e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Říjen 2017 - 0:32

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2017 - 20:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2008 - 15:06
Příspěvky: 207
Poděkoval: 4 krát
Ako nastaviť S3 mini na určitý kanál STB - TV cez bežný anténny kábel.Svokor má starý OTP televízor a do nového sa mu nechce. Asi rok to fungovalo myslím na 38k. Včera sa to pokazilo a nejde to spojiť/tv+prijímač/. Cez hdmi to ide v pohode. Ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2017 - 21:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červen 2008 - 10:00
Příspěvky: 193
Poděkováno: 1 krát
Systémové nastavenia
Nastavenie modulátora


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2017 - 22:37 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2360
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 277 krát
pro jistotu to zkus na jiné TV třeba té kde zkoušíš to HDMI

může být i vadný tuner nebo jeho ladění (v TV) , případně anténní kabel ???

nebo někdo dojebal ( přepl třeba na NTSC ) vysílací normu v openboxi !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2017 - 8:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2008 - 15:06
Příspěvky: 207
Poděkoval: 4 krát
Takže prepájací koax.kábel odskúšaný je OK. Skúšal som to na troch TV, stále bez úspechu. Len to nastavenie modulátora v menu neviem nájsť .Dával som : systémove nastavenia-nastavenia videa. Tam nie je žiadny konkrétny riadok na prácu s modulátorom.
Takže dozvedel som sa, že Na Openboxe je výstupný signál RF modulátora defaultne nastavený na 38 kanál.


Naposledy upravil(a) datcom17 dne 07.Srpen 2017 - 10:00, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2017 - 9:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2360
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 277 krát
tak jsem ho k vůli tobě vytáhl z krabice , v menu nastavení systému je druhý řádek nastavení obrazu

a třetí řádek nastavení modulátoru !!!! ( modulator setting, dle jazyka)

v tom nastavení videa si dej rozlišení 480i/576i a 50 Hz,

v nastavení modulátoru není možnost měnit TV normu (mimo subnosné zvuku) za což se omlouvám )


pokud tam nemáš ten 3 řádek tak zkus tovární nastavení a nebo přehraj sw. já tam hodil 117 a karta
ICE jede v poho

:good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2017 - 10:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2008 - 15:06
Příspěvky: 207
Poděkoval: 4 krát
Tak som tam dal 117 ale tretí riadok tam nie je. Ešte sa opýtam ako sa dáva továrenské nastavenie. Nie je to náhodou Inicializácie STB? Aký maš Openbox S3mini HD alebo S3 CI HD?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2017 - 10:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2360
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 277 krát
OPENBOX S3mini HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2017 - 11:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2008 - 15:06
Příspěvky: 207
Poděkoval: 4 krát
Tak tomu nerozumiem. Dal som aj továrenské nastavenie ale stále to isté.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2017 - 11:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2360
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 277 krát
kurva už byl zase v krabici no budiž

menu instalace tovarni nastaveni


menu nastavení systemu systemove informace


máš tam doopravdy ten 117 ???

:unknown:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2017 - 12:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2008 - 15:06
Příspěvky: 207
Poděkoval: 4 krát
Áno mám to tam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2017 - 10:53 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2008 - 15:06
Příspěvky: 207
Poděkoval: 4 krát
Aby som nezakladal novu tému. Prijímač s TV som dal dokopy cez AV OUT /3,5 jack - redukcia cinch/scart/.Lenže chyba je ešte jedna prijímač vypisuje "bez signálu". Anténa je v poriadku /na pevno a odskúšaná iným prijímačom/.Skúšal som meniť FW/117 aj 137/.Továrenské nastavenia pred aj po zmene nič nepomohlo. Žeby odišiel tuner?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2017 - 16:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2010 - 16:16
Příspěvky: 118
Poděkováno: 2 krát
a co nastaveni DISEqC ?
nastaveni LNB na Universal ?

_________________
OCTAGON SF4008, openATV 6.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2017 - 21:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2008 - 15:06
Příspěvky: 207
Poděkoval: 4 krát
Pre:mackh
LNB je nastavené na univerzál
Diseqc.Je to pevná anténa, čisto len kábel od konventora, žiadný prepínač ani motor.Toto nastavenie nie je potrebné.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2017 - 21:24 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2360
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 277 krát
pokud je pravda co vše píše datcom tak by to měl mít v záruce a proto REKLAMACE .

:unknown:

ale u sousedů mu radí něco jiného ... [-o<


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nastavenie kanalového modulátoru,
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2017 - 21:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Listopad 2008 - 15:06
Příspěvky: 207
Poděkoval: 4 krát
pre:hlustvisihak
Ani u susedov to nebola dobrá rada. Vyzerá to ozaj na reklamáciu. Dobré je že je to ešte v záruke. Ináč ďakujem za pomoc :thankyou:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk