e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Listopad 2017 - 7:03

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 49 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 7:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1290
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 42 krát
Chce to vypnout, ne smazat historii.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 8:22 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 986
satelitni prijimac: Dreambox DM 7020 HD v2
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
jak "restartny satelit a nebude tam"? to jsem po instalaci image OpenATV 6.1 udělal mnohokrát, ale tabulka se při přepínání historie stále zobrazuje, v jiných image se dá tahle tabulka vypnout, jde to i v image OpenATV 6.1?

_________________
Dreambox DM 7020 HD v2 1xDVB-S2 1xDVB-T2 HDD 2,5" WD 320GB relé Spaun SUR 211 F 1x parabola 80cm multifeed LNB Inverto Black Ultra Diseqc přepínač 1/4 28,2°E+23,5°E+19,2°E+13,0°E 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 8:29 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 2461
Poděkoval: 79 krát
Poděkováno: 361 krát
A to je problém si naprogramovat tlačítka jak potřebuju ?

_________________
Xpeed LX3 - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E ) image Egami 8.0.4, Egamiboot


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 8:56 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 986
satelitni prijimac: Dreambox DM 7020 HD v2
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
a jak to mám udělat když v nastavení tlačítek DO nic takového není, v jiných image se tato tabulka vypíná někde v nastavení, ale kde je to v image OpenATV tedy nevím? a to jsem to vše prošel snad stokrát

_________________
Dreambox DM 7020 HD v2 1xDVB-S2 1xDVB-T2 HDD 2,5" WD 320GB relé Spaun SUR 211 F 1x parabola 80cm multifeed LNB Inverto Black Ultra Diseqc přepínač 1/4 28,2°E+23,5°E+19,2°E+13,0°E 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 9:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 6990
Poděkoval: 44 krát
Poděkováno: 117 krát
Je to tam, pokial pouzivas povodny skin to musis najst. Da sa zmenit aby nezobrazoavl tabulku ale prepol, ale nie je to v nastaveni DO ale niekde inde. Teraz z hlavy neviem presne kde. Je to historia prepinania v nejakej tabulke okolo stredu je to, ked si dobre pamatam.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 9:36 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 2461
Poděkoval: 79 krát
Poděkováno: 361 krát
Hotkey setup tam nemáš ? screen je z openATV 6,1 z mých boxů
Příloha:
hotkey.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Xpeed LX3 - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E ) image Egami 8.0.4, Egamiboot


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 10:58 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 986
satelitni prijimac: Dreambox DM 7020 HD v2
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
liquere napsal:
Je to tam, pokial pouzivas povodny skin to musis najst. Da sa zmenit aby nezobrazoavl tabulku ale prepol, ale nie je to v nastaveni DO ale niekde inde. Teraz z hlavy neviem presne kde. Je to historia prepinania v nejakej tabulke okolo stredu je to, ked si dobre pamatam.

moc díky, nastavuje se to viz. příloha


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Dreambox DM 7020 HD v2 1xDVB-S2 1xDVB-T2 HDD 2,5" WD 320GB relé Spaun SUR 211 F 1x parabola 80cm multifeed LNB Inverto Black Ultra Diseqc přepínač 1/4 28,2°E+23,5°E+19,2°E+13,0°E 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 13:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 6990
Poděkoval: 44 krát
Poděkováno: 117 krát
jo to bude ono, davno som tam nebol .... :D

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 14:18 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 986
satelitni prijimac: Dreambox DM 7020 HD v2
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
jojo, je to hrůza, já po plno letech přešel z i image DMM Experimental na OpenATV, a vše to nastavovat po tolika letech jen používání je velká hrůza, ale už se blížím do finále

_________________
Dreambox DM 7020 HD v2 1xDVB-S2 1xDVB-T2 HDD 2,5" WD 320GB relé Spaun SUR 211 F 1x parabola 80cm multifeed LNB Inverto Black Ultra Diseqc přepínač 1/4 28,2°E+23,5°E+19,2°E+13,0°E 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 15:38 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 986
satelitni prijimac: Dreambox DM 7020 HD v2
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
ještě mám jednu drobnost kterou bych chtěl vyřešit, a to že nemohu najít kde se dá nastavit to, abych po zmačknutí tlačítka Bouquet nahoru, kterým přeskakuji v jednotlivých TV User Bouquet, tak abych měl vždy kurzor na prvním programu v daném Bouquet (přehledu), ale ono si to pamatuje historie které programy jsem měl naposled zapnuté, a kurzor je pak třeba v bouquet/filmy na desátém programu, bouquet/sport na třicátém programu, bouquet/dokumenty na šestém programu, atd., z image DMM Experimental jsem zvyknutý na to že jsem vždy po zmačknutí tlačítka bouquet na prvním programu v daném Bouquet (přehledu)

p.s.
doufám že je to srozumitelné o co mi jde?

_________________
Dreambox DM 7020 HD v2 1xDVB-S2 1xDVB-T2 HDD 2,5" WD 320GB relé Spaun SUR 211 F 1x parabola 80cm multifeed LNB Inverto Black Ultra Diseqc přepínač 1/4 28,2°E+23,5°E+19,2°E+13,0°E 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 17:13 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 986
satelitni prijimac: Dreambox DM 7020 HD v2
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
tak jsem na to asi přišel, ale je to dost nesmyslné, a nefunguje to tak jak má, je to pod nesmyslným označením Povolit tlačítko Panika, a pak Kanál tlačítka Panika, když se smaže historie stlačením 0 na dálkovém ovladači, tak je v háji i historie připínání programů pro 0 (přepínání na předchozí kanál), a i pro přepínání šipkami vlevo nebo vpravo nad barvenými tlačítky, vedle 0 (přepínání mezi řadou předchozích kanálů), tohle jim tedy moc nevyšlo, dá se s tím ještě něco udělat? aby se nemazala historie u 0, a u přepínání šipkami vlevo nebo vpravo, ale aby se smazala jen historie pro Bouquet (přehled)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Dreambox DM 7020 HD v2 1xDVB-S2 1xDVB-T2 HDD 2,5" WD 320GB relé Spaun SUR 211 F 1x parabola 80cm multifeed LNB Inverto Black Ultra Diseqc přepínač 1/4 28,2°E+23,5°E+19,2°E+13,0°E 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra TV Sony Bravia KDL-48W605B


Naposledy upravil(a) 1801 dne 15.Srpen 2017 - 17:21, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2017 - 17:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 6990
Poděkoval: 44 krát
Poděkováno: 117 krát
V tomto ti neporadim, nie celkom chapem o co ti ide, podla toho to asi nepouzivam ......

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2017 - 5:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Duben 2008 - 18:37
Příspěvky: 36
Poděkoval: 1 krát
Ahojte, podarilo sa mi dostať openATV 6.0 do DM 820HD, ale pri hľadaní sa mi nejako nedarí nájsť aktuálne a funkčné Emulátory. Vie mi niekto poradiť? Ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2017 - 7:33 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 634
satelitni prijimac: Samé VU+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 55 krát
Hladaj softcam-feed-universal_2.0 :wink:
:poklona:

_________________
Aj tak budem poziarnikom !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2017 - 14:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červen 2007 - 13:03
Příspěvky: 85
Poděkoval: 3 krát
Ahoj

Aj ja by som potreboval pomoct ,vie niekto poradit ? Potreboval by som do DM 900UHD s img-om ,OpenATV 6.0 nainstalovat Kodi,jednoducho chcel by som prehravat zo sosaca,alebo streamcinema nejake filmy, mam nainstalovane cz+sk archivy, ale cez pluginy ked to spustam, to strasne seká, niekde som cital,ze to funguje ,ak je priamo do OpenAtv nainstalovane samostatné kodi, ja som ho stiahol pomocou rozirenia pluginou,ale po spustení sa nic nedeje, na par sekung cierna obrazovka,ako keby sa spustal,ale potom sa spatne vrati do menu pluginov, jednducho ako keby to nebolo ani nainstalovane.Je mozne niekde stiahnut samsostatne Kodi,alebo kde robím chybu?

ďakujem za pripadne rady a pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2017 - 15:41 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 634
satelitni prijimac: Samé VU+
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 55 krát
Skus len tak na odskusanie nejaky backup image. Nemam tu po ruke ziadnu 900ku ze bych to tam sam narval a povedal ti. Ved skus a uvidis. :wink:
Napriklad TOTO.

_________________
Aj tak budem poziarnikom !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2017 - 16:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červen 2007 - 13:03
Příspěvky: 85
Poděkoval: 3 krát
OK, skusim,ale ja radsej cisty img a potom doinstalovat ostatné pluginy, ale na vyskusanie ok,.zatial dík.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2017 - 13:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červen 2007 - 13:03
Příspěvky: 85
Poděkoval: 3 krát
Ahoj, takže po nahratí backup, kodi funguje,ale mám este otazku, mozno hlúpa otazka,ale nechcem nieco dobabrat.Chcem nainstalovat cisty img openATV, napr.odtial : http://images.mynonpublic.com/openatv/6 ... open=dm900 , ale po stiahnuti img-u, a následnom rozbalení, nie je tam jeden subor ,ale 3.súbory a len jeden s príponou tar., staci nahrat, len ten jeden s príponou tar. ? , len sa uistujem,lebo doteraz som nahraval backup a ten bol len jeden vačší subor s priponou tar.

ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2017 - 13:47 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 2557
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
U instalace čistého img rozbalit soubor.zip do adresáře dm900 (ten obsahuje 3soubory)
a celý adresář dm900 zkopírovat na usb a následně nainstalovat. :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenATV image
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2017 - 14:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Červen 2007 - 13:03
Příspěvky: 85
Poděkoval: 3 krát
Aha, no ja som instaloval standardne cez browser..Takze skusim cez usb flash.? ak tomu dobre rozumiem, mam to rozbalene dat na prazdnu flashku, celej adresar DM900 s troma subormi, a vlozit do boxu ? je potrebne potom po zapnutí prijimaca, nejake stalceni Power , ako napr. na VU+ ? Lebo ja som stále doteraz robil,len cez browser na starsich DM.


Diki.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 49 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk