e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Květen 2019 - 3:24

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 87 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Openbox X-810 a skylink nove ICE karty
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2010 - 17:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Červenec 2009 - 22:59
Příspěvky: 65
satelitni prijimac: Openbox X-810, fmw 5.47
Zdravim, v ponuke (fmw. 5.47) podmieneny pristup - nastavenie citacky - system karty je moznost IRDETO. Myslite, ze tie nove ICE karty skylink - IRDETO, ktore maju prist na trh namiesto CRYPTOWORKS budu v pohode na tomto STB slapat? Vdaka za odpoved

_________________
Openbox X-810, parabola Fe 80, TWIN LNB, motor DiSEqC motor DG 380 zero backlash, Skylink


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2010 - 17:52 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
To sa spýtaj predajcu,ktorý to tvrdí, že origo čítačky,by to mali zvládať.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2010 - 21:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Červenec 2009 - 22:59
Příspěvky: 65
satelitni prijimac: Openbox X-810, fmw 5.47
Kedze este nie su tieto karty v obehu, tak to nemoze mat ani nikto vyskusane. Ale nema niekto nahodou inu odskusanu IRDETO kartu na tomto prijimaci??

_________________
Openbox X-810, parabola Fe 80, TWIN LNB, motor DiSEqC motor DG 380 zero backlash, Skylink


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2010 - 14:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Leden 2007 - 22:26
Příspěvky: 77
satelitni prijimac: X-820ci
Místo/Bydliště: Brezová pod Bradlom
shammer napsal:
Kedze este nie su tieto karty v obehu, tak to nemoze mat ani nikto vyskusane. Ale nema niekto nahodou inu odskusanu IRDETO kartu na tomto prijimaci??

Kedze uz su karty s IRDETO v predaji, nema niekto odskusanu funkcnost OPENBOXOV ( 800,810,820 ) s tymito kartami? ( Budu fungovat, alebo ich budeme ucit lietat z okna? ).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2010 - 15:09 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Moja modrá karta má názov IRDETO pod tým malým cryptovorks , šlape na nej bez problémov všetko včítane Nova ,Prima , Barandov

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2010 - 15:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Leden 2007 - 22:26
Příspěvky: 77
satelitni prijimac: X-820ci
Místo/Bydliště: Brezová pod Bradlom
No fajn! A citacku kariet mas prepnutu na CRYPTOWORKS, alebo IRDETO?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2010 - 17:28 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 05.Září 2008 - 11:09
Příspěvky: 331
satelitni prijimac: Openbox SX 6
Místo/Bydliště: Neďaleko od Trenčína......
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 4 krát
Čítačka má označenie Cryptoworks , informácie o karte len Skylink , konzultácie -zápisy len skylink

_________________
Openbox SX6 , S2 ,S1 2x Fe 80 , A 19,2E. 23,5E SkyLink , Th 0,8W - Int-1W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Červen 2010 - 11:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 34
satelitni prijimac: opticum 9500 hd, astra 1A, 3D
Místo/Bydliště: Banska Bystrica
hm snad necakas ze ti na nom pojdu ostre irdeto karty /nie ICE karty na nich ide cw furt/ ..od jesene...ked uz vyrobca davno tieto prijimace softwarovo nepodporuje..a zial tieto inac skvele stroje maju len citacky..takze ak nova irdeto karta tak len v inom receiver-e

_________________
opticum 9500 hd, duo LNB astra 19,2 + 23,5 skylink + plazma VIERA 37 palec panasonic HD ready + showbox vitamin 5000 HD s E2 capitol a openPli a panasonic tv - 50 palcov


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2010 - 14:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Červenec 2008 - 19:14
Příspěvky: 65
Chci zakoupit dekódovací kartu Skylink Standard ICE Irdeto.Bude tato karta opravdu fungovat v Openbox X-810? Prodejce mi na tento dotaz odepsal:nové dekódovací karty Skylink Standard ICE jsou určené pro přijímače s integrovanou originální certifikovanou čtečkou Cryptoworks nebo Irdeto. V přijímači Openbox X-810 Vám nemohu zaručit bezproblémovou funkčnost této dekódovací karty.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2010 - 14:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Duben 2009 - 13:32
Příspěvky: 61
Místo/Bydliště: NR
jones9 napsal:
Chci zakoupit dekódovací kartu Skylink Standard ICE Irdeto.Bude tato karta opravdu fungovat v Openbox X-810? Prodejce mi na tento dotaz odepsal:nové dekódovací karty Skylink Standard ICE jsou určené pro přijímače s integrovanou originální certifikovanou čtečkou Cryptoworks nebo Irdeto. V přijímači Openbox X-810 Vám nemohu zaručit bezproblémovou funkčnost této dekódovací karty.


No ked pockas tyzden dva, tak ti to poviem, lebo chystam sa kupit taku kartu (Skylink CW tam uz mam ta funguje) pre kolegu a mozem to doma vyskusat :)
dodatok: kedze tieto karty este funguju aj s CW aj s IRDETO , tak si myslim ze by problem nemal byt


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2010 - 0:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Květen 2009 - 19:10
Příspěvky: 52
Testoval som ICE karty v opene 810 asi pred mesiacom a mozem povedat, ze bolo vsetko OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2010 - 8:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červenec 2010 - 9:06
Příspěvky: 1
Tak k tym x-810 nove ice tam super šlapu a považujem ich za jedne z naj fungujucich velmi rychle sa aktivuju ako to bude potom ak prejdu len na čiste irdeto tak sa uvidi ahoj!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2010 - 10:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Březen 2010 - 14:13
Příspěvky: 68
Místo/Bydliště: Vranov nad Toplou (Plzen)
Poděkováno: 1 krát
Vsak IRDETO ukaze ci sa nestane Openbox len draha digitalna hodinka :book:

_________________
Spokojny majitel Ariva 100E.HD 200.HD 250Combo skylink +100cm Parabola 23.5E+1W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2010 - 14:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Říjen 2008 - 16:04
Příspěvky: 74
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkováno: 1 krát
Na X-820, firmware 5.4, ICE karta funguje bez problemov, hned ako som ju tam supol. Akurat som v nastaveni citacky nastavil Cryptoworks.

_________________
IPBox 9900HD, HDbox 9100, Ariva 100HD, Cryptobox Mini, Multifokus 4x, Skylink, freeSAT, Openbox SF-55, ROVER Master STC


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2010 - 18:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Červenec 2008 - 15:33
Příspěvky: 28
zdar ludia mam X810 a mam sky link kartu modru dam ju do opena a v nastaveniach ju mam zobrazenu ze nacitana a naladil som tu astru 23.5 dalo to okolo 80% signalu dal som hladat kanaly naslo to okolo 700 kanalov aj tie slovenske ale stale mi to pise ze kodovany kanal ci to je markiza, joj, alebo aj TA3 co mam spravit aby to fachalo? dik za odpoved


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2010 - 20:07 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červenec 2008 - 9:59
Příspěvky: 336
Místo/Bydliště: JN98AV
nastavit citacku na cryptoworsk

_________________
AB IPBox 9900HD+


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2010 - 20:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Červenec 2008 - 15:33
Příspěvky: 28
to mam spravene od zaciatku


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2010 - 20:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Únor 2010 - 10:49
Příspěvky: 215
mato-X napsal:
zdar ludia mam X810 a mam sky link kartu modru dam ju do opena a v nastaveniach ju mam zobrazenu ze nacitana a naladil som tu astru 23.5 dalo to okolo 80% signalu dal som hladat kanaly naslo to okolo 700 kanalov aj tie slovenske ale stale mi to pise ze kodovany kanal ci to je markiza, joj, alebo aj TA3 co mam spravit aby to fachalo? dik za odpoved

tak nieši na astre23.5 Ta3 ide fta a keď je kodovaná tak si s parabolou mimo

_________________
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Srpen 2010 - 22:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Listopad 2007 - 23:29
Příspěvky: 4
Nazdar si nastaveny na astra 19..!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 10:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Červenec 2008 - 15:33
Příspěvky: 28
jo mali ste pravdu ladil som cez bratovu telku a open a mal som tam 90% kvalitu a ked som to zapojil na svoju telku a open tak nic tak som skusal a nasiel som to uz to facha dik za pomoc :)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 87 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk