Antik TV BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Duben 2021 - 8:18

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2017 - 7:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2009 - 19:28
Příspěvky: 41
Místo/Bydliště: HE
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 4 krát
uvažujem nad kupou tohto primača ,chcem sa spytat či na Openboxe S3 CI HD funguje cccam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2017 - 8:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Březen 2006 - 12:11
Příspěvky: 19
Místo/Bydliště: Prešov
Poděkováno: 1 krát
NIE !
Má to iba Newcam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2017 - 10:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2009 - 19:28
Příspěvky: 41
Místo/Bydliště: HE
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 4 krát
t22 napsal:
NIE !
Má to iba Newcam
škoda


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2019 - 10:01 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 578
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 38 krát
neviem ci viete ale vposlednom softe v klientovy pribudla polozka ccam teraz to skusam zatial to ide ok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2019 - 16:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Prosinec 2007 - 18:57
Příspěvky: 44
Ano v poslednom softe 163 ide aj cccam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2019 - 15:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Únor 2008 - 14:45
Příspěvky: 164
Poděkoval: 1 krát
Stiahol som tento v177 pre "s3 mini", uploadol som ho sem:


https://uloz.to/file/uIDcLRODt9JF/openb ... 062019-rar

Neskusal ho niekto ci bezi na nom sky_de? Podla casu suboru by to mohlo byt mozne

Este jedna otazka, mal by mat aj cccam, pri upgrade zostane ostatne nastavenie kanalov a newcamd v prijimaci?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2019 - 7:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Únor 2008 - 14:45
Příspěvky: 164
Poděkoval: 1 krát
jann napsal:
Ano v poslednom softe 163 ide aj cccam.


zdravim,

stiahol som a uspesne funguje v182 ale akosi neviem najst kde je skryte nastavenie cccam...

vie niekto poradit?

diky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2019 - 10:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2014 - 17:12
Příspěvky: 128
sky59 napsal:
jann napsal:
Ano v poslednom softe 163 ide aj cccam.


zdravim,

stiahol som a uspesne funguje v182 ale akosi neviem najst kde je skryte nastavenie cccam...

vie niekto poradit?

diky


a zas debko zo sky de.. sak uz ti to na cinskej krabicke chodilo tak co furt špekulujes jako beta z pičúú ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2019 - 11:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Únor 2008 - 14:45
Příspěvky: 164
Poděkoval: 1 krát
cableguru napsal:
sky59 napsal:
jann napsal:
Ano v poslednom softe 163 ide aj cccam.


zdravim,

stiahol som a uspesne funguje v182 ale akosi neviem najst kde je skryte nastavenie cccam...

vie niekto poradit?

diky


a zas debko zo sky de.. sak uz ti to na cinskej krabicke chodilo tak co furt špekulujes jako beta z pičúú ?


Chod srat kdesi inde a nie do nohavic, potom priserne smrdis


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2020 - 11:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 286
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo
Poděkováno: 1 krát
Ahojte,ake mate skusenosti s cccamom v tomto boxe?Mne to prepina programy hrozne pomaly (10-15s)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2020 - 20:44 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 846
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 33 krát
fatter napsal:
Ahojte,ake mate skusenosti s cccamom v tomto boxe?Mne to prepina programy hrozne pomaly (10-15s)

cccam ide rovnako ako newcamd


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2020 - 20:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 286
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo
Poděkováno: 1 krát
Ide o vzdialeny server.Oscam vo vu zero prepina programy do 2-3s, openbox tak cca 10-20s


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2021 - 20:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Říjen 2008 - 19:08
Příspěvky: 12
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ja mam podobny prob. Najskor na softe 180 zacalo bezdovodne vypadavat dekodovanie, par sekund to islo a hned to vypadlo, zase sa rozbehlo ....,na vsetkych programoch[pri skuske na inom prijmaci ziaden problem] odozva cca 150 az 500ms. Skusil som dat posledny soft 213 a teraz sice ide bez vypadkov, no prepnutie trva tiez 15-20 sekund.
Nie je v tomto softe dake nastavenie ktore by to mohlo sposobovat?
dik za radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox S3 CI HD a cccam
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2021 - 7:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Říjen 2007 - 12:13
Příspěvky: 39
satelitni prijimac: S2,S5000 Vit,A203,S300
Místo/Bydliště: okr. F-M
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
S3 s modulem a kartou v pohodě - fw 216,
vzdálené připojení z c.........tv a i z číny - přepínání i 30 sec, jiné(newcamd) jde 2 -3 sec ,ale zase
nejde vyšší zabezp. 0624 HBO2,....

_________________
OpenboxS3,Ariva253,showbox Vitamin Pro,E-85+7LNB 23E-4W


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk