e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Prosinec 2018 - 15:46

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem so zdelanie SkyLink karty
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2013 - 17:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Červenec 2012 - 21:34
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: Open Box
Místo/Bydliště: Veľká Hradná - Trenčín
Nedavno som mal v servise satelitny prijimač, pretože odišiel zdroj. Dovtedy zdelanie karty išlo. Zapojil som satalit, tak ako bol predtym a zdelanie karty nefunguje.
Tipy oboch prijimačov su OpenBox X-810

Na povodnom satelite mam verziu systému :
Boot Loader : 1.00
Verzia softwaru : 5.57
Verzia hardwaru : kolosok_ev x810
Posledna aktualizacia : Apr 02 2011

Na satelitnom prijimači kt. bol servise je verzia systému :
Boot Loader : 1.00
Verzia softwaru : acked
Verzia hardwaru : LitBox X-810
Posledna aktualizacia : Nov 17 2008


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem so zdelanie SkyLink karty
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2013 - 17:29 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 868
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
problem s fw by nemal byt, len to treba nastavit...
rychlost rs232 nastav na obidvoch 9600 a zbytok je jasny:
viewtopic.php?p=437283#p437283


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem so zdelanie SkyLink karty
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2013 - 18:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Červenec 2012 - 21:34
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: Open Box
Místo/Bydliště: Veľká Hradná - Trenčín
Ďakujem za pomoc, pomohlo mi to.

A ešte sa spýtam, aky tip diód použiť, ak viete, veľmi by mi pomohlo presne označenie, presny model diody, keď chcem spraviť zdelanie karty take ake je na schéme.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem so zdelanie SkyLink karty
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2013 - 19:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4701
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 92 krát
Tak takéto zdieľanie ti na Openboxoch nepôjde ani náhodou!!!
Tie "zastaralé šunky" totižto dokážu komunikovať iba dve medzi sebou!!!
Táto schéma platí pre Opticumy, Amiká atď...

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem so zdelanie SkyLink karty
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2013 - 19:45 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 868
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
su to veeelmi dobre sunky :D
2 zdielaju ukazkovo: stabilne, rychle a aj v standby - nepotrebujes ziadne diody; ked ich chces nazdielat viac, ide to cez speci switch, ale sa to vobec neoplati - je to prilis drahe...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem so zdelanie SkyLink karty
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2013 - 21:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Červenec 2012 - 21:34
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: Open Box
Místo/Bydliště: Veľká Hradná - Trenčín
joe6pack napsal:
su to veeelmi dobre sunky :D
2 zdielaju ukazkovo: stabilne, rychle a aj v standby - nepotrebujes ziadne diody; ked ich chces nazdielat viac, ide to cez speci switch, ale sa to vobec neoplati - je to prilis drahe...


Musim súhlasiť. Mám ho už par rokov, a nemal som s nimi väčšie problémy. Iba na jednom zhorel zdroj. A pisalo, že žiadny signal, keď bol lnb na paraboly zasnežene.

Tak teda ako? chcem vedieť váš nazor. Mám to robiť? Je aspoň minimálna šanca že to všetko bude "fičať" ako ma?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem so zdelanie SkyLink karty
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2013 - 21:06 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červenec 2008 - 9:59
Příspěvky: 336
Místo/Bydliště: JN98AV
podla tej schemy ti to nepojde,zbytocna namaha a laborovanie :wink:

_________________
AB IPBox 9900HD+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem so zdelanie SkyLink karty
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2013 - 19:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Červenec 2009 - 13:28
Příspěvky: 9
Typ diod:R= 1K
D= BAT85
Asi Ti fakt nepojde platí to pre Opticum-Orton.Urob toto a pojde Ti základný balík aj bez zdielania!

1.Menu
2.1117(dostaneš sa do tajného menu)
3.Celkom dole si zapni emuláciu!
4.Cryptoworsk
5.O.K
6.Choď asi na riadok 11-CAID OD0304.
7.Všetko vymaž!(riadky 00 01 10 11 a ostatné)
8. Napíš:00: 00 00 00 00 00 00 00 00
10: 19 E8 F5 24 C6 C0 53 E4
9.Malo by Ti nabehnúť!!!!!!!!!!!!
Frčíiiš............


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk