e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2017 - 18:38

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 34 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2017 - 19:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 17
Jasně že platím,mám balíček KOMBI... :wink:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2017 - 7:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2009 - 12:05
Příspěvky: 217
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 8 krát
To som našel Na Net:
/Všeobecně jsou programy s hardcore tématikou na kartách vždy zamknuty, musí to tak být, aby to odpovídalo zákonu a nepohoršovali jsme mládež, jelikož zrovna Reality Kings je dostupný 24 hodin.
Nicméně na Fergusonech, co si pamatuji nešli hardcore programy odemknout přes menu čtečky. Karta se musela dát do Skylink certifikovaného přijímače nebo modulu(případně do takového kde to lze) a tam zrušit veškeré zámky, poté již programy bez problémů fungovali./

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
T90 - 10x LNB Quad 39E-5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2017 - 22:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 7094
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 92 krát
Jak jsem koukal na web Skylinku, tak tam uvádějí tu přístupnost programů v čase podle toho, jaký balíček si platíš.
Ale s tím Maturity Rating máš asi pravdu. Tyhle programy budou nejspíš zamknuté.
Něco o tom tady:
viewtopic.php?t=47650
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?t=67101
http://www.parabola.cz/forum/topic-41163/
U tanku je to tady:
Příloha:
Výstřižek1.PNG

Příloha:
Výstřižek2.PNG


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Coolstream HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, motor SG-2100, offset 80cm, LE40B650
________________________________________________________________________________________________________
Nešťourej do ničeho, co funguje. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2017 - 14:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 17
Používal jsem kartu v Humax iCord 500 a fungovalo vše OK a žádný piny jsem nezadával,takže programy nejsou chráněný pinem...
Obrázek je co mám za menu pod podmíněným přístupem...


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2017 - 22:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 7094
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 92 krát
Takto to mám nastavené já.
Příloha:
screenshot.png


Máš nastaveno, že CI se má používat pouze s tunerem 1. Zkus to změnit podle mého nastavení. A nejsem si jistý, jestli máš zapnuté rozšířené menu.
viewtopic.php?f=329&t=61626

Nemáš možnost vyzkoušet kartu v nějakém jiném boxu? Pokud by jinde jela, vyloučilo by to problém s kartou a bylo by to nějakým špatným nastavením.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Coolstream HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, motor SG-2100, offset 80cm, LE40B650
________________________________________________________________________________________________________
Nešťourej do ničeho, co funguje. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2017 - 11:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 17
Karta mi 100% fungovala v Humax iCord HD 500...
Menu jsem měl zapnuté rozšířené,tak jsem nastavil podle tvého a uvidím večer zda to pomohlo...
Kartu jsem ještě projel včera v tom Humaxu a jediné co je nastavené je věková hranice 12+ ,úplné vypnutí jsem tam nikde nenaśel,ale i s tímto nastavením na Humaxu fungovala...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2017 - 17:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 1896
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 74 krát
Diga napsal:
Karta mi 100% fungovala v Humax iCord HD 500...
Menu jsem měl zapnuté rozšířené,tak jsem nastavil podle tvého a uvidím večer zda to pomohlo...
Kartu jsem ještě projel včera v tom Humaxu a jediné co je nastavené je věková hranice 12+ ,úplné vypnutí jsem tam nikde nenaśel,ale i s tímto nastavením na Humaxu fungovala...


prepni kartu do modu IRD a mas pokoj

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-1W-4W/
Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2017 - 19:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 17
Oki,můžeš tedy prosím napsat postup ?
Díky :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2017 - 23:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 1896
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 74 krát
Diga napsal:
Oki,můžeš tedy prosím napsat postup ?
Díky :good:


zalezi aky camd si zvolil

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-1W-4W/
Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2017 - 11:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 17
Tak vidím že to o5 nebude zase tak jednoduché :oops:
Jestli je to ono tak mám v Camd setting zapnuto DOSCam verzi V0.26.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2017 - 14:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 1896
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 74 krát
Diga napsal:
Tak vidím že to o5 nebude zase tak jednoduché :oops:
Jestli je to ono tak mám v Camd setting zapnuto DOSCam verzi V0.26.


vo webinterface doscamu prepnes reader do IRDETO rezimu a vlozis odpovedajuce RSA a CAM data
alebo upravis manualne doscam.cfg subor

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-1W-4W/
Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2017 - 23:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 17
no mam Tank necelé 2 měsíce,takže z toho co jsi napsal jsem :reindeer:
V podstatě chápu co myslíš,ale nemam páru zatím kde vzít RSA a CAM data a o manuální úpravě doscam.cfg raději pomlčím...
Na tohle jsem tu zatím moc velkej začátečník... :binky: :binky: :binky:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2017 - 17:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 2882
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 83 krát
RSA a CAM data je tu na foru hodnekrat.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino HD2 první spuštění
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2017 - 13:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červen 2017 - 19:42
Příspěvky: 17
Zdravím,trochu jsem se odmlčel,dovolená,práce atd...
Můžeš popsat podrobně jak pro debila ?
Který data a kde stáhnout a kam přesně vložit..?
Ještě pořád to nefachá...
Díkes


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 34 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk