e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Červen 2019 - 11:27

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 10:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Září 2012 - 22:25
Příspěvky: 25
Poděkoval: 4 krát
Mám připojen jen jeden tuner. Mám nastaveno, že nahrávání má prioritu.

Nicméně pokud je navolen program na jednom transpondéru a načasované nahrávání se spustí na jiném transpondéru (tuším s jinou polarizací), tak se program nenahraje (protože nemá k dispozici tuner napojený na volné LNB). Logicky by se měl přístroj přepnout na kanál se záznamem a basta, ale on ne.

Poslední verze VTi. Lze s tím něco dělat?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 13:56 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 380
Poděkováno: 19 krát
řek bych , že ne , ale nemám jednotuner a řek bych že se snaží správně.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 14:50 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 413
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,OCTAGON SF8008 TWIN
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 39 krát
tvurce napsal:
Mám připojen jen jeden tuner. Mám nastaveno, že nahrávání má prioritu.

Nicméně pokud je navolen program na jednom transpondéru a načasované nahrávání se spustí na jiném transpondéru (tuším s jinou polarizací), tak se program nenahraje (protože nemá k dispozici tuner napojený na volné LNB). Logicky by se měl přístroj přepnout na kanál se záznamem a basta, ale on ne.

Poslední verze VTi. Lze s tím něco dělat?


odpojil som jeden tuner na vučku a potvrdzujem nefunguje to :(,ale klasické jednotunery s tým nemajú problém-napr. dreambox 525

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
VU+solo 4k image Open Black Hole 4.2 a Openmultiboot :)
Octagon 8008 SF TWIN TUNER image Opendroid 6.8


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 18:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Leden 2011 - 22:03
Příspěvky: 227
satelitni prijimac: VU+SOLO4K, VU+ UNO
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 16 krát
A co takhle v Nastavení VTi zapnout Vždy přepnout před nahráváním (strana 5/5 v Nastavení - Časovač nahrávání)?

_________________
Vu+Solo 4K, VU+UNO, (VTI v14.0.2, skin MyMetrixFHD vlastní výroby, OScam 11505, karta-SKYLINK ICE v režimu IRDETO)
parabola 90, Twin LNB, motor-Digipower SG-2100, TV-LED LG 42" 42LE4500.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2018 - 6:08 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 413
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,OCTAGON SF8008 TWIN
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 39 krát
áno v tejto konštelácii to funguje :)

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
VU+solo 4k image Open Black Hole 4.2 a Openmultiboot :)
Octagon 8008 SF TWIN TUNER image Opendroid 6.8


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2018 - 10:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Září 2012 - 22:25
Příspěvky: 25
Poděkoval: 4 krát
brkulin: Díky moc! To bude ono.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2018 - 13:59 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 302
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 9 krát
kdesi v nastavení je aj položka "či má nahravanie prednosť" ak dáte áno, tak by to malo aj takto fungovať


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nahrávání - nepřepne se kanál
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2018 - 14:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Červen 2010 - 12:33
Příspěvky: 129
Poděkoval: 13 krát
tomko napsal:
kdesi v nastavení je aj položka "či má nahravanie prednosť" ak dáte áno, tak by to malo aj takto fungovať

prečítaj si hneď prvý príspevok, kde píše že to tak mal nastavené a nefungovalo to


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk