e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Červen 2018 - 10:19

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Pripravujeme ......



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 86 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2015 - 15:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 768
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Poděkováno: 4 krát
Ospravedlnujem sa nestiham :(

akurat sa idem venovat WeTeku vecer by tu mohla byt moja recenzia zaroven pomazem zbytocnosti :thankyou:

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafika


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2015 - 16:18 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1350
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 25 krát
Super... som zvedavy ako obstoji v tvojom hodnoteni.... :wink: :good:

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2015 - 18:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Únor 2010 - 20:20
Příspěvky: 30
Koukám cenzura tu jenom kvete.Někomu pravda asi nevoní, tak maže příspěvky.Na věci to že se tu zatím mlátí jen prázdná sláma to nic nemění. :roll:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2015 - 18:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 768
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Poděkováno: 4 krát
Irelevantne diskusne prispevky aj svoje som pomazal problem ? Nie sme na pokeci ale diskutujeme na technickom fore 8-)

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafika


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2015 - 20:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Únor 2010 - 20:20
Příspěvky: 30
Tak to bolo od tebe opravdu trefné. :D Já tu právě žádnou diskuzi o přijímači Wetek nevidím.Maximálně jsem se tu dočetl,jak jste si měřili kdo má jak velkého pindoura,nebo cosi o vibrátorech.Pokud už jsi to nepromazal.
Ve finále je to jedno já si již fórum kde se Weteku věnují nalezl.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2015 - 20:12 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1350
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 25 krát
Daj odkaz pliiiz :D

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 07.Červenec 2015 - 18:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Únor 2010 - 20:20
Příspěvky: 30
Doufam ,že se někdo neurazi za odkaz ,ale na satdigitalne.cz se tomu opravdu věnují naplno
.Zde je přímí odkaz http://forum.satdigitalne.cz/viewforum. ... e1c431f6d8


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 07.Červenec 2015 - 21:39 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1680
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 95 krát
A o čem diskutovat, když ten box tady maj asi dva lidi. Mě zajímá především stabilita a věřím pokud je oficiální podpora od Openelec ,tak je ten box celkem nadějný. Jak co nastavit si každý najde na oficiálních stránkách. Odkaz bys ani nemusel dávat, protože si to každý určitě najde sám. Musím ale uznat ,že odvedli pěknou práci a vše je přehledně tak aby začátečník to měl co nejsnažší. Ona ta konfigurace je pro začátečníky celkem kritická věc. Vždycky to ale trvá než si člověk zvykne.
Kdo nezná openelec, tak se s tím nakonec může seznámit i na pc. Zkoušel jsem si to nastavit s usb dvb-t jako úplný laik a zvládnout tu šílenou konfiguraci napoprvé není vůbec snadné. Na pc mi příde že jak to člověk neudělá všechno napoprvé tak se to začne chovat divně. Možná je to ale jen tím že používám dvb-t usb. V enigmě je to uživatelsky o dost přívětivější. Další věcí je znát i to xbmc a vše kolem toho. Wetek bude pro fanoušky a většina lidí co někdy provozovali htpc s xbmc ho ocení.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2015 - 11:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Červen 2006 - 8:38
Příspěvky: 401
Nechcem sa tu miesat do debaty ohladom ci skor androidovy Wetekplay je lepsi nez linuxove E2 stroje ale zda sa mi, ze dat za neho 109 Eura a to este bez sat tunera je trochu moc. A pritom na internete si mozem trebars zakupit za 30 USD nejaky Amlogic Quad Core TV Android mini PC s Android 4.4.2 KitKatom a uz je v nom nainstalovany aj KODI v14.2 ... Cize ma obdobne parametre ako Wetekplay...

_________________
Optibox Anaconda HD+2,5" ext. USB HDD 320gb WD Scorpio Blue-29 mb/s, Technisat Skystar HD2, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, Inverto Black Ultra Twin + 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2015 - 16:56 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1680
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 95 krát
Určitě máš pravdu a nově jsou mmc už i s podporou hevc. Wetek ale nabízí i tuner a navíc je akce od http://openelec.tv/
Tady nevím jestli už není tuner napevno. Pokud je tam 2xdvb-s tak už je to zajímává cena.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2015 - 19:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9137
Poděkoval: 47 krát
Poděkováno: 121 krát
Skusal nahodou niekto aj iny img ako ATV ? Dik...

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2015 - 22:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2007 - 13:05
Příspěvky: 39
Ano, HDF, skúšam to cca týždeň, nahrané nahrávky sa nedajú prehrať - tak isto ako OPENATV...zda sa mi subjektívne lepší ako OPENATV. Súbor pre SD kartu verzia usb najdeš na internete. Čítal som, že je už sprístupnená aj beta PBNIGMA pre Wetek avšak zaťial som ju nenašiel pre použitie na SD kartu.

liquere napsal:
Skusal nahodou niekto aj iny img ako ATV ? Dik...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2015 - 11:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2009 - 22:40
Příspěvky: 26
http://www.mysatbox.tv/fw-pbnigma-vx-4- ... y-16jun15/


dupal1 napsal:
Ano, HDF, skúšam to cca týždeň, nahrané nahrávky sa nedajú prehrať - tak isto ako OPENATV...zda sa mi subjektívne lepší ako OPENATV. Súbor pre SD kartu verzia usb najdeš na internete. Čítal som, že je už sprístupnená aj beta PBNIGMA pre Wetek avšak zaťial som ju nenašiel pre použitie na SD kartu.

liquere napsal:
Skusal nahodou niekto aj iny img ako ATV ? Dik...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2015 - 16:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2007 - 13:05
Příspěvky: 39
vdaka, skusim to cez tyzden...skusal si tuto E2. idu oba tunery,prehravanie nahravok ? Sledujem ze je uz na svete aj oficialna verzia OPENATV 5.1 pre Wetek.
Ja ostavam zatial na HDF



[quote="kozak"]http://www.mysatbox.tv/fw-pbnigma-vx-4-3-for-wetek-play-16jun15/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2015 - 17:21 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1680
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 95 krát
dupal1@
Mohl by si stručně napsat něco o Weteku. Uživatelskou zkušenost. Co ti vadí a jak je na tom stabilita softu. Podle toho co se píše tak je zájem o enigmu, ale mě spíš zajímá jak je odladěná funkčnost openelec a kodi.
Stačí stručně nějakou konkrétní kritiku na aktuální stav vývoje softu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 03.Září 2015 - 22:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Únor 2011 - 12:59
Příspěvky: 66
Poděkoval: 1 krát
Zdar chlapi, potřeboval bych znát Vaše zkušenosti a dojmy s WeTekem, ale ať nejsem parazit (už jsme v mém okolí 2 s WeTekem a zítra přibudou další 4) tak přispěju se svou trochou do mlýna:

• box je lehoučký, ovladač taky a celkem pohodlný - i když airmouse nezvládám a vypínám...
• mám OpenElec edition, čili žádný droidbox, ale skoro čistý linux
• box dorazil se stable verzí 5.0.8, ale updatnul jsem ho postupně až na 5.95.4
• tuner 2xDVB-S2 s TVheadendem - s VDR jsme si nějak nesedli, oproti ladění na E2 to byla bída dle mého názoru
• v zátěži tuner docela topí, ale dle výrobce to je OK a dlouhodobě ověřeno
• na DO nejsou zdaleka namapovaná všechna tlačítka, čekám, že v ostrém OE6 už to bude ok
• přehrávání mkv s přehledem až do jellyfish 55-60Mbps, pak už sekaná
• přehrávání LiveTV taky OK, jen po přechodu z dreamboxu připadá přepínání delší, cca 3sec
• využívám interní CAs v TVH, oscam tedy netřeba
• v TVH je ve zdrojácích i FastScan, ale asi není ve WeTeku zakompilovaný, v tomhle směru budu bádat později
• TVH mi někdy nahraje jednu věc ve stejnou dobu 2x, podezírám chybné parsování názvů
• nahrávám na NFSshare po síti a semtam je v nahrávce framedrop, zatím nevím proč
• box je stabilní, zatím jsem nebyl svědkem ničeho kromě jednoho resu KODI, ale podvozek udržel
• na zkoušku jsem z microSD rozjel i OpenATV 5.1 (enigma2), ale ladění Astra1+Astra3 asi 45min, na HD kanálech rozsynchronování a bez namapovaných barevných tlačítek i zhoršená možnost použití... A openwebif mi nesedí, raději starý dreamboxácký webinterface...

Určitě jsem na něco zapomněl, ale věřím, že helix brzy doplní :-) Chybí mi bouquety, chtěl bych fastscan, nahrávky by neměly mít framedrop, ale i tak je to pro mě zatím nejblíž k ideálu, doposud jsem jel v režimu dreambox + htpc, tv a receiver, takže 4 ovladače, mizerný HDMI CEC a moc wattů. A za 2500,- bych řekl že zahraje WeTek hoooodně muziky.

_________________
Dreambox 500HD original iCVS + oscam-1.20-unstable_svn-r10646
WeTek OE Edition OE 5.95.4+TVH


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2015 - 6:28 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1680
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 95 krát
Někde se psalo o tom že OE edice nemá nějaké ty výhody co dražší wetek. Má cenu se tím zabývat ?


Naposledy upravil(a) 11chloe dne 04.Září 2015 - 9:02, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2015 - 8:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Únor 2011 - 12:59
Příspěvky: 66
Poděkoval: 1 krát
11chloe napsal:
Někde se psalo o tom že OE edice nemá nějaké ty výhody co dražší wetek. Má cenu se tím zabívat ?

moc jsem se po tom nepídil, ale jednalo se jen o nějaký WeCloud anntena, preferuju multimédia lokálně a někde na foru jsem zahlédl vtipný comment: "wow, so many channel and none of my interest." Takže bych raději šel do OE a ušetřil 30-40USD... Já měl na OE edici 10% slevu promo akcí. Více ZDE

_________________
Dreambox 500HD original iCVS + oscam-1.20-unstable_svn-r10646
WeTek OE Edition OE 5.95.4+TVH


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2015 - 13:44 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1680
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 95 krát
martyz napsal:
• tuner 2xDVB-S2 s TVheadendem - s VDR jsme si nějak nesedli, oproti ladění na E2 to byla bída dle mého názoru

Zkoušel jsem OE na pc s usb dvb-t tunerem. Zajímalo mě pouze prostředí a porovnání z enigmou. Skenování dvb-t byl pro mě problém jak s tvheaendem tak vdr, ale nakonec jsem to rozchodil. Zkoušel jsem to jen krátce ,ale vdr mi přišlo nakonec lepší. Nevím jestli to byla náhoda , takže by mě ještě zajímalo právě něco kolem VDR.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2015 - 13:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Únor 2011 - 12:59
Příspěvky: 66
Poděkoval: 1 krát
11chloe napsal:
martyz napsal:
• tuner 2xDVB-S2 s TVheadendem - s VDR jsme si nějak nesedli, oproti ladění na E2 to byla bída dle mého názoru

Zkoušel jsem OE na pc s usb dvb-t tunerem. Zajímalo mě pouze prostředí a porovnání z enigmou. Skenování dvb-t byl pro mě problém jak s tvheaendem tak vdr, ale nakonec jsem to rozchodil. Zkoušel jsem to jen krátce ,ale vdr mi přišlo nakonec lepší. Nevím jestli to byla náhoda , takže by mě ještě zajímalo právě něco kolem VDR.

tak to nemohu sloužit, proti E2 mi VDR připadal jako pravěk, ale TVH je pro mě jiná písnička, a navíc je pro mě plusový bod, že můžu na web interface chystat přeladění, což je u SL každou chvíli, zatímco u TV může někdo jiný nerušeně sledovat... A to čemu se na enigmě říka autotimer je v TVH DVR Autorec a úplně jsem se zamiloval - automatické nahrávání dle regex, syntaxe pro volitelné názvy nahrávek, fakt pěkné...

_________________
Dreambox 500HD original iCVS + oscam-1.20-unstable_svn-r10646
WeTek OE Edition OE 5.95.4+TVH


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 86 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk