimental+GP3 Samsung 850 EVO 250GB
Dreambox DM525 OpenATV 6.1
Dreambox DM800se v2 OpenATV 6.1
motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s LNB Inverto Unicable II IDLU-32UL40-UNBOO-OPP


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 18:58 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,OCTAGON SF8008 TWIN
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 39 krát
ja mám na klientovi Openpli 4 a EPG tiež v pohode,server väčšinou Egami,HDF,ATV :)

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
VU+solo 4k image Open Black Hole 0.6 a Openmultiboot :)
Octagon 8008 SF TWIN TUNER image Opendroid 6.8 a OPD Multiboot


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 20:05 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
Panové když už to používáte delší dobu skoušel někdo z vás použít Dekódovací modul jak se to chová .
Já mam modul-eurocam solo4k/ultimo nechtejí komunikovat . Tak namám možnost vyskoušet .
Díky .

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2016 - 20:17 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 474
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 24 krát
emilsat napsal:
Panové když už to používáte delší dobu skoušel někdo z vás použít Dekódovací modul jak se to chová .
Já mam modul-eurocam solo4k/ultimo nechtejí komunikovat . Tak namám možnost vyskoušet .
Díky .

Ci karta pouzita v satelite alebo CI modul to musi byt podla mna jedno. Musi to ist

_________________
Dreambox DM900 Firmware experimental+GP3 Samsung 850 EVO 250GB
Dreambox DM525 OpenATV 6.1
Dreambox DM800se v2 OpenATV 6.1
motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s LNB Inverto Unicable II IDLU-32UL40-UNBOO-OPP


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2016 - 5:26 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
mjozef@
Ci karta pouzita v satelite alebo CI modul to musi byt podla mna jedno. Musi to ist

jedno to není , pokud jsi to netestoval nebo neskoušel tvoje odpověd je k ničemu ](*,)
( modul je skoušení u showbox 100% )

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2016 - 9:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Srpen 2011 - 6:46
Příspěvky: 39
satelitni prijimac: Vu Solo 4K
Treba mat dotiahnuté dva kable? Mne zero nacitalo zo solo4K zoznam stanic ale nefunguje.. Nejde ziadna stanica
emilsat napsal:
mjozef@
Ci karta pouzita v satelite alebo CI modul to musi byt podla mna jedno. Musi to ist

jedno to není , pokud jsi to netestoval nebo neskoušel tvoje odpověd je k ničemu ](*,)
( modul je skoušení u showbox 100% )

_________________
VU Solo 4K
VU Zero
AB Cryptobox 600


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2016 - 12:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Březen 2016 - 23:00
Příspěvky: 31
satelitni prijimac: SOLO 4K
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 5 krát
mjozef napsal:
robertas napsal:
Pozeram, ze ti tam prenasa aj info z EPG. Mne to na BH nejde. :-(

Tento plugin uz pouzivam pomali dva roky a slape spolahlivo, ale nie na kazdom img ide EPG na satelite kde je nainstalovany. OpenATV mam odskusany slape super a zvykol som si mat na obidvoch satelitoch rovnaky img a vtedy neni ziadny problem.


Mam na oboch rovnaky image, ale mne neprenasa EPG. Na zaciatku, ked som mal este VTi, EPG prenasalo aj do klienta.

_________________
VU+ SOLO 4K - Black Hole 3.0.9 B


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2016 - 12:49 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 474
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 24 krát
robertas napsal:
mjozef napsal:
robertas napsal:
Pozeram, ze ti tam prenasa aj info z EPG. Mne to na BH nejde. :-(

Tento plugin uz pouzivam pomali dva roky a slape spolahlivo, ale nie na kazdom img ide EPG na satelite kde je nainstalovany. OpenATV mam odskusany slape super a zvykol som si mat na obidvoch satelitoch rovnaky img a vtedy neni ziadny problem.


Mam na oboch rovnaky image, ale mne neprenasa EPG. Na zaciatku, ked som mal este VTi, EPG prenasalo aj do klienta.

na black hole som nikdy neskusal
ale nie na vsetkych img epg ide
daj OpenATV a budes mat pokoj

_________________
Dreambox DM900 Firmware experimental+GP3 Samsung 850 EVO 250GB
Dreambox DM525 OpenATV 6.1
Dreambox DM800se v2 OpenATV 6.1
motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s LNB Inverto Unicable II IDLU-32UL40-UNBOO-OPP


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2016 - 12:50 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 474
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 24 krát
cmelo napsal:
Treba mat dotiahnuté dva kable? Mne zero nacitalo zo solo4K zoznam stanic ale nefunguje.. Nejde ziadna stanica
emilsat napsal:
mjozef@
Ci karta pouzita v satelite alebo CI modul to musi byt podla mna jedno. Musi to ist

jedno to není , pokud jsi to netestoval nebo neskoušel tvoje odpověd je k ničemu ](*,)
( modul je skoušení u showbox 100% )

Jeden kabel k sietovej karte
a ked ti nejde obraz tak potom nemas volny tuner na hlavnom satelite

_________________
Dreambox DM900 Firmware experimental+GP3 Samsung 850 EVO 250GB
Dreambox DM525 OpenATV 6.1
Dreambox DM800se v2 OpenATV 6.1
motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s LNB Inverto Unicable II IDLU-32UL40-UNBOO-OPP


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2016 - 13:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Srpen 2011 - 6:46
Příspěvky: 39
satelitni prijimac: Vu Solo 4K
do solo4k mám jeden kábel z LNB, v zoro mám LAN kábel...
ja som predpokladal že to pôjde aj takto ale bude môcť len tie programy na ktorej frekvencii je je solo4k takto mi ale nejde nič.. taktiež mám do Solo4k prichnutú káblovku na C/T a ani ta nejde napriek tomu že sa nepužíva na Solo4k

mjozef napsal:
cmelo napsal:
Treba mat dotiahnuté dva kable? Mne zero nacitalo zo solo4K zoznam stanic ale nefunguje.. Nejde ziadna stanica
emilsat napsal:
mjozef@
Ci karta pouzita v satelite alebo CI modul to musi byt podla mna jedno. Musi to ist

jedno to není , pokud jsi to netestoval nebo neskoušel tvoje odpověd je k ničemu ](*,)
( modul je skoušení u showbox 100% )

Jeden kabel k sietovej karte
a ked ti nejde obraz tak potom nemas volny tuner na hlavnom satelite

_________________
VU Solo 4K
VU Zero
AB Cryptobox 600


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2016 - 21:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2011 - 22:27
Příspěvky: 73
satelitni prijimac: Ultimo 4K
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 2 krát
Halóoo.
No ja mám nainštalované blackhole na vu+ ultimo a na DM800 tiež blackhole. A ide na oba stroje všetko aj EPG. PA

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 19:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Březen 2012 - 18:41
Příspěvky: 44
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravím, je mi jasné, že tento přenos jde použít v rámci jedné domácnosti připojené na stejný router, ale zkoušel to někdo se dvěma přístroji připojenými přes internet ? Samozřejmě je nutný rychlý internet a přesměrování portů nejspíš v routerech na straně vysílání i příjmu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2017 - 20:28 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 03.Březen 2012 - 20:44
Příspěvky: 1153
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 45 krát
taktiez to tak musi fungovat

EDIT: ospravedlnujem sa za mylnu informaciu:

cez NET (WAN) to nefunguje (samozrejme som presmeroval aj FTP aj TELNET port) - maju to proste nejako blokovane. Zaujimave vsak je, ze je tam moznost USE ADDRESS (cize adresu v textovej forme napr. ab-forum.no-ip.org)

Kazdopadne cez VPN to funguje - cize len takto to vies spravit cez net (ale potrebujes silny upload)

_________________
Golden Interstar Xpeed LX3 [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2017 - 8:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Listopad 2014 - 11:02
Příspěvky: 42
Poděkováno: 3 krát
Jde to taky bez tech prenosu. Pouzivam klienrty rpi 2 + 3. Nic jsem ve vu+ nenastavoval. Přes webif jsem pridal novy prehled poskytovatele. DO rpi stahnul vu+ doplněk nastavil ip adresu xxx.xxx.xxx.xxx zadal poskyotovate preheldu tedy Skylink porty 8001 a 80. Ulozil restartoval a obraz jako vin. Prepiani progŕamu rychle. Klienti jedou na Libreelecu beta nebo oficial. Pripojeni Klientu lan a kde není utp tak přes Wi-Fi. EPG uplně v poho. VU+ solo 4k bezi na VTI 11

_________________
Diskuze o vytápění http://www.polskykotel.cz

VU+solo 4k VTI11 oscam 11355, DVB-T volar HD pro usb, oscam + rpi klienti, sat Astra 19,2 23,5 Intelsat 10-02 Hotbird (bývalé stroje Priscmcube Ariva 4k, Ariva 202e a 103e)
Synology DS 3615xx run on PC, S7 edge


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2017 - 13:08 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Leden 2007 - 13:45
Příspěvky: 317
Poděkováno: 12 krát
Jen pro zajímavost.

V mě domácnosti jsou 2 tablety. Zkusil jsem DreamEPG Pro (link mohu poskytnout) a jeví se mi to velmi dobré, ničeho v receveru jsem se nedotkl.

Dám-li ZAP, přepnu program na satelitu, dám-li play, satelit zůstává a tablet hraje zvolený program, spojení je přes WiFi, satelit IP si to našlo samo.
Obsahuje i DO, které je asi o 2 třídy lepší, než ostatní aplikace, co jsem zkoušel. Player v Androidu si lze vybrat jakýkoliv, pozor, podpora AC3 je omezena, takže nejlépe MXplayer Pro s kodeky od vývojářů.

_________________
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2017 - 7:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Srpen 2011 - 6:46
Příspěvky: 39
satelitni prijimac: Vu Solo 4K
Limakos napsal:
Jde to taky bez tech prenosu. Pouzivam klienrty rpi 2 + 3. Nic jsem ve vu+ nenastavoval. Přes webif jsem pridal novy prehled poskytovatele. DO rpi stahnul vu+ doplněk nastavil ip adresu xxx.xxx.xxx.xxx zadal poskyotovate preheldu tedy Skylink porty 8001 a 80. Ulozil restartoval a obraz jako vin. Prepiani progŕamu rychle. Klienti jedou na Libreelecu beta nebo oficial. Pripojeni Klientu lan a kde není utp tak přes Wi-Fi. EPG uplně v poho. VU+ solo 4k bezi na VTI 11

Ja mám Solo4K plus Zero v oboch VTI11, do zera som stiahol zoznam staníc.. ale nič viac nič menej nejde.. je to po LAN .. ani obraz ani zvuk.. ani EPG nič ... do webif mám však heslo aby som mohol pristupovať z intenetu cez pevnú IP...

_________________
VU Solo 4K
VU Zero
AB Cryptobox 600


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2019 - 18:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 01.Leden 2010 - 19:31
Příspěvky: 102
satelitni prijimac: AB Cryptobox 752 HD Combo
Poděkoval: 1 krát
Tak jsem to zapojil s duo 4k na zero a nic,kabel kodi jede v poho, ale tohle ne, mám opetatv.2x kabel

_________________
VU+ DUO 4K
VU+ ZERO
Formuler S Turbo


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 20 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk