e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Září 2019 - 10:38

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 118 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2017 - 11:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2009 - 19:41
Příspěvky: 22
Prosím, může mi někdo napsat, co znamená v menu v doplňcích to VK, o jakou službu jde? Dík. :unknown:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2017 - 12:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2009 - 19:41
Příspěvky: 22
VKontakte či VK.com (rusky „ ВКонтакте“) je mezinárodní sociální síť, ruská obdoba amerického Facebooku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2017 - 11:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 219
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini
Chlapi v poslednom case mi nejak mrznu HD kanaly..mate podobnu skusenost? freesat, fw v.124


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2017 - 9:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 219
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini
Ahojte, nikomu to nemrzne? Mne volali uz cca styria ze im na par sekund zvykne mrznut prijimac, potom zas par dni je pokoj atd. Vsade som dal najnovsi soft 1.127 ale zda sa ze to nepomohlo. Co s tym? dik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2017 - 14:55 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 510
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
mam ho sice v kuchyni pozeram len pri ranajkach ale nemam ziadne vypadky alebo mrznutie posledny fim.128


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2017 - 21:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 237
Poděkováno: 4 krát
vili1 napsal:
mam ho sice v kuchyni pozeram len pri ranajkach ale nemam ziadne vypadky alebo mrznutie posledny fim.128



Záleží co a jak dlouho raňajkuješ , jestli jenom kávu a 10 min tak to ti ani nerozmrzne natož zamrzne.
Bohužel si Ukrajinci vybírají pro výrobu S3 tu nejhorší z nejlevnějších fabrík v Číně .
Tak to potom i vypadá s kvalitou železa .

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2017 - 17:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 219
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini
Musim povedat, ze doteraz som bol s Openboxami maximalne spokojny uz x rokov. Len v poslednom case mi na zlomky sekund mrzne obraz na S3kach aj to len HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2017 - 14:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Srpen 2009 - 11:54
Příspěvky: 6
Poděkováno: 1 krát
Kupil som S3 Mini fw 124 a zistil, ze ten firmware je pekne zmrseny. Nefunguje YT, EPG sa vypisovalo pre nahodny kanal a nie ten, ktory bol vybraty, zoznam relacii v EPG po stlaceni cerveneho tlacidla tiez pre iny kanal atd. Po upgrade na fw 130 je EPG uz vporiadku, ale YT stale nefunguje. Dalej som ocakaval, ze pojde DLNA, nechodi ani to.
Este sa vratim k YT - v menu Utility tato volba je, po jej zvoleni sa na 2 sekundy aj zobrazia nejake informacie a nasledne sa settopbox resetne do zvlastneho stavu - na displeji svietia 4 nuly a zacne reagovat az po stlaceni Power na DO. Na obrazovke je predposledny pozerany program a hlasitost na nule.

Co s tym ?

Inak skusal som vsetky fw od 119, YT nejde na ani jednom. Je chyba u mna ? Na Cryptoboxe 650HD to slapalo bez zavad, aj DLNA.

Budem vdacny za vsetky komentare okrem poznamok typu "Kupil si crep za par supov tak sa nestazuj" - ked to raz v menu je, tak nech to funguje.
Diky.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2017 - 15:06 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 510
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
mas pravdu to epg ide UT nie jetam pridana aplikacia nieco ako kino live v amiku ale nejde ani to v poslednej dobe dolu vodou


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2017 - 17:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Srpen 2009 - 11:54
Příspěvky: 6
Poděkováno: 1 krát
Tak dnes s YT ma problem aj ABCR 650HD. Zeby nejaka zmena u strycka Googla a na OBS3 nadavam nepravom ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2017 - 7:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2009 - 19:41
Příspěvky: 22
Taky by mě zajímalo, kde soudruzi udělali chybu, nebo je to záměr?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2017 - 19:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Srpen 2009 - 11:54
Příspěvky: 6
Poděkováno: 1 krát
S3 mini som poslal kade lahsie, zabugovany aj posledny fw, nechodi u mna casto pouzivane DLNA, YT resetne box, neprehrava tie formaty, co prehraval ABCR 650. Chcel som ho prave preto, ze nahrava nekodovane. Existuje nejaka ina alternativa v jeho cenovej hladine ?
Inak posledny fw vyriesil problem s EPG, ak by to niekoho zaujimalo.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2017 - 16:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2009 - 19:41
Příspěvky: 22
Už je nový sw 131, UT bez problému.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2017 - 21:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Leden 2016 - 12:36
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: Openbox S3 MIni HD
Poděkoval: 1 krát
Prehravanie .ts formatu

Skus Potplayer


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Květen 2019 - 18:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2011 - 20:28
Příspěvky: 202
satelitni prijimac: DM800HDSE-klon,,,dm500s,HD BOX
Poděkováno: 2 krát
Zdavim všetkych podarilo sa mi dat posledny sw aj za dopatrat k skrytemu menu čo neviem prepnut na cccam a zapisat klienta

_________________
DM800hdse&800pvr&hdbox9100&dm500s&ariva202.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Srpen 2019 - 11:16 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 510
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
v poslednej verzii 181 skryte menu vsetky polozky len 1113 je tam nastavenie servera aj klienta a vsetko ostatne...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Srpen 2019 - 18:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Srpen 2006 - 10:10
Příspěvky: 30
vili1 napsal:
v poslednej verzii 181 skryte menu vsetky polozky len 1113 je tam nastavenie servera aj klienta a vsetko ostatne...


správně je: menu 1117

Petr


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Srpen 2019 - 18:52 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 510
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 26 krát
plati aj 1117 ale aj 1113


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 118 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk