e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Duben 2018 - 12:46

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 39 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 24.Červen 2017 - 19:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 20
Zdravim všechny...
Dnes mi přišel Neutrino HD2 a ze stránek dodavatele jsem zjistil že má být kompletně nastaven.
Po zapnutí ovšem vůbec nic nejde,žádný program ani detekce signálu.
S Linuxem zkušenosti nemám.
Najde se někdo kdo by mne provedl nastavením ? :D [-o< [-o< [-o<
Díky všem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 25.Červen 2017 - 11:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2009 - 12:05
Příspěvky: 231
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 13 krát
Nastavenie tunera

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
T90 - 10x LNB Quad 39E-5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 25.Červen 2017 - 11:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 20
Oki,to mne napadlo,už jsem zkoušel různá nastavení tuneru,ale zatím nic...
A návod který mi od prodejce přišel je trochu více o ničem...
Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 25.Červen 2017 - 11:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 20
Od prodejce jsou kanály naladěné,ovšem při detekci signálu nemám žádný signál a přitom jiný reciever má 100% signálu ...
Jak tedy nastavit tuner přesně ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 25.Červen 2017 - 12:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2009 - 12:05
Příspěvky: 231
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 13 krát
Kolko družic :?:

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
T90 - 10x LNB Quad 39E-5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 25.Červen 2017 - 12:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2009 - 12:05
Příspěvky: 231
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 13 krát
Astra 23.5:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
T90 - 10x LNB Quad 39E-5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 25.Červen 2017 - 13:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 20
Díkes,jdu to hned vyzkoušet.
Potřebuju nastavit dvě družice, 23,5 a 19,2 ...
Tunery mam dva...
Co jsem se kopukal do nastavení,družice jsou nastavené,ale signál nikde...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 25.Červen 2017 - 13:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2009 - 12:05
Příspěvky: 231
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 13 krát
23.5E/19.2E:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
T90 - 10x LNB Quad 39E-5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2017 - 13:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 20
Super 19,2E je naladěna a funguje.
Bohužel na 23,5E SkyLinku nemůžu některé frekvence vůbec naladit,např. 11934 27500 Dvb-s2 / 8psk 3/4 V Pilot On prostě nenajde žádný kanál...
Co s tím?
Dík [-o<


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2017 - 14:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2009 - 12:05
Příspěvky: 231
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 13 krát
Satellite.xml-vigenerovat a vimenit. Cesta : var/tuxbox/config Ale parabola musíš mat v 100%stave

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
T90 - 10x LNB Quad 39E-5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2017 - 15:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 20
Díky za radu,ovšem v tomhle systému jsem totální nováćek,takže pro mne musíš krok za krokem. #-o
Jak a kde vygenerovat a tak... #-o
A koukám že i uspořádání programů není jen tak...
V těch Buketech mám totální zmatek,zatím jsem dokázal jen přejmenovat ale žádný program jsem tam nedostal...
Kdyby jsi měl chuť,můžem to zkusit přes Whats App dokomunikovat,nebo jinde...
Řekni a písnu telefon.
Ale bude to dlouhý,fakt o tomhle systému nic nevím.
Díkes


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2017 - 15:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2009 - 12:05
Příspěvky: 231
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 13 krát
Večer

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
T90 - 10x LNB Quad 39E-5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2017 - 15:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 20
Oki,v poho...
Až budeš mít čas tak písni na Whats App
Díky


Naposledy upravil(a) Diga dne 26.Červen 2017 - 16:55, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2017 - 16:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2009 - 12:05
Příspěvky: 231
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 13 krát
Zatial ty si stiahni programi RCC a Dreamset a nainstaluj na PC.
Box pripoj na siet.
Čislo mam uložene.Už možeš vymazat.
Ozvem sa.

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
T90 - 10x LNB Quad 39E-5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2017 - 20:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 20
Tak už jsem většinu rozchodil,jen některý frekvence nejdou...
Podle mne je to v nastavení paraboly a šilhání LNB...Slabý signál a někde žádný... #-o
Co bych teď potřeboval je poradit s Fav listem a kde stáhnout yWeb ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2017 - 21:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2009 - 12:05
Příspěvky: 231
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 13 krát
RCC WEBIF


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
T90 - 10x LNB Quad 39E-5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 24.Červenec 2017 - 1:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 20
jj díky,už jsem to našel,ale že mi to trvalo...

Mam ale jiný prblém,nehrajou mi programy Reality Kings a Penthouse 1 HD...
Poradíte jak to rozchodit ??? [-o< [-o< [-o<
Díky :clapping:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 24.Červenec 2017 - 19:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 8876
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 108 krát
A na jakých parametrech je přijímáš?

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2017 - 9:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 20
Astra 23,5°E 11 856 V 2/3 29 900 DVB-S2 / 8PSK. Pilot Off Reality Kings

Astra 23,5°E 11 973 V 2/3 29 900 DVB-S2 / 8PSK Pilot Off Penthouse 1

Signál na obou je v pohodě,ale v info řádku kde je DOSCAM který svítí zeleně mám červené označené N/A a žlutě I V CW což je kódování...
Na jiných kódovaných programech se toto kódování rozsvítí zeleně a kanály bez problému fungují...
Například na Nově se červené N/A změní na zelené CRD a program funguje...
Vše je přijímáno od Skylinku...
Díky :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2017 - 17:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 8876
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 108 krát
Parametry máš správně. Předpokládám, že si ty kanály platíš.

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 39 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk