e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Prosinec 2018 - 11:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Pripravujeme ......



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 86 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2015 - 16:20 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1702
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 97 krát
Vdr má zase plugin vrd live, který nabídne asi něco podobného. Asi je na každém pro co se rozhodne. Nedávno tu někdo psal že přechází z vdr a některé věci mu přišli na E2 celkem nelogické. Je to asi otázka zvyku.

martyz napsal:
... Chybí mi bouquety ...

Nějaké třídění kanálů v kodi taky je, takže to není až tak hrozné.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 05.Září 2015 - 11:25 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1702
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 97 krát
Zkusil jsem se ještě vrátit na tvheadend, ale s usb dvb-t tunerem to nějak nechodí. Pokud má někdo možnost tak by mě zajímalo jak chodí usb dvb-t na weteku s tvh.
U vdr to šlape dobře akorát jsem se nedopracoval k českým znakům v epg a taky to třídění kanálů do skupin se mi vždy po restartu smaže. Něco mám asi blbě nastavené.

Testuju openelec na pc , wetek nevlastním !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2015 - 11:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Únor 2011 - 12:59
Příspěvky: 66
Poděkoval: 1 krát
zkusím si někde půjčit usb dvb-t tuner, ten zas nevlastním já... Co máš za model? Nejlíp vendor:device z lsusb

_________________
Dreambox 500HD original iCVS + oscam-1.20-unstable_svn-r10646
WeTek OE Edition OE 5.95.4+TVH


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2015 - 11:37 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1702
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 97 krát
Bus 001 Device 003: ID 1164:2edc YUAN High-Tech Development Co., Ltd


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2015 - 20:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Červen 2014 - 19:37
Příspěvky: 3
Prispejem aj ja. :) Wetek Play, 2xDVB-S2, OE 5.95.5, multifeed 19.2E, 23.5E a 28.2E

- dost kuril (vyriesil som perforaciou krytu a pridanim maleho vetracika na chladic CPU napajany z interneho USB)
- v OE sa dialkovy ovladac sem-tam sekne a opakuje poslednu stlacenu klavesu...neviem preco, pomohlo vybratie USB prijimaca z interneho USB a zapojenie do bocneho USB vedla MicroSD slotu
- vcera som mu dal zahul...nahravanie 3x HD kanal a pozeranie dalsieho HD kanalu (dokopy z dvoch TP) na USB disk...cca po 40-tich minutach to lahlo. :( standardne nahravanie je v pohode
- filmy pozeram z NAS-ka na lokalnej sieti...vsetko v pohode.
- v dome mam este dalsie 2 lacne cinske smejdy s andoidom ako MMC, preflashnute na OpenELEC...funguju ako PVR klienti, takze ak sa nevyuzivaju oba tunery, mozu SAT sledovat aj deti v izbe, pripadne manzelka v kuchyni - zoznam kanalov riadeny uzivatelmi v TVH a buquetmi.
- kedze sme "iOS infected", appka TvhClient je pre iOS priam genialna...LIVE TV a management nahravok priamo v mobile/tablete
- na PC staci nainstalovat KODI a nastavit tiez PVR klienta a TV je aj v PC - vzhladom na nizku spotrebu nechate doma Wetek pusteny a po Wifi na dovolenke mozte aspon spravy pozriet. :)
- na test som kupil aj DVB-T/C tuner, ale este som sa s tym nehral
- fast scan na Skylink SK funguje bez problemu v TVH


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2015 - 15:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Únor 2011 - 12:59
Příspěvky: 66
Poděkoval: 1 krát
jlp napsal:
...
- fast scan na Skylink SK funguje bez problemu v TVH

WOW tak to jsi mnohem dál než já, prosím o naťuknutí fast scanu a zabezpečení 18+ kanálů před mládeží, pin lock mi na OE někdy funguje a někdy ne :-S
Dík moc a kloubouk dolů teda, iOS infected jsme též, ale zatím to řeším primárně na TV ... co máš za čínské android dongly převalené na OE? Já měl pod rukama jen fireTV stick + kodi ...

_________________
Dreambox 500HD original iCVS + oscam-1.20-unstable_svn-r10646
WeTek OE Edition OE 5.95.4+TVH


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2015 - 17:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Leden 2007 - 13:31
Příspěvky: 268
Místo/Bydliště: Burkina Faso
Poděkováno: 4 krát
ja mam OpenElec v mk808b+ stickoch (cca 30$)

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2015 - 20:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Srpen 2013 - 2:06
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: VU+ Solo 4K
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
martyz napsal:
jlp napsal:
...
- fast scan na Skylink SK funguje bez problemu v TVH

WOW tak to jsi mnohem dál než já, prosím o naťuknutí fast scanu a zabezpečení 18+ kanálů před mládeží, pin lock mi na OE někdy funguje a někdy ne :-S
Dík moc a kloubouk dolů teda, iOS infected jsme též, ale zatím to řeším primárně na TV ... co máš za čínské android dongly převalené na OE? Já měl pod rukama jen fireTV stick + kodi ...


V TvH si nastav:
TV adaptery:
initial scan - ano
idle scan - ano

Samozrejme si nastav "networks" a prirad ich k adapterom (pripadne k Diseqc portom). Ked vytvaras network, musis zaskrtnut "idle scan muxes". Muxy nemusis vytvarat ziadne.

V "Channel/EPG" zalozke chod do "Bouquets", tam najdi "Skylink: Slovak republic" a zaskrtni ho v stlpcoch:
"Enable", "Rescan" a "Auto-map to channels". Potom klikni na "Save" a cakaj kym naladi. :) Automaticky prida muxy (transpondery) a nahodi a namapuje kanaly aj s cislami kanalov. Ak mas satelit aj 19.2E, tak ti prida aj FTA kanaly na 19.2E. :)

Len pre info... VDR sa mi zda stablnejsie ako TvH, ma ale problem s EPG (s narodnymi znakmi). Ten som si ale vyriesil cez EPGFIXER plugin vo VDR (cez "regular expressions") a narodne znaky mam OK (v pripade zaujmu mozem postnut REGEXP.CONF pre VDR. :D

Na OE 5.95.5 neupdatuj...objavil som tento problem (prejavuje sa aj na Enigme2, takze je to nejaky problem driverov od Weteku, na OpenELEC 5.0.8 ide vsetko OK):

Mam satelitne pozicie 19.2E a 23.5E (Skylink). Mozem pozerat 2 kanaly, z 2 roznych TP, ale len ak su na pozicii 19.2E. Na pozicii 23.5E toto nefunguje. Ani v E2 (odskusane openATV, openHDF a PB-Nigma (verzie zo 14./15.9.2015) ani v OpenELEC 5.95.5 (pripadne posledny developer buildy). Testoval som viac a toto som zistil (vysledky su rovnake na Enigme2 aj na OpenELEC-u):

Pozeranie/nahravanie na tuneri A pozicia 23.5E a prepnutie/spustenie nahravania na pozicii 19.2E na tuneri B - OK
Pozeranie/nahravanie na tuneri A pozicia 23.5E a prepnutie/spustenie nahravania na pozicii 23.5E na tuneri B - NEFUNGUJE (cierna obrazovna na B tuneri, A tuner stale korektne nahrava na pozadi)
Pozeranie/nahravanie na tuneri A pozicia 19.2E a prepnutie/spustenie nahravania na pozicii 19.2E na tuneri B - OK
Pozeranie/nahravanie na tuneri A pozicia 19.2E a prepnutie/spustenie nahravania na pozicii 23.5E na tuneri B - NEFUNGUJE (cierna obrazovna na B tuneri, A tuner stale korektne nahrava na pozadi)

Moze to niekto odskusat??? POZOR...musi ist o 2 rozne TP v ramci jednej sat. pozicie, aby bol Wetek "prinuteny" pouzit druhy tuner. V pripade jedneho TP je vsetko OK.

PS: Tie cinske boxy mam nejake s AMLogic S812 chipsetom. :) Uz ale poskulujem po AMLogic S905 SoC, kedze mam uz slusnu zbieku MKV s HEVC Main10 videom. :) Ak bude podpora HW dekodingu v Kodi, tak asi pojdem do toho + nejaky USB dvojtuner (skusenosti mam s TBS).

_________________
VU+ Solo 4K / VTi 9.0.2 / 2xDVB-S/S2 + 2xDVB-T/T2/C
VU+ Solo 4K / VTi 9.0.2 / 2xDVB-S/S2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2015 - 20:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Září 2015 - 19:54
Příspěvky: 1
Ahoj,

já bych měl zájem o ten soubor pro epgfixer pro opravu znaků ve vdr. Taky prosím o radu jak to dostat na správné místo v WETEK Openelec.

Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2015 - 14:02 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Červen 2006 - 8:38
Příspěvky: 412
Poděkováno: 1 krát
jlp napsal:
Prispejem aj ja. :) Wetek Play, 2xDVB-S2, OE 5.95.5, multifeed 19.2E, 23.5E a 28.2E

- dost kuril (vyriesil som perforaciou krytu a pridanim maleho vetracika na chladic CPU napajany z interneho USB)
- v OE sa dialkovy ovladac sem-tam sekne a opakuje poslednu stlacenu klavesu...neviem preco, pomohlo vybratie USB prijimaca z interneho USB a zapojenie do bocneho USB vedla MicroSD slotu
- vcera som mu dal zahul...nahravanie 3x HD kanal a pozeranie dalsieho HD kanalu (dokopy z dvoch TP) na USB disk...cca po 40-tich minutach to lahlo. :( standardne nahravanie je v pohode
- filmy pozeram z NAS-ka na lokalnej sieti...vsetko v pohode.
- v dome mam este dalsie 2 lacne cinske smejdy s andoidom ako MMC, preflashnute na OpenELEC...funguju ako PVR klienti, takze ak sa nevyuzivaju oba tunery, mozu SAT sledovat aj deti v izbe, pripadne manzelka v kuchyni - zoznam kanalov riadeny uzivatelmi v TVH a buquetmi.
- kedze sme "iOS infected", appka TvhClient je pre iOS priam genialna...LIVE TV a management nahravok priamo v mobile/tablete
- na PC staci nainstalovat KODI a nastavit tiez PVR klienta a TV je aj v PC - vzhladom na nizku spotrebu nechate doma Wetek pusteny a po Wifi na dovolenke mozte aspon spravy pozriet. :)
- na test som kupil aj DVB-T/C tuner, ale este som sa s tym nehral
- fast scan na Skylink SK funguje bez problemu v TVH


Lacne cinske smejdi ??? To by som netvrdil. Ich mini Android tv pc sticky cez hdmi za 30 usd su na slusnej urovni a vydrzia niektore ovela viac nez predrazene linuxove comba dvbs/s2+dvb-t+xbmc/kodi. Cize, ze je to s Ciny a stoji to bagatel tak to nieje vzdy smejd...

_________________
Optibox Anaconda HD+2,5" ext. USB HDD 320gb WD Scorpio Blue-29 mb/s, Technisat Skystar HD2, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, Inverto Black Ultra Twin + 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2015 - 18:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2007 - 13:05
Příspěvky: 39
poradí niekto ako sa to dá vyriešiť keď nie je ani čítačka ani CI slot na používanie s kartou Skylink ?

Akú externú USB čítačku si potrebujem zohnať - kúpiť na Skylink ? Nerád by som však vylamoval kartu Skylink na malý rozmer. Nevylomenú kartu používam počas letnej sezony aj v klasickom satelite.

Vo vyššie spomínanom odkaze na recenziu na parabole som sa dočítal, že kartu Skylink by vo WeTek Play obsluhoval soft OSTool s externou USB čítačkou. Akou ?

Steiner napsal:
No šak OK.

Len som nepochopil prečo "soudruzi ze slovinska" nenamontovali aspoň jednu uni za 3$ do neho.
Lebo toto konštatovanie "nemá chybu": :)
Citovat:
Pokud však předpokládáte použití vlastní přístupové karty budete potřebovat externí USB čtečku.


Ešte že to nedali na certfikáciu SkyLink ready. :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2015 - 19:31 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1702
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 97 krát
Čtečku můžeš koupit i tady od bzuka. Stačí se podívat do inzerce.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2015 - 15:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2007 - 13:05
Příspěvky: 39
dakujem za tip, spojil som sa s ním. V pondelok sa stretneme.

11chloe napsal:
Čtečku můžeš koupit i tady od bzuka. Stačí se podívat do inzerce.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2015 - 13:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2007 - 13:05
Příspěvky: 39
"11chloe" ešte raz vďaka za upozornenie.

Skontaktoval som sa s ním. Jednoduchú 1čítačku Phoenix som od neho podľa ponuky v inzercii kúpil. Potrebujem ju len na čítanie karty Skylink. Žiadne iné vlastnosti od nej nepožadujem.

Po upresnení ako ju využiť som ju dnes s Wetekom spojaznil na kartu Skylink ICE - OD96. Cítačka v mode mouse je funkčná. Ďakujem



11chloe napsal:
Čtečku můžeš koupit i tady od bzuka. Stačí se podívat do inzerce.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2015 - 22:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Srpen 2013 - 2:06
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: VU+ Solo 4K
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
BTW, ak by mal niekto zaujem, predam jeden Wetek Play DVB-S2 aj s USB citackou za 60e. :) Presiel som na VU+ Solo 4K.

_________________
VU+ Solo 4K / VTi 9.0.2 / 2xDVB-S/S2 + 2xDVB-T/T2/C
VU+ Solo 4K / VTi 9.0.2 / 2xDVB-S/S2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2015 - 11:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2007 - 13:05
Příspěvky: 39
pozri SZ

jlpsvk napsal:
BTW, ak by mal niekto zaujem, predam jeden Wetek Play DVB-S2 aj s USB citackou za 60e. :) Presiel som na VU+ Solo 4K.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2015 - 7:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Duben 2008 - 15:27
Příspěvky: 2
Moze niekto prosim sem hodit subor REGEXP.CONF pre VDR pre spravne zobrazenie EPG.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2015 - 14:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2007 - 13:05
Příspěvky: 39
Poradí niekto ako upravit - pridat novu skupinu presunut program na inu poziciu ? Skusam cez menu – system editovanie skupiny . Vymazem nepotrebne stanice, vytvorim novu skupinu ROZNE a zaradim do nej potrebne stanice, na zaver uložím .

Po vypnuti satelitu a novom nabehu novo vytvorena skupina neexistuje. Moja zmena sa neulozila.
To iste platí aj cez web rozhranie Tvheadend port 9981. Treba nieco niekde specialne povolit aby sa zmeny zaručene uložili ? Vďaka .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2015 - 13:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Srpen 2013 - 2:06
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: VU+ Solo 4K
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
fantocy napsal:
Moze niekto prosim sem hodit subor REGEXP.CONF pre VDR pre spravne zobrazenie EPG.


REGEXP.CONF:

Kód:
title=s/Âa/á/g
title=s/Âe/é/g
title=s/Âi/í/g
title=s/Âo/ó/g
title=s/Âu/ú/g
title=s/Ây/ý/g
title=s/Âl/ĺ/g
title=s/Âr/ŕ/g
title=s/Âz/ź/g
title=s/Âs/ś/g
title=s/ÂA/Á/g
title=s/ÂE/É/g
title=s/ÂI/Í/g
title=s/ÂO/Ó/g
title=s/ÂU/Ú/g
title=s/ÂY/Ý/g
title=s/ÂL/Ĺ/g
title=s/ÂR/Ŕ/g
title=s/ÂZ/Ź/g
title=s/ÂS/Ś/g
title=s/Ïl/ľ/g
title=s/Ïs/š/g
title=s/Ïc/č/g
title=s/Ït/ť/g
title=s/Ïz/ž/g
title=s/Ïe/ě/g
title=s/Ïr/ř/g
title=s/Ïd/ď/g
title=s/Ïn/ň/g
title=s/ÏL/Ľ/g
title=s/ÏS/Š/g
title=s/ÏC/Č/g
title=s/ÏT/Ť/g
title=s/ÏZ/Ž/g
title=s/ÏE/Ě/g
title=s/ÏR/Ř/g
title=s/ÏD/Ď/g
title=s/ÏN/Ň/g
title=s/Êu/ů/g
title=s/ÊU/Ů/g
title=s/Ão/ô/g
title=s/ÃO/Ô/g
title=s/Èa/ä/g
title=s/ÈA/Ä/g
title=s/Èo/ö/g
title=s/ÈO/Ö/g
title=s/Èu/ü/g
title=s/ÈU/Ü/g
description=s/Âa/á/g
description=s/Âe/é/g
description=s/Âi/í/g
description=s/Âo/ó/g
description=s/Âu/ú/g
description=s/Ây/ý/g
description=s/Âl/ĺ/g
description=s/Âr/ŕ/g
description=s/Âz/ź/g
description=s/Âs/ś/g
description=s/ÂA/Á/g
description=s/ÂE/É/g
description=s/ÂI/Í/g
description=s/ÂO/Ó/g
description=s/ÂU/Ú/g
description=s/ÂY/Ý/g
description=s/ÂL/Ĺ/g
description=s/ÂR/Ŕ/g
description=s/ÂZ/Ź/g
description=s/ÂS/Ś/g
description=s/Ïl/ľ/g
description=s/Ïs/š/g
description=s/Ïc/č/g
description=s/Ït/ť/g
description=s/Ïz/ž/g
description=s/Ïe/ě/g
description=s/Ïr/ř/g
description=s/Ïd/ď/g
description=s/Ïn/ň/g
description=s/ÏL/Ľ/g
description=s/ÏS/Š/g
description=s/ÏC/Č/g
description=s/ÏT/Ť/g
description=s/ÏZ/Ž/g
description=s/ÏE/Ě/g
description=s/ÏR/Ř/g
description=s/ÏD/Ď/g
description=s/ÏN/Ň/g
description=s/Êu/ů/g
description=s/ÊU/Ů/g
description=s/Ão/ô/g
description=s/ÃO/Ô/g
description=s/Èa/ä/g
description=s/ÈA/Ä/g
description=s/Èo/ö/g
description=s/ÈO/Ö/g
description=s/Èu/ü/g
description=s/ÈU/Ü/g
shorttext=s/Âa/á/g
shorttext=s/Âe/é/g
shorttext=s/Âi/í/g
shorttext=s/Âo/ó/g
shorttext=s/Âu/ú/g
shorttext=s/Ây/ý/g
shorttext=s/Âl/ĺ/g
shorttext=s/Âr/ŕ/g
shorttext=s/Âz/ź/g
shorttext=s/Âs/ś/g
shorttext=s/ÂA/Á/g
shorttext=s/ÂE/É/g
shorttext=s/ÂI/Í/g
shorttext=s/ÂO/Ó/g
shorttext=s/ÂU/Ú/g
shorttext=s/ÂY/Ý/g
shorttext=s/ÂL/Ĺ/g
shorttext=s/ÂR/Ŕ/g
shorttext=s/ÂZ/Ź/g
shorttext=s/ÂS/Ś/g
shorttext=s/Ïl/ľ/g
shorttext=s/Ïs/š/g
shorttext=s/Ïc/č/g
shorttext=s/Ït/ť/g
shorttext=s/Ïz/ž/g
shorttext=s/Ïe/ě/g
shorttext=s/Ïr/ř/g
shorttext=s/Ïd/ď/g
shorttext=s/Ïn/ň/g
shorttext=s/ÏL/Ľ/g
shorttext=s/ÏS/Š/g
shorttext=s/ÏC/Č/g
shorttext=s/ÏT/Ť/g
shorttext=s/ÏZ/Ž/g
shorttext=s/ÏE/Ě/g
shorttext=s/ÏR/Ř/g
shorttext=s/ÏD/Ď/g
shorttext=s/ÏN/Ň/g
shorttext=s/Êu/ů/g
shorttext=s/ÊU/Ů/g
shorttext=s/Ão/ô/g
shorttext=s/ÃO/Ô/g
shorttext=s/Èa/ä/g
shorttext=s/ÈA/Ä/g
shorttext=s/Èo/ö/g
shorttext=s/ÈO/Ö/g
shorttext=s/Èu/ü/g
shorttext=s/ÈU/Ü/g
rating=s/Âa/á/g
rating=s/Âe/é/g
rating=s/Âi/í/g
rating=s/Âo/ó/g
rating=s/Âu/ú/g
rating=s/Ây/ý/g
rating=s/Âl/ĺ/g
rating=s/Âr/ŕ/g
rating=s/Âz/ź/g
rating=s/Âs/ś/g
rating=s/ÂA/Á/g
rating=s/ÂE/É/g
rating=s/ÂI/Í/g
rating=s/ÂO/Ó/g
rating=s/ÂU/Ú/g
rating=s/ÂY/Ý/g
rating=s/ÂL/Ĺ/g
rating=s/ÂR/Ŕ/g
rating=s/ÂZ/Ź/g
rating=s/ÂS/Ś/g
rating=s/Ïl/ľ/g
rating=s/Ïs/š/g
rating=s/Ïc/č/g
rating=s/Ït/ť/g
rating=s/Ïz/ž/g
rating=s/Ïe/ě/g
rating=s/Ïr/ř/g
rating=s/Ïd/ď/g
rating=s/Ïn/ň/g
rating=s/ÏL/Ľ/g
rating=s/ÏS/Š/g
rating=s/ÏC/Č/g
rating=s/ÏT/Ť/g
rating=s/ÏZ/Ž/g
rating=s/ÏE/Ě/g
rating=s/ÏR/Ř/g
rating=s/ÏD/Ď/g
rating=s/ÏN/Ň/g
rating=s/Êu/ů/g
rating=s/ÊU/Ů/g
rating=s/Ão/ô/g
rating=s/ÃO/Ô/g
rating=s/Èa/ä/g
rating=s/ÈA/Ä/g
rating=s/Èo/ö/g
rating=s/ÈO/Ö/g
rating=s/Èu/ü/g
rating=s/ÈU/Ü/g

_________________
VU+ Solo 4K / VTi 9.0.2 / 2xDVB-S/S2 + 2xDVB-T/T2/C
VU+ Solo 4K / VTi 9.0.2 / 2xDVB-S/S2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 02.Leden 2016 - 17:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Říjen 2009 - 11:13
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: Optibox CX PVR Extra, DM500S,
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
Pokud používáš regexp, tak zatrháváš ještě v nastavení backendu převod kódování nebo pouze plugin epgfixer??

Mám pořád znaky jako: Ďr (má být ř) a nechce mi je to přes regexp změnit. Soubor umístěn v /storage/.kodi/addons/service.multimedia.vdr-addon/config/plugins/epgfixer

_________________
...::: Optibox CX PVR Extra, DM500S Gem. 4.7, Ariva 100, Wetek OE, KII Pro, RasPi with USB Tuner :::...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 86 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk