AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Neutrino HD2 první spuštění
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=330&t=69907
Stránka 2 z 2

Autor:  Diga [ 25.Červenec 2017 - 19:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Jasně že platím,mám balíček KOMBI... :wink:

Autor:  purko [ 26.Červenec 2017 - 7:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

To som našel Na Net:
/Všeobecně jsou programy s hardcore tématikou na kartách vždy zamknuty, musí to tak být, aby to odpovídalo zákonu a nepohoršovali jsme mládež, jelikož zrovna Reality Kings je dostupný 24 hodin.
Nicméně na Fergusonech, co si pamatuji nešli hardcore programy odemknout přes menu čtečky. Karta se musela dát do Skylink certifikovaného přijímače nebo modulu(případně do takového kde to lze) a tam zrušit veškeré zámky, poté již programy bez problémů fungovali./

Autor:  toprun [ 26.Červenec 2017 - 22:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Jak jsem koukal na web Skylinku, tak tam uvádějí tu přístupnost programů v čase podle toho, jaký balíček si platíš.
Ale s tím Maturity Rating máš asi pravdu. Tyhle programy budou nejspíš zamknuté.
Něco o tom tady:
viewtopic.php?t=47650
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?t=67101
http://www.parabola.cz/forum/topic-41163/
U tanku je to tady:
Příloha:
Výstřižek1.PNG

Příloha:
Výstřižek2.PNG

Autor:  Diga [ 27.Červenec 2017 - 14:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Používal jsem kartu v Humax iCord 500 a fungovalo vše OK a žádný piny jsem nezadával,takže programy nejsou chráněný pinem...
Obrázek je co mám za menu pod podmíněným přístupem...

Autor:  toprun [ 27.Červenec 2017 - 22:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Takto to mám nastavené já.
Příloha:
screenshot.png


Máš nastaveno, že CI se má používat pouze s tunerem 1. Zkus to změnit podle mého nastavení. A nejsem si jistý, jestli máš zapnuté rozšířené menu.
viewtopic.php?f=329&t=61626

Nemáš možnost vyzkoušet kartu v nějakém jiném boxu? Pokud by jinde jela, vyloučilo by to problém s kartou a bylo by to nějakým špatným nastavením.

Autor:  Diga [ 28.Červenec 2017 - 11:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Karta mi 100% fungovala v Humax iCord HD 500...
Menu jsem měl zapnuté rozšířené,tak jsem nastavil podle tvého a uvidím večer zda to pomohlo...
Kartu jsem ještě projel včera v tom Humaxu a jediné co je nastavené je věková hranice 12+ ,úplné vypnutí jsem tam nikde nenaśel,ale i s tímto nastavením na Humaxu fungovala...

Autor:  EnoSat [ 28.Červenec 2017 - 17:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Diga napsal:
Karta mi 100% fungovala v Humax iCord HD 500...
Menu jsem měl zapnuté rozšířené,tak jsem nastavil podle tvého a uvidím večer zda to pomohlo...
Kartu jsem ještě projel včera v tom Humaxu a jediné co je nastavené je věková hranice 12+ ,úplné vypnutí jsem tam nikde nenaśel,ale i s tímto nastavením na Humaxu fungovala...


prepni kartu do modu IRD a mas pokoj

Autor:  Diga [ 28.Červenec 2017 - 19:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Oki,můžeš tedy prosím napsat postup ?
Díky :good:

Autor:  EnoSat [ 28.Červenec 2017 - 23:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Diga napsal:
Oki,můžeš tedy prosím napsat postup ?
Díky :good:


zalezi aky camd si zvolil

Autor:  Diga [ 29.Červenec 2017 - 11:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Tak vidím že to o5 nebude zase tak jednoduché :oops:
Jestli je to ono tak mám v Camd setting zapnuto DOSCam verzi V0.26.

Autor:  EnoSat [ 29.Červenec 2017 - 14:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Diga napsal:
Tak vidím že to o5 nebude zase tak jednoduché :oops:
Jestli je to ono tak mám v Camd setting zapnuto DOSCam verzi V0.26.


vo webinterface doscamu prepnes reader do IRDETO rezimu a vlozis odpovedajuce RSA a CAM data
alebo upravis manualne doscam.cfg subor

Autor:  Diga [ 29.Červenec 2017 - 23:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

no mam Tank necelé 2 měsíce,takže z toho co jsi napsal jsem :reindeer:
V podstatě chápu co myslíš,ale nemam páru zatím kde vzít RSA a CAM data a o manuální úpravě doscam.cfg raději pomlčím...
Na tohle jsem tu zatím moc velkej začátečník... :binky: :binky: :binky:

Autor:  marecek29 [ 30.Červenec 2017 - 17:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

RSA a CAM data je tu na foru hodnekrat.

Autor:  Diga [ 14.Září 2017 - 13:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Zdravím,trochu jsem se odmlčel,dovolená,práce atd...
Můžeš popsat podrobně jak pro debila ?
Který data a kde stáhnout a kam přesně vložit..?
Ještě pořád to nefachá...
Díkes

Autor:  rudolfkalina [ 05.Únor 2018 - 16:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Zdravím Vás chalani. Do Linku som vložil Image NI-3.04. Všetko šlape OK. Menu som volil v Engliš. Chcel by som vložiť Slovenčinu.Nie som ale v tom zbehlý.Jak mám urobiť blbosť,radšej sa spýtam.Poprosil by som niekoho o postup, tu na fore som to nenašiel. Moc dík.

Autor:  purko [ 05.Únor 2018 - 18:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Menu nastavenie jazyk.
Ak tam neje je hladaj tu :
viewtopic.php?f=327&t=69870#p704228
kopirovat do /usr/share/tuxbox/neutrino/locale

Autor:  rudolfkalina [ 05.Únor 2018 - 21:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Ďakujem. V menu-jazyk mám len Engliš a Germany. Tú cestu čo si mi poslal urobím cez PC alebo normálne cez port USB.

Autor:  purko [ 06.Únor 2018 - 6:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

RCC , Alebo DCC meno: root
heslo: ni

Autor:  rudolfkalina [ 08.Únor 2018 - 17:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neutrino HD2 první spuštění

Moc ďakujem. Podarilo sa to do slovenčiny.

Stránka 2 z 2 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/