e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Říjen 2017 - 23:35

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2017 - 22:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Březen 2012 - 18:41
Příspěvky: 39
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravím, dnes vyšel na parabole článek, že ve VTi 11.0.2 lze po ukončení nahrávky, která se nahrála zakodovaně, ji dodatečně odkódovat. Má s tím někdo zkušenosti a pokud ano, jde to provést i při nahrávání z kabelovky UPC ? Modul od UPC je schopný dekódovat jen jednu stanici, a pokud na něco kodovaného koukám, nemohu nic jiného kodovaného nahrávat. Pokud by to šlo odkódovat později ( což uměl už asi před sedmi roky dvoutunerový Mascom 5300 ), byla by to pro mne skvělá zpráva ( autor článku v parabole - Ing. Martin Švehlík - se o tom moc podrobně nerozepisuje )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2017 - 9:42 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 225
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 52 krát
A co ti brani to vyzkouset? A ano v nekolika poslednich updatech (neni to vlastnost pouze VTI, ale driveru primo od VU) je tato vlastnost pridana a snad i odladena. Na nemeckych forech asi najdes vic, zdei tezko se najde nekdo kdo ma UPC kabel a offline descrambling pouziva. Takze odezva tady nebude masova.
Timto se hodlam zaobirat az nas skl obdari vypnutim karet v uni, predpokladam ze to bude vanocni darek, a az podle vysledku funcionality se rozhodnu co s kartou skl.
Příloha:
off_descrb.jpg


p.s. vsim si si ze tento pan ma u clanku vzdy diskusi vypnutou, takze vlastne boji a nehodla s nikym diskutovat?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2017 - 9:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Březen 2012 - 18:41
Příspěvky: 39
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
Mockrát díky za odpověď, vyzkoušení mi bránilo to, že jsem nevěděl, kde v nastavení ( a že jich ve VU je obrovské množství) tu položku hledat, navedla mě až Tvá fotka, že se to nastavuje v časovači nahrávání


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2017 - 10:13 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 1290
satelitni prijimac: f3, f4t, x403p, amiko 8340
Místo/Bydliště: KE, Slavičín, Praha
Poděkoval: 126 krát
Poděkováno: 125 krát
chrdinka napsal:
Mockrát díky za odpověď, vyzkoušení mi bránilo to, že jsem nevěděl, kde v nastavení ( a že jich ve VU je obrovské množství) tu položku hledat, navedla mě až Tvá fotka, že se to nastavuje v časovači nahrávání

Jednoducho mozes nabehnut na polozku v zozname nahravok, tlacitko menu a spustit offline dekodovanie. Ci to funguje netusim, lebo nahravky robim priamo dekodovane :-).

_________________
zbierka boxov a orange pi


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2017 - 15:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Březen 2012 - 18:41
Příspěvky: 39
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 1 krát
Vyzkoušel jsem a funguje i na dekódování kabelové UPC. V seznamu nahrávek je nutné označit zakódovanou nahrávku zámkem a ve stanovený čas , když je přístroj ve standby, se nahrávka odkóduje. Ani nevadí, když je před uvedením přístroje do standby puštěna zakódovaná stanice. Po zapnutí přístroje se na obrazovce na sekundu objeví hláška o dekódování nahrávky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2017 - 14:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 138
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 8 krát
zkoušeno na TivuSat s CI a taky OK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2017 - 18:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Únor 2015 - 17:11
Příspěvky: 177
Poděkováno: 8 krát
Soft offline descramble siaha desať a viac rokov dozadu. To, čo tu popisujete - hw offline descramble, je nepochybne zaujímavé, no podľa mňa zbytočná námaha vývojárov. Tudy cesta nevede.
Zaujímalo by ma, čo spraví box ak v standby dekóduje a následne je zapnutý.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk