e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Říjen 2018 - 5:20

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s aktivaciou EMU
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2007 - 20:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 19.Červen 2007 - 20:42
Příspěvky: 21
Ahojte. Pedvcerom som si kupil OpenBox 810. Nahral som do neho novy FW 5.03, nove keys pre Slovak link, zapol Patch v EMU, ale stale mi ukazuje, ze program je zakodovany. Kde robim chybu? Vie mi niekto poradit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2007 - 21:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Březen 2006 - 0:06
Příspěvky: 524
Místo/Bydliště: okolo 49N 18E
To bude iba nejaka mala blbost, co je na pricine, vyskusaj este raz stiahnut aj FW, skus napr 5.02 a keys z tejto stranky, ci sa to rozbehne. a prekontroluj este raz ten patch na menu 1117, ci je naozaj zapnuty.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s aktivaciou EMU
PříspěvekOdeslal: 20.Červen 2007 - 21:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 07.Květen 2006 - 20:09
Příspěvky: 28
Poděkováno: 1 krát
Mailo napsal:
Ahojte. Pedvcerom som si kupil OpenBox 810. Nahral som do neho novy FW 5.03, nove keys pre Slovak link, zapol Patch v EMU, ale stale mi ukazuje, ze program je zakodovany. Kde robim chybu? Vie mi niekto poradit?

Po zapnuti patche zresetuj kluče!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s aktivaciou EMU
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2007 - 5:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 19.Červen 2007 - 20:42
Příspěvky: 21
TELEFONISTAN napsal:
Mailo napsal:
Ahojte. Pedvcerom som si kupil OpenBox 810. Nahral som do neho novy FW 5.03, nove keys pre Slovak link, zapol Patch v EMU, ale stale mi ukazuje, ze program je zakodovany. Kde robim chybu? Vie mi niekto poradit?

Po zapnuti patche zresetuj kluče!


Po resete sa mi stratili novozadane kluce na Slovak link. Asi skusim ten FW 5.02.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s aktivaciou EMU
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2007 - 7:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Květen 2006 - 9:25
Příspěvky: 299
Místo/Bydliště: Orlová-Karvinsko,Javorník-Jeseník
Mailo napsal:
TELEFONISTAN napsal:
Mailo napsal:
Ahojte. Pedvcerom som si kupil OpenBox 810. Nahral som do neho novy FW 5.03, nove keys pre Slovak link, zapol Patch v EMU, ale stale mi ukazuje, ze program je zakodovany. Kde robim chybu? Vie mi niekto poradit?

Po zapnuti patche zresetuj kluče!


Po resete sa mi stratili novozadane kluce na Slovak link. Asi skusim ten FW 5.02.

Dodal jsem nové klíče ,ale pro verzi FW 5,03 tak změň a dodej key


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s aktivaciou EMU
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2007 - 7:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Květen 2006 - 9:25
Příspěvky: 299
Místo/Bydliště: Orlová-Karvinsko,Javorník-Jeseník
Mailo napsal:
Ahojte. Pedvcerom som si kupil OpenBox 810. Nahral som do neho novy FW 5.03, nove keys pre Slovak link, zapol Patch v EMU, ale stale mi ukazuje, ze program je zakodovany. Kde robim chybu? Vie mi niekto poradit?

Maš tam už key na FW 5,03 tak je nainstalij .Musíš dodat key pouze zhodný s FW.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2007 - 9:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Březen 2006 - 0:06
Příspěvky: 524
Místo/Bydliště: okolo 49N 18E
A co tak skusit ist uplne od zaciatku? tzn. tovarenske nastavenia, chvilu nechat vypnuty prijimac - tak 10 min. Nahrat posledny FW, nahrat posledne key key, dat vyhladat SK a CZ - nenahravaj zatial nejaky iny setting, aby sa tam nieco nebilo. A nezabudni pouzit aj posledny pobedit na keys.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku:
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2007 - 12:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 19.Červen 2007 - 20:42
Příspěvky: 21
Vasja napsal:
A co tak skusit ist uplne od zaciatku? tzn. tovarenske nastavenia, chvilu nechat vypnuty prijimac - tak 10 min. Nahrat posledny FW, nahrat posledne key key, dat vyhladat SK a CZ - nenahravaj zatial nejaky iny setting, aby sa tam nieco nebilo. A nezabudni pouzit aj posledny pobedit na keys.


Vyhladat SK a CZ? Da sa to aj samostatne? Ja navolim transponder (napr. Astra 1) a z toho mi nacita stanice...
OK teda, skusim to tak, ako pises. A este nieco. Po nahrani FW a keys som videl v PobEdite prazdnu sekciu Bliss a aj softcam.
Ako SW pouzivam F-300_Updater_v1.00 a PobEdit_0898.
A este taka vec. Po odoslani keys do OB ostal na display-i OB napis "r 100" a vtedy som ho vypol. Je to tak OK?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Zatial to nefunguje
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2007 - 16:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 19.Červen 2007 - 20:42
Příspěvky: 21
Skusal som to nahrat uplne odznova, ale stale to nefunguje. Mam pevnu parabolu, tak sa chcem spytat, ci to nezalezi od toho, z ktoreho satelitu prijimam, lebo cs aj sk link idu aj z Astry 3. Hmm ... asi to bude tym ... idem to prestavit a dam vediet vysledok.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Uz je to OK
PříspěvekOdeslal: 21.Červen 2007 - 19:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 19.Červen 2007 - 20:42
Příspěvky: 21
Problem bol v nespravnom transponderi. Uz je to OK. Dakujem za pomoc. :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s aktivaciou EMU
PříspěvekOdeslal: 14.Říjen 2013 - 22:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2010 - 21:17
Příspěvky: 191
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Ako zapnem patche?

_________________
Rád Vám poradím s:
Amiko (Vačšina)
Opticum (Vačšina)
AB IPBox (všetky)
VU+ UNO, Duo, Solo2, zero, duo2
AB Cryptobox (všetky)
Raspberry Pi - Archlinux, Raspbian
+ OSCam

Aktualne VU+ Solo2 + CCCAM 2.3.0 VTI 8

Firmware, setting a SoftCam na stiahntie nájdete tu:
Kód:
http://download.skycom.sk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem s aktivaciou EMU
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2013 - 19:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2010 - 17:20
Příspěvky: 148
Poděkoval: 2 krát
menu a 1117 ok


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk