e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Květen 2017 - 14:24

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 60 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 19:52 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 543
Poděkoval: 1 krát
Ak dam Menu,Moduly,LCD4Linux pekne mi to cele ukazuje,ze to je nastavene.Mozem dat aj 1000x restart gui a nepomoze mi to,stale sa zobrazuje foto 1.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2016 - 6:02 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 866
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 39 krát
henry33 : Znalec fóra
Tady máš vše popsané :book:
viewtopic.php?f=344&t=63034&start=100

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_showboxTal..../Dm800se_kathrein910hd _ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 65UB980V / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 16.Leden 2016 - 9:32 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 543
Poděkoval: 1 krát
Srdecna vdaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2016 - 15:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Leden 2009 - 22:25
Příspěvky: 9
zdravim , mam VU 4k, BH , HDGLASS16 -
nie som schopny zapnut LCD4linux V4.7-r1
hdglas mam nastavene nech taha s image udaje pre displaj
LCD mam nastavene - INE - zabudovany TFT 400x240 /odfajknute aktivovanie/ pre LCD1


uz som skusal ze ci to nie je chyba BH a nahodil som VTI.. dokonca som skusal aj bez instalacii HDGLASS16

cital som vsetko mozne a nie som schopny prist na to ze v com moze byt problem

dopredu vdaka za akukolvek pomoc...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2016 - 8:26 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 866
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 39 krát
Přečti si příspěvky od : tommix
Nastavení musí byt takto :


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_showboxTal..../Dm800se_kathrein910hd _ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 65UB980V / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2016 - 12:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Leden 2009 - 22:25
Příspěvky: 9
vdaka.. chybne som mal nastavenu hlbku farieb :( to jedine ma nenapadlo vyskusat znizit...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2016 - 17:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Leden 2009 - 22:25
Příspěvky: 9
este jedna mala otazocka.. vsetko mi funguje az na taku malu drobnost.. obraz nie je roztiahnuty na cely display ako keby zobrazovalo len 80% .. skusal som zvysit rozlisenie ale v tedy mi to akurat urobilo len to ze obraz ostal povodny a vsetko nad 400x240 islo mimo zobrazenia..

_________________
VU+ Zero BH 2.1.4
VU+ Zero BH 2.1.7
VU+ Solo 4K BH 3.0.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2016 - 20:56 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 342
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 22 krát
Vyskusaj nastavit 480x320, mne to pomohlo.

_________________
Dreambox DM900 Firmware experimental+GP3 Samsung 850 EVO 250GB
Dreambox DM525 Firmware experimental+GP3
motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s LNB Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2016 - 21:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Leden 2009 - 22:25
Příspěvky: 9
to som skusil ako prve.. len jedine co to urobiloze mi to zvacsilo text a osekalo zvysok... :(

beriem spat.. po zmene rozlisenia som dal restart gui a vtedy to nabehlo...
vdaka.. moja hlopost..

_________________
VU+ Zero BH 2.1.4
VU+ Zero BH 2.1.7
VU+ Solo 4K BH 3.0.1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2016 - 12:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Březen 2011 - 17:18
Příspěvky: 189
Poděkováno: 2 krát
Dá se LCD4linux zálohovat? Pro případ změny nebo novější image. Mám nastavené tří obrazovky a nechce se mi to vše dělat znova.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2016 - 12:54 
Online
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 506
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 33 krát

_________________
Vu+Ultimo 4K-VTi -klienti VuPlus PVR-Ondroid-C2 a RPi2
Mutant HD51 4K-OpenHDF Mutant HD1500-OpenHDF


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2016 - 13:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 31.Říjen 2008 - 20:45
Příspěvky: 461
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 19 krát
MF56 napsal:
Dá se LCD4linux zálohovat? Pro případ změny nebo novější image. Mám nastavené tří obrazovky a nechce se mi to vše dělat znova.


viewtopic.php?p=589768#p589768

_________________
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB+DVD mechanika, LCD SPF-107H
VU+ Ultimo 2x DVB-S2, 1x DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB
HD-box FS-9200 PVR+exter.HDD 500GB
Samsung UE40ES6300
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: lcd4linux
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2016 - 15:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Březen 2011 - 17:18
Příspěvky: 189
Poděkováno: 2 krát
tommix, moc děkuji vyskoušeno a vše funkční. Opravdu záloha na usb!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2016 - 21:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Březen 2011 - 17:18
Příspěvky: 189
Poděkováno: 2 krát
Má někdo tušení jak dostat LCD4Linux do OpenPli 4.0. Přez ipk., bez šance. Děkuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2016 - 6:54 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 866
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 39 krát
v Diskusia k OpenPLi 4.0 hledej odpověd :o

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_showboxTal..../Dm800se_kathrein910hd _ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 65UB980V / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2016 - 11:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Březen 2011 - 17:18
Příspěvky: 189
Poděkováno: 2 krát
To jsem tam psal já. Ale může být možnost kterou neznám. Jsou tady daleko zkušenější borci. Třeba ty.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2016 - 14:48 
Online
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 506
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 33 krát
zatial nie je LCD4Linux pre OpenPli SOLO 4K

_________________
Vu+Ultimo 4K-VTi -klienti VuPlus PVR-Ondroid-C2 a RPi2
Mutant HD51 4K-OpenHDF Mutant HD1500-OpenHDF


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2016 - 15:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Březen 2011 - 17:18
Příspěvky: 189
Poděkováno: 2 krát
Diky moc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4linux pre VU+ SOLO 4k
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2016 - 14:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Březen 2016 - 23:00
Příspěvky: 29
satelitni prijimac: SOLO 4K
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 5 krát
Ahoj.....dakujem za moznost stiahnut si configuraciu s ktorou sa mi plugin podarilo rozchodit. Po mensej uprave k obrazu svojmu som spokojny s vylsedkom. Ale nedari sa mi vlozit pozadie na obrazovku kde svieti logo a informacie o priebehu. Je to vobec mozne, takto nastavit? Ak ano, ako prosim ta?

Dakujem


!!! V Y R I E S E N E !!!

_________________
VU+ SOLO 4K - Black Hole 3.0.3 I, VU+ SOLO SE 2 - Black Hole 3.0.3 H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux + nastavenie tuneru
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2016 - 15:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Říjen 2016 - 1:42
Příspěvky: 13
Na LCD sa zobrazujú napr. aktívne tunery. A,B,C,D,E...
Nastavil som aby sa zobrazovali len ak sú aktívne. Ale prečo sú raz žlté a raz zelené ?
Veď buď sa používa alebo nie. Ak nie tak sa nezobrazujú. Prečo sú tam až tri stavy ?

Tuner som nastavil ako v prílohe, snáď dobre ?

Juro
Příloha:
lcd.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 60 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk