e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Srpen 2018 - 12:30

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Openbox 810
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2013 - 16:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Leden 2013 - 15:55
Příspěvky: 4
problemik:

pise mi
[Nepodarilo sa správne inicializovať aplikáciu (0xc0000135). Kliknutím na tlačidlo OK možete aplikaciu ukončiť

stiahol som si aktualny framework 4.0 nesie l spustit tak som stiahol 3.5 nesiel tak som skusil 3.1 lebo to dakde odporucali a vuala isla dal som install a aj tak nic-nepomohlo ](*,) ](*,) ](*,) ...

PS: skusal som to aj na dalsiom pc a to iste tak naozaj neviem co tam treba
prosim pomoc


VOPRED DAKUJEM :thankyou:

_____
inak stranka na stiahnutie http://pbdo-bot.com/index.php?action=downloads;sa=downfile&id=155


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox 810
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2013 - 21:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Červenec 2009 - 13:28
Příspěvky: 9
Tak páni ťaham falošné z UK a šľape to v pohode!Skús all updater v1,alebo F300 updater.Ak ti to vypisuje že STB tak nemáš dobré spojenie.Máš rovnakú prenosovú rýchlosť aj porty na prímači a počítači?Kábel máš krížový?Máś dobrý postup pri zapínaní programu a zapínanim prímača?CHýb može byť veľa ale klon Ti naisto pojde,len prídi na to kde máš chybu v spojení.Ešte ma napadlo máš povolený nahrať firmwar v prímači?Skús daj vedieť.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox 810
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2013 - 18:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Leden 2013 - 15:55
Příspěvky: 4
protos16 to bolo mne ta tvoja odpoved??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox 810
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2013 - 21:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Červenec 2009 - 13:28
Příspěvky: 9
Nie odpovedal som marian.mart,ty máš aký problém?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox 810
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2013 - 19:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Leden 2013 - 15:55
Příspěvky: 4
mam to napisane v predchazajucm logu nechce sa mi to zas setko kopirovat-- suhrn toho:

mam tam tu istu chybu ako zakladatel temy as na to ze to nema suvis zo ziadnym satelitom ale je to programova chyba elebo co a ma m to tam podrobnejsie aj co som urobil ....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox 810
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2013 - 22:44 
Online
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 865
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
ved solidny zaver je na konci predchadzajucej stranky: ked nejde ani iny loader, tak je najednoduchsie pouzit iny pocitac - na co nove chces prist?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox 810
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2013 - 17:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Červenec 2009 - 13:28
Příspěvky: 9
Port v počítači máš nastavený?A čo kábel RS-232 je krížený?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox 810
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2013 - 19:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Leden 2013 - 15:55
Příspěvky: 4
asi stale hovorite a tom setaboxe lebo toto je cisto opc a nie o kabloch!!!-- a neviem ci je ci neni prekrizeni


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox 810
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2013 - 20:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Červenec 2009 - 13:28
Příspěvky: 9
Tak počúvaj dohodnime sa na 23.01.2013 o 17.00hod dojdi na fórum a budem Ťa navigovať čo máš urobiť.Skrinku spustíme bez karty ak Ti bude stačiť základný balík skylink.Zatial skús toto:
1.Menu
2.1117(dostaneš sa do tajného menu)
3.Celkom dole si zapni emuláciu!
4.Cryptoworsk
5.O.K
6.Choď asi na riadok 11-CAID OD0304.
7.Všetko vymaž!(riadky 00 01 10 11 a ostatné)
8. Napíš:00: 00 00 00 00 00 00 00 00
10: 19 E8 F5 24 C6 C0 53 E4
9.Malo by Ti nabehnúť!!!!!!!!!!!!
Frčíiiš............
Ak Ti to nepojde stretneme sa 23.01!!!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox 810
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2013 - 21:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Srpen 2010 - 21:16
Příspěvky: 93
Poděkoval: 10 krát
Frči, je ešte nejaký iný balik, da sa ho poslať? dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox 810
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2013 - 22:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Červenec 2009 - 13:28
Příspěvky: 9
Zatial neviem velmi sa tomu teraz nevenujem mám UPS komplet a kódy zdielam internetom.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk