e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Prosinec 2018 - 4:49

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 19:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Červenec 2008 - 16:08
Příspěvky: 151
Poděkováno: 3 krát
zdravim..cim to asi bude,ze mi box samovolne vypna?Skusal som rozne image,vsade to robi,,bud zel smrt,ci vypne uplne..dioda svieti modro na tv tma..Prve vypnutie bolo asi po dvoch hodinach,potom uz po cca 5 min sa to opakuje..moj dojem je,ze box he vadny..co vy na to odbornici? dik za to


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 20:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 5253
Poděkoval: 36 krát
Poděkováno: 26 krát
lobo54 napsal:
zdravim..cim to asi bude,ze mi box samovolne vypna?Skusal som rozne image,vsade to robi,,bud zel smrt,ci vypne uplne..dioda svieti modro na tv tma..Prve vypnutie bolo asi po dvoch hodinach,potom uz po cca 5 min sa to opakuje..moj dojem je,ze box he vadny..co vy na to odbornici? dik za to


Na zkoušku odpoj koaxiál od konvertoru, zda nemáš přetížený vstup k tuneru... Zkontrolovat kabel ke konvertoru (napojení f-konektoru) :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 20:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Červenec 2008 - 16:08
Příspěvky: 151
Poděkováno: 3 krát
mam T-90 parabolu,skusim zajtra ist vonku do toho mrazu uz nejdem..ono ako keby sa tam nieco prehrievalo,lebo prve vypnutie boloo po hodinach ale dalsie uz cca po 5 minutach a pritom bolo pocut prasknutie...na starom dm 800 s ym nebol problem,,tak dik zatim


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2017 - 20:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 5253
Poděkoval: 36 krát
Poděkováno: 26 krát
lobo54 napsal:
mam T-90 parabolu,skusim zajtra ist vonku do toho mrazu uz nejdem..ono ako keby sa tam nieco prehrievalo,lebo prve vypnutie boloo po hodinach ale dalsie uz cca po 5 minutach a pritom bolo pocut prasknutie...na starom dm 800 s ym nebol problem,,tak dik zatim


Ven lítat nemusíš - odšroubuj f-konektor od boxu, jestli to "lehne i bez signálu"... :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 7:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2009 - 19:28
Příspěvky: 39
Místo/Bydliště: HE
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
lobo54 napsal:
zdravim..cim to asi bude,ze mi box samovolne vypna?Skusal som rozne image,vsade to robi,,bud zel smrt,ci vypne uplne..dioda svieti modro na tv tma..Prve vypnutie bolo asi po dvoch hodinach,potom uz po cca 5 min sa to opakuje..moj dojem je,ze box he vadny..co vy na to odbornici? dik za to
ja mam problem s Dreambox 525 ,keď po hodine prevadzky vždy vypina,každych 5až 10minut,vždy treba reštart tak som ho vratil do Ellano.sk ,nech vratia peniaze alebo vymenia primač tak vyzera že tie primače su dm 520a525su nepodarene lebo to je moj šiesty primač a to sa mi ešte nestalo a ešte u tolko preslavenej značky DREAMBOX šmejdy


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 7:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Červenec 2008 - 16:08
Příspěvky: 151
Poděkováno: 3 krát
peterxxx napsal:
lobo54 napsal:
zdravim..cim to asi bude,ze mi box samovolne vypna?Skusal som rozne image,vsade to robi,,bud zel smrt,ci vypne uplne..dioda svieti modro na tv tma..Prve vypnutie bolo asi po dvoch hodinach,potom uz po cca 5 min sa to opakuje..moj dojem je,ze box he vadny..co vy na to odbornici? dik za to
ja mam problem s Dreambox 525 ,keď po hodine prevadzky vždy vypina,každych 5až 10minut,vždy treba reštart tak som ho vratil do Ellano.sk ,nech vratia peniaze alebo vymenia primač tak vyzera že tie primače su dm 520a525su nepodarene lebo to je moj šiesty primač a to sa mi ešte nestalo a ešte u tolko preslavenej značky DREAMBOX šmejdy

presne ten isty problem aj u mna..takze to neni nieco neobvykle...original dm su vraj uz iba 820 a 7080 ci tak nejak...dm robia uz asi v Honkongu a nemecka preciznost je fuč


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 11:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Červenec 2008 - 16:08
Příspěvky: 151
Poděkováno: 3 krát
decik napsal:
lobo54 napsal:
mam T-90 parabolu,skusim zajtra ist vonku do toho mrazu uz nejdem..ono ako keby sa tam nieco prehrievalo,lebo prve vypnutie boloo po hodinach ale dalsie uz cca po 5 minutach a pritom bolo pocut prasknutie...na starom dm 800 s ym nebol problem,,tak dik zatim


Ven lítat nemusíš - odšroubuj f-konektor od boxu, jestli to "lehne i bez signálu"... :-)

tu bude problem...box nelehl,ked som odpojil kabel od lnb..co s tym,teraz?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 11:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 5253
Poděkoval: 36 krát
Poděkováno: 26 krát
lobo54 napsal:
decik napsal:
lobo54 napsal:
mam T-90 parabolu,skusim zajtra ist vonku do toho mrazu uz nejdem..ono ako keby sa tam nieco prehrievalo,lebo prve vypnutie boloo po hodinach ale dalsie uz cca po 5 minutach a pritom bolo pocut prasknutie...na starom dm 800 s ym nebol problem,,tak dik zatim


Ven lítat nemusíš - odšroubuj f-konektor od boxu, jestli to "lehne i bez signálu"... :-)

tu bude problem...box nelehl,ked som odpojil kabel od lnb..co s tym,teraz?


Proměřit na zkrat u kabelu od konvertoru, zkontrolovat připojení f-konektoru, nebo jestli není kabel přímo "žvýklý"...
Jinak už budeš muset jít do toho mrazu a provést kontrolu u konvertoru venku. Koukni případně i na plastové víčko hrdla konvertoru - v několika případech bylo prasklé a zateklá voda dělala paseku... :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 12:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Červenec 2008 - 16:08
Příspěvky: 151
Poděkováno: 3 krát
decik napsal:
lobo54 napsal:
decik napsal:

Ven lítat nemusíš - odšroubuj f-konektor od boxu, jestli to "lehne i bez signálu"... :-)

tu bude problem...box nelehl,ked som odpojil kabel od lnb..co s tym,teraz?


Proměřit na zkrat u kabelu od konvertoru, zkontrolovat připojení f-konektoru, nebo jestli není kabel přímo "žvýklý"...
Jinak už budeš muset jít do toho mrazu a provést kontrolu u konvertoru venku. Koukni případně i na plastové víčko hrdla konvertoru - v několika případech bylo prasklé a zateklá voda dělala paseku... :-)

ocistil som koncovky pri boxe aj na disequ a zatial to slape,,uvidime


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 13:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 5253
Poděkoval: 36 krát
Poděkováno: 26 krát
lobo54 napsal:
decik napsal:
lobo54 napsal:
tu bude problem...box nelehl,ked som odpojil kabel od lnb..co s tym,teraz?


Proměřit na zkrat u kabelu od konvertoru, zkontrolovat připojení f-konektoru, nebo jestli není kabel přímo "žvýklý"...
Jinak už budeš muset jít do toho mrazu a provést kontrolu u konvertoru venku. Koukni případně i na plastové víčko hrdla konvertoru - v několika případech bylo prasklé a zateklá voda dělala paseku... :-)

ocistil som koncovky pri boxe aj na disequ a zatial to slape,,uvidime


:good: Ještě si pohlídej i teplotu boxu (ničím nezakrývat, pokud možno nedávat do skříněk,poliček...) :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 13:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Červenec 2008 - 16:08
Příspěvky: 151
Poděkováno: 3 krát
decik napsal:
lobo54 napsal:
decik napsal:

Proměřit na zkrat u kabelu od konvertoru, zkontrolovat připojení f-konektoru, nebo jestli není kabel přímo "žvýklý"...
Jinak už budeš muset jít do toho mrazu a provést kontrolu u konvertoru venku. Koukni případně i na plastové víčko hrdla konvertoru - v několika případech bylo prasklé a zateklá voda dělala paseku... :-)

ocistil som koncovky pri boxe aj na disequ a zatial to slape,,uvidime


:good: Ještě si pohlídej i teplotu boxu (ničím nezakrývat, pokud možno nedávat do skříněk,poliček...) :-)

vypina to dalej...tak to vratim a vyberem iny box..nemam to nicim zakryte,volne polozene na stolku..dik decik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2017 - 18:01 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 439
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 17 krát
No neviem robil som uz minimalne 5 dm520 a ani s jednym neni problem
OpenATV 6.0

_________________
Dreambox DM900 Firmware experimental+GP3 Samsung 850 EVO 250GB
Dreambox DM525 OpenATV 6.1
Dreambox DM800se v2 OpenATV 6.1
motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s LNB Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2017 - 21:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Leden 2010 - 16:44
Příspěvky: 195
satelitni prijimac: VU+Zero 4k,DM-520HD,Vu+Zero
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
aj cez moje ruky preslo 5-6 kusov a ziadny problem

_________________
VU+Zero 4K
DM 520HD OpenAtv 5.3
VU+Zero OpenPli 4

0.8W, 13.0E, 19.2E, 23.5E, 4.9E, 16.0E, 9.0E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2017 - 7:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Leden 2007 - 11:30
Příspěvky: 250
Místo/Bydliště: BN
Poděkoval: 2 krát
Ja som vcera sprevadzkoval 4ks DB 525 a 3 uz vykazuju chybu z vypinanim po cca 10 min. prevadzke. Dalsie 2 su v krabicii , bojim sa ich vybrat a odskusat.... toto sa mi este nestalo ze zo 4 su 3 KO ](*,)

_________________
****************************************************
DB500s, DB7000s, DB8000, vsetky DB origi. SS2 nonHD Cccam
****************************************************
Tatranky.rar - energie zbalena na cesty


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 01.Červen 2017 - 12:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Červenec 2008 - 16:08
Příspěvky: 151
Poděkováno: 3 krát
katastrofa...nechapem ako mozu take masiny dat vobec do predaja,kedze sa vie,ze su to smejd


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 21.Srpen 2017 - 16:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Září 2015 - 7:51
Příspěvky: 24
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak mám stejný problém, přijímač se sám od sebe vypne, stalo se mi to již třikrát, vždy po cca dni co s tím, může to být enigmou? Mám tam openATV? Koukal jsem do nastavení, časovače a je tam cron časovače a nastaveno na aktivní, to s tím asi nemá nic společného, nebo ano? Jinak kde hledat jinde to, že by bylo nastaveno automatické vypínání přístroje? Ale je divné, že to dělá více lidem :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2017 - 16:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Leden 2007 - 11:30
Příspěvky: 250
Místo/Bydliště: BN
Poděkoval: 2 krát
REKLAMUJ

_________________
****************************************************
DB500s, DB7000s, DB8000, vsetky DB origi. SS2 nonHD Cccam
****************************************************
Tatranky.rar - energie zbalena na cesty


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypinanie dm 525 combo
PříspěvekOdeslal: 24.Srpen 2017 - 22:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Září 2015 - 7:51
Příspěvky: 24
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak jsem do něho nahrál image merlin a budu testovat než ho vrátím a dam vědět co a jak, nicméně u OPENATV mi nešla klávesnice a u merlina jede :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 18 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk