e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Říjen 2018 - 21:48

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2018 - 14:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 20
Zdravim všechny nadšence...
V poslední době se u mne vyskytl problém,že pokud koukám na kanály z Astry 19,2 a přepnu na nějaký kanál z Astry 23,5, tak mi nenaskočí obraz ani zvuk ale signál to ukazuje silný a kvalitní...
Musim natvrdo vypnout a zapnout reciever...
Image: NG-Neutrino-HD
Verze: 3.10 (Beta)
Kernel: 3.10.93

Díky za rady a nápady :good:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2018 - 15:14 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 705
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 51 krát
Box je to aký? Máš monoblok? Káble si kontroloval spoje kábel f konektor? Všimol si si na akej polarizácia to robí ?

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2018 - 18:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 20
Mám CS TANK, a je to monoblok. Kabely jsou ok...
Problém nění jen s nějakoiu frekvencí ale s celou družicí...
Koukám 23,5 a pak přepnu na 19,2 a mkoukám na němce.Teprve když se z 19,2 vrátím na 23,5 nejde obraz ani zvuk nikde.
Včera se mi podařilo zjistit,že by to mohlo být něco se zásuvným modulem a kartou Irdeto.Po vyjmutí CA modulu ještě nic,ale po zastrčení a poté vyjmutí jen katrty a zastrčení,se programy rozeběhli...
A jinak se mi i stává že přijímač zamrzne a nereaguje na žádné tlačítko na DO ani přímo na recieveru,ale program běží.
Někdy po 5 minutách provede všechny příkazy které jsem DO zkoušel,pokud ne musim ho natvrdo vypnout vzadu na panelu...
Toť záhada :cussing:
Díkes za rady a nápady


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2018 - 20:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 20
Zdravim...
Tak dnes jsem zjistil že to má něco společnýho s nastavením CA slotu,protože když vytáhnou celý CA slot i s kartou,většinou se programy rozjedou a při sledování programu na Astře 19,2 se sem tam objeví hláška o inicializaci CA slotu...
Takže něco s nastavením zadní zdířky pro CA slot Irdeto...
Je nějaké spec. nastavení ?
Dík :good:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk