e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Prosinec 2018 - 14:25

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2015 - 9:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2008 - 16:35
Příspěvky: 47
Poděkováno: 3 krát
Stalo sa Vám že na openboxoch X800, 810, 820 Vám začali sekať, kockovať a trhať stanice STV1, STV2 a ČT1,ČT2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2015 - 9:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
ano. Je potrebne v Menu 1117 vypnut emulaciu .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2015 - 9:45 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 17.Červen 2007 - 19:22
Příspěvky: 493
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
bud to alebo sa odporuca zdroj nakolko uz tento box ma nejaky ten rocik ua sebou


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2015 - 18:40 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Bude to súvisieť s ohláseným vypnutím Cryptowork . 3,2. 2015 . Zdielanie aj medzi novšími S1 cez RS 232 ,všetko ide okrem STV 1, STV 2. Nepomohlo ani vypnúť emuláciu.

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2015 - 17:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Září 2008 - 16:18
Příspěvky: 18
satelitni prijimac: Openbox S6, Openbox S1
Poděkoval: 2 krát
Tiez mam tento problem, S2 mini spojene cez 232 s 810 a seka STV 1 a CT 1 ale iba na 810


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2015 - 18:11 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2603
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 31 krát
Tak na tej 810 vypni emu, stb sa nevie rozhodnut, odkial ma brat keys a ked berie z emu, tak neplatne a potom to seka.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2015 - 15:14 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 868
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
teraz som to riesil: nepomohlo zmazanie keys, ani vypnutie emu - bolo treba na nefunkcnych kanaloch (stv1 a 2, ct1 a 2 a ct sport) vliezt do sdileni (menu 1117 sdileni) a oznacit 0D96 :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2015 - 16:07 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
U mňa server Openbox S2 , klient S1, všetko nastavené ako má byť , aj OD 96 , všetko okrem tých čo predtým išli v EMU , ide . Emu vypnuté . Všetky pokusy nastavení nulové . Možno by pomohlo zmeniť FW.

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2015 - 19:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Srpen 2006 - 18:18
Příspěvky: 1
:thankyou: za radu !!! Fakt vypnutie emulacie pomohlo =D> Uz ma to dost teda skor mojich rodicov svalo ako to sekalo.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2015 - 9:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Květen 2011 - 16:58
Příspěvky: 46
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravím,
chalani aky soft použivate na zdielanie medi dvoma 800-kami.
Teraz mi volal kamoš že mu seka klient,ale všetky platene kanaly.
Server ide v pohode.
Ma tam myslim 5.35 FIX.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2015 - 15:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Dobrý spoľahlivý 5,14

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2015 - 14:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Květen 2011 - 16:58
Příspěvky: 46
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 1 krát
thewonder napsal:
Dobrý spoľahlivý 5,14

Dik, skusim.
Vymenili sme prijimač-5.19-dve hodky bezproblemov ked som odišiel prišla sms že zase seka.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2015 - 14:39 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 521
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 1 krát
Potvrzuji, stará dobrá 5.14 je nejspolehlivější FW který na tyto typy kdy vyšel.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2015 - 14:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 79
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
BIDLO napsal:
Potvrzuji, stará dobrá 5.14 je nejspolehlivější FW který na tyto typy kdy vyšel.


A to vyšel 21.11.2007 a to je co říct
http://digikey.wgz.cz/rubriky/download/ ... 800-v-5-14


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oPENBOX SEKANIE stv1 stV2
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2015 - 16:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Červenec 2007 - 19:17
Příspěvky: 3
vymazat kluce 0D03 a vsetko ide


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk