e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Srpen 2018 - 3:08

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 37 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 15:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2012 - 19:59
Příspěvky: 28
Dobry den prajem vcera sa nam stala taka ec asi bol zly signal na skylinku a neslo proste pisalo ziadny signal,ale dnes susedovy mi hovorili ze tiez im to pisalo ale dnes iim vsetky idu v pohode a mne idu teraz len ako tv barrandov a taketo a markiza a tak mi nejdu tak som skusil vcera este vytiahnut kartu a dat naspet a nepomohlo ale pise mi ze mam kodovane kanaly teraz co mam stim robit neviete mi poradit vcom by bola chyba? dakujem za odpovede


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 15:33 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1161
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
reautorizace karty+reset pinu
https://registrace.skylink.cz/cms_eshop ... rAnonym.do

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 16:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2012 - 19:59
Příspěvky: 28
viete co teraz som to skusil a stale to iste pise do kelu a chcem sa spytat ta karta tam ma ist tym cipom dolu ale sak to je jedno vselijako som skusal tu kartu tam davat a si viem ako tam mam ist niesom az taky hlupy,ale neviem co to moze robit


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 16:17 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1161
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
vlozit cipem dolu,prepnout na CT1 a poslat si ty zapisy na kartu.
Parabola je v poradku,bez snehu?

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 16:30 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1378
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 46 krát
Ak Ti funguje TV Barandov ... kartu máš vloženú správne.

Rada v tvojom prípade je ťažká, (informácie od teba sú strašne nesúrodé a nepresné)
skús si spomenú čo si včera večer rozvŕtal, zmenil :D
a daj to do pôvodného stavu. :poklona:

_________________
OTF SR95 Analógový prijímač z Oravy stále funguje už len milá nostalgia
a z toho novšieho v každom rožku je toho trošku ...
Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 17:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2012 - 19:59
Příspěvky: 28
trosku som sa pomylil tv barandov taktiez nechce ist pise to ist ale ide ct 24 a ta3 a tak cipom to mam uz dole jasne


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 17:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2012 - 19:59
Příspěvky: 28
parabolu som bol pozriet ano je v pohode bez snehu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 17:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2012 - 19:59
Příspěvky: 28
proste vcera z nicoho nic ako som pozeral markizu napisalo slaby signal zacal tv sekat potom to som vytiahol kartu dal som ju naspet ,ale viete co je zvlastne jedna vec na jednu parabolu mam dalsiu kartu a ta ide normalne nanej programy cize spalni mi ide a ta karta je v hd ale sak to je jedno si myslim ale v obyvacke na kartu nejde a karta je platna vsetko stim nieje problem tak kde by bol skusal som aj odpajat zapajat veci a mam to dobre vsetko pevne zapojene


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 17:34 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1378
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 46 krát
A ten druhý satelitný prijímač máš aký typ - značku ?
Sú obe karty rovnaké čo máš ... Skylink ICE alebo ... :?:

Kartu zo satelitného prijímača z obývačky daj do satelitného prijímača v spálni
a kartu zo satelitného prijímača v spálni da do zo satelitného prijímača v obývačke.

... a napíš čo sa zmenilo?

_________________
OTF SR95 Analógový prijímač z Oravy stále funguje už len milá nostalgia
a z toho novšieho v každom rožku je toho trošku ...
Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 17:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2012 - 19:59
Příspěvky: 28
ab cryptobox 550 ale chcel som vas spytat takto teraz som zobral kartu z toho druheho a dal som ju do boxu openboxa tam mi potom idu a tu co mam z boxu stareho som dal do croptyboxu a nesli programy tak tera viem ze boxe ktory mam v obyvacke openbox a je to karta ice ze je v nej chyba


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 18:45 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Květen 2009 - 18:51
Příspěvky: 1161
satelitni prijimac: nic staleho...
Poděkováno: 2 krát
Nech ji v tom druhem prijimaci (cryptobox) a posli si ty zapisy (reautorizace karty).
Pokud ani to nepomuze,ocisti gumou kontakty cipu,nebo kartu podlep paskou.
Provedl jsi vubec reautorizaci karty?

_________________
out of order...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 19:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Srpen 2010 - 1:25
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: openbox 810,ferguson fk 6900 c
V neděli večer mi na 810 nešly slovenské programy.Dnes ale ano.Přisuzoval jsem to špatnému počasí.Karta ICE.Tak nevím jak radit... Mes

_________________
parab.100cm,motor,Openbox 810 FW 5.51,Ferguson Ariva 202 E- Newcamd, Skylink,Zlínsko


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 19:22 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 518
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 1 krát
Včera byl výpadek slovenských programů.

denis: kdo ti proboha poradil takovou ptákovinu při nápisu "slabý signál" rýpat s kartou?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 20:08 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 08.Červenec 2009 - 13:12
Příspěvky: 347
Místo/Bydliště: rajón Trnava
V už starších OPENBOXOCH sa stáva, že prijímač kartu nevidí, preto nemôže kódované programi odkódovať. Skontroluje sa to cez MENU-Podmienený prístup-čtečka - ak píše nevloženo, kartu nevidí.
POZOR: U dvoj čítačkových prijímačov sa kontroluje čtečka v menu horná, ak je katra vložená ale v spodnej čítačke, prípadne naopak.
A píše nevloženo, treba skúsiť kartu trochu povytiahnuť a zasunúť, kým sa nechytí a nevypíše : informície o karte.
Karta ide čipom dolu.

_________________
IP Box 9000HD, VU+ Solo /BH/ a VU+ Solo2 /VTI/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2013 - 20:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2012 - 19:59
Příspěvky: 28
karta je dobra dana dakujem za radu :)...daval som uz aj ten co ste ma kazili cez net reautorzaciu a nepomohlo to len akoze som to nemal vtom novom boxe ale vtom starom


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2013 - 12:27 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 518
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 1 krát
Pokud tvrdíš že kartu máš vloženou správně tak ti tudíž přijímač musí v menu,podmíněném přístupu zobrazit číslo karty /bude jiné než je na ní napsané pokud se jedná o ICE/,nápis Cryptoworks a označení 0D96. Pokud ji máš špatně tak se zobrazí nevloženo jak píše kolega. V případě první varianty napiš co ti to teda pak u těch nefunkčních programů zobrazuje za hlášku. Ale přesně.
Máš opravdu obě ty karty stejné? Mě to spíš připadá že jedna je ICE a druhá HD Irdeto. Podívej se raději na ně,bývá to napsané u jejího čísla,ICE 01 nebo IRD 01.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2013 - 17:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2012 - 19:59
Příspěvky: 28
pise mi na openboxe kodovany kanal neustale ano mas pravdu tato karta co mi nechce je je IRDETO 01 PRESNE NAPISANA A TU CO MAM V SPALNI CO MI IDE JE ICE 01 VCOM MOZE BYT PROBLEM DNES SOM BOL AJ SKYLINKU ALE MOC MI NEPORADILI POVEDALI ZE KARTA TATO MOJA JE V POHODE ZE PREDPLATENA JE DO 2015 PROSIM VAS NEJAKE NAVRHY LEBO UZ OZAJ NEVIEM


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2013 - 17:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2012 - 19:59
Příspěvky: 28
A DAL SOM PODMINENY PRISTUP A NAPISALO MI AKO STE AJ PISALI ZE JE TO CROPTYWORKS TAK TERAZ KDE MAM HLADAT CHYBU


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2013 - 18:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Srpen 2010 - 1:25
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: openbox 810,ferguson fk 6900 c
openbox určitě čistou Irdeto kartu nerozjede(neumi to) ale Ice se správným FW ano

_________________
parab.100cm,motor,Openbox 810 FW 5.51,Ferguson Ariva 202 E- Newcamd, Skylink,Zlínsko


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OPENBOX X-800
PříspěvekOdeslal: 03.Duben 2013 - 18:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2012 - 19:59
Příspěvky: 28
a ako to je mozne ze doteraz isla???...ze cele 6 mesiacov islaaaa tak co mam spravit sak poradte mi ako dalej postupovat


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 37 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk