e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Září 2018 - 8:04

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Pripravujeme ......



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 86 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2016 - 10:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Únor 2011 - 12:59
Příspěvky: 66
Poděkoval: 1 krát
jlpsvk napsal:
martyz napsal:
jlp napsal:
...
- fast scan na Skylink SK funguje bez problemu v TVH

WOW tak to jsi mnohem dál než já, prosím o naťuknutí fast scanu a zabezpečení 18+ kanálů před mládeží, pin lock mi na OE někdy funguje a někdy ne :-S
Dík moc a kloubouk dolů teda, iOS infected jsme též, ale zatím to řeším primárně na TV ... co máš za čínské android dongly převalené na OE? Já měl pod rukama jen fireTV stick + kodi ...


...
Mam satelitne pozicie 19.2E a 23.5E (Skylink). Mozem pozerat 2 kanaly, z 2 roznych TP, ale len ak su na pozicii 19.2E. Na pozicii 23.5E toto nefunguje. Ani v E2 (odskusane openATV, openHDF a PB-Nigma (verzie zo 14./15.9.2015) ani v OpenELEC 5.95.5 (pripadne posledny developer buildy). Testoval som viac a toto som zistil (vysledky su rovnake na Enigme2 aj na OpenELEC-u):

Pozeranie/nahravanie na tuneri A pozicia 23.5E a prepnutie/spustenie nahravania na pozicii 19.2E na tuneri B - OK
Pozeranie/nahravanie na tuneri A pozicia 23.5E a prepnutie/spustenie nahravania na pozicii 23.5E na tuneri B - NEFUNGUJE (cierna obrazovna na B tuneri, A tuner stale korektne nahrava na pozadi)
Pozeranie/nahravanie na tuneri A pozicia 19.2E a prepnutie/spustenie nahravania na pozicii 19.2E na tuneri B - OK
Pozeranie/nahravanie na tuneri A pozicia 19.2E a prepnutie/spustenie nahravania na pozicii 23.5E na tuneri B - NEFUNGUJE (cierna obrazovna na B tuneri, A tuner stale korektne nahrava na pozadi)

Moze to niekto odskusat??? POZOR...musi ist o 2 rozne TP v ramci jednej sat. pozicie, aby bol Wetek "prinuteny" pouzit druhy tuner. V pripade jedneho TP je vsetko OK.

...


ahoj, dík za fastscan návod, všechno šlape, já už jsem na OE 6.0 a trvalo mi než jsem dotáhl další koax, kdyby Tě výše uvedený problém ještě trápí, tak u mě zabralo nahodit na obou tunerech trochu nelogicky stejné pořadí, tzn. AA 19.2 AB 23.5 ... A k iOS infected - ježíšek přinesl Apple TV4 takže až dorazí kabel USB-C <=> USB 3.0 tak budu nahazovat KODI i tam :-)

_________________
Dreambox 500HD original iCVS + oscam-1.20-unstable_svn-r10646
WeTek OE Edition OE 5.95.4+TVH


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2016 - 10:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Srpen 2013 - 2:06
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: VU+ Solo 4K
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Nie...ten problem bol nakoniec v jednom koaxe....vsetko slape ako ma aj v TVH, aj v E2. :)

_________________
VU+ Solo 4K / VTi 9.0.2 / 2xDVB-S/S2 + 2xDVB-T/T2/C
VU+ Solo 4K / VTi 9.0.2 / 2xDVB-S/S2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2016 - 11:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Únor 2011 - 12:59
Příspěvky: 66
Poděkoval: 1 krát
super, to rád slyším.... pro mě wetek jeden ze tří objevů roku (spolu s fireTV stick a AppleTV4) :-) Jinak už jsem si i upravil keymap k obrazu svému, ať mám rychlý přístup na EPG, kdyby měl někdo zájem... Je to k ovladači na OpenELEC edition, přes keymap addon

Kód:
<keymap>
   <pvrosdchannels>
      <keyboard>
         <key id="61576">previousmenu</key>
      </keyboard>
   </pvrosdchannels>
   <fullscreenlivetv>
      <keyboard>
         <key id="61672">activatewindow(tvguide)</key>
         <key id="61638">record</key>
         <key id="61576">activatewindow(pvrosdchannels)</key>
      </keyboard>
   </fullscreenlivetv>
   <tvguide>
      <keyboard>
         <key id="61672">previousmenu</key>
      </keyboard>
   </tvguide>
</keymap>

_________________
Dreambox 500HD original iCVS + oscam-1.20-unstable_svn-r10646
WeTek OE Edition OE 5.95.4+TVH


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2016 - 11:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Srpen 2013 - 2:06
Příspěvky: 27
satelitni prijimac: VU+ Solo 4K
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
martyz napsal:
pro mě wetek jeden ze tří objevů roku[/code]


To urcite. Len skoda toho zastaraleho HW. :( Mohlo to bezat aspon na AMlogic S805/S812, ale mohli uz pockat na S905. :D Ak by teraz vydali verziu s S905, tak by som do toho siel pre decka (Solo 4K je Solo 4K. :D :D :D )

_________________
VU+ Solo 4K / VTi 9.0.2 / 2xDVB-S/S2 + 2xDVB-T/T2/C
VU+ Solo 4K / VTi 9.0.2 / 2xDVB-S/S2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2016 - 23:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Srpen 2008 - 19:07
Příspěvky: 48
satelitni prijimac: Wetek Play
Místo/Bydliště: Handlová
Wetek Play+

http://www.cnx-software.com/2016/01/09/wetek-play-plus-android-digital-tv-receiver-features-a-tuner-with-a-smartcard-reader-and-an-ssd-bay/

_________________
Wetek Play


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: WeTek
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2016 - 0:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Červen 2012 - 16:34
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: Orig. DM800HD SE
Poděkoval: 1 krát
Ahoj,
chtel bych se zeptat uzivatelu zda na boxu funguje skype???


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 86 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk