e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2017 - 3:22

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 97 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2016 - 8:50 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 519
Poděkoval: 1 krát
Dobry den.Mam prozdu,potreboval by som poradit ako odstranim tuner v LCD4Linux mam ich tam 8 a chcel by som iba mat tunerov 4.. A,B,C,D.Nastavenie LCD4Linux bolo od ellana a nechcem to menit cele.Mam aj foto.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2016 - 9:12 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 398
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 17 krát
No podla mna sa to neda on bere automaticky kolko mas tuneov a aj tie virtualne co su v prijmaci.

_________________
Dreambox DM900 Firmware experimental+GP3 Samsung 850 EVO 250GB
Dreambox DM525 Firmware experimental+GP3
Dreambox DM800se OpenATV 6.1
motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s LNB Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2016 - 9:17 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 221
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 50 krát
Jedine co jde, aby se zobrazovaly jen ty aktivni (vsechny).


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2016 - 10:37 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 519
Poděkoval: 1 krát
No ja mam Maximum E-85 multifocus a na nej 4 LNB konvertory a oznacene A,B,C,D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2016 - 11:08 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 221
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 50 krát
Mas to popletene, tento pristroj umi pouzit i vsechny tunery na jeden LNB, kdyz budes chtit a vedet jak, nema to nic s poctem a oznacenim lnb. Momochodem kdyz pridas do Vu dalsi tuner(y) pridaji se jako I J K, tedy nakonec.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2016 - 22:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Říjen 2008 - 20:33
Příspěvky: 89
satelitni prijimac: Xtrend 9200,Xpeed LX3,VU+4K
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
Takto to mám a ještě to vše musím upravit,a vše doladit ,ale až budu mít čas ,a tuner mám nastaven v lcd4 jen aktivní, zobrazuje se jen ten který jede ,
Příloha:
20160114_215815.jpg
image ATV.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 9:14 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 398
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 17 krát
Neni to az vela informacii na jednej obrazovke ja som to radsej rozdelil na viacej obrazoviek, ktore sa prepinaju v urcitom casovom intervale tak ako som to nastavil.

_________________
Dreambox DM900 Firmware experimental+GP3 Samsung 850 EVO 250GB
Dreambox DM525 Firmware experimental+GP3
Dreambox DM800se OpenATV 6.1
motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s LNB Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 10:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 2507
Poděkoval: 81 krát
Poděkováno: 352 krát
Taky někdy koukáte na televizy ? :D

_________________
Xpeed LX3 - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E ) image Egami 8.0.4, Egamiboot


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 10:51 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 221
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 50 krát
To georg11


no mi si na TFT kdyz se nudime poustime miniTV, proto abychom nemuseli zapinat velkou TV! :P


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 13:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Říjen 2008 - 20:33
Příspěvky: 89
satelitni prijimac: Xtrend 9200,Xpeed LX3,VU+4K
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
georg11 napsal:
Taky někdy koukáte na televizy ? :D

občas ano :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 13:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Říjen 2008 - 20:33
Příspěvky: 89
satelitni prijimac: Xtrend 9200,Xpeed LX3,VU+4K
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
mjozef napsal:
Neni to az vela informacii na jednej obrazovke ja som to radsej rozdelil na viacej obrazoviek, ktore sa prepinaju v urcitom casovom intervale tak ako som to nastavil.

Asi ano ale mě to vyhovuje , taky jich mám víc ale přepínám si je ručně, počasí atd. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 15:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4733
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 57 krát
hehe ,toť cez vánoce som sa tým hral na xtrende-8500-ke zapojil som lcd ťamťung + 2 tablety a samozrejme minimonitor na tom bazmeku a bolo to u mna ako v LAS VEGAS . :smich: :computer:

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 16:15 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 519
Poděkoval: 1 krát
Dalsia vec asi som to cele spackal.Box som nanovo preflesoval a ponechal som si LCD4Linux cfg tak aby som to nemusel cele nastavovat.Po preflesovani a nastaveni boxu bolo vlozene do etc/enigma2 LCD4Linux cfg,ale nic sa mi nezobrazuje.Menu,Moduly som doinstaloval LCD4Linux.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 16:21 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4733
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 57 krát
v prvom rade si zapni lcd4 v menu , potom pošli cez ftp svoj config lcd a nezabudni reštart E2 . :good:

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 16:30 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 519
Poděkoval: 1 krát
efendy55 a kde to zapnem v menu?mozes mi to upresnit


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 16:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4733
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 57 krát
napr. v pluginoch ,alebo v nastavení predný displej aj tam niektoré image ponúkajú nastavenie lcd linux . :good:

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 17:28 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 519
Poděkoval: 1 krát
neviem,skusil som asi vestko a stale nic


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 17:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4733
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 57 krát
ak ho nemáš v pluginoch tak ho asi nemáš nainštalovaný ,ked ho nevieš nájsť . iné ma už nenapadá .dá sa to samozrejme jednoducho aj cez web nastaviť . :good:

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 18:50 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 519
Poděkoval: 1 krát
v pluginoch o mam a cez web som to doladoval stale nic,ved mam este aj doma VU+DUO2 a taky problem som nemal


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: LCD4Linux
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2016 - 19:46 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 09.Březen 2010 - 20:08
Příspěvky: 519
Poděkoval: 1 krát
Fotka ukazuje jasne,ze nic nemam nastavene.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 97 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk