e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Říjen 2018 - 17:50

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 03.Květen 2009 - 19:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Listopad 2007 - 13:15
Příspěvky: 51
chcem sa spytat ladim digi tv posunul som aj satelit vpravo a nasiel som signal 53 percent.a ked prehladavam programy STV a slovenske a HBO mi nenajde.naslo mi napr bubble hits alebo scuzz..a to je myslim si vedla na inej druzici nie?kolko musim mat signal percent aby som nasiel aj HBO a taak?diky :thankyou: :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 03.Květen 2009 - 19:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Leden 2007 - 21:57
Příspěvky: 26
satelitni prijimac: teraz žiadny
Místo/Bydliště: Prešov-SK
diego39 napsal:
chcem sa spytat ladim digi tv posunul som aj satelit vpravo a nasiel som signal 53 percent.a ked prehladavam programy STV a slovenske a HBO mi nenajde.naslo mi napr bubble hits alebo scuzz..a to je myslim si vedla na inej druzici nie?kolko musim mat signal percent aby som nasiel aj HBO a taak?diky :thankyou: :thankyou:


Ak si našiel Scuzz,tak si na 28,2E a to je od digi tv poriadne ďaleko. :shock:

_________________
www.hockeyarena.net/index.php?ref=211603


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 03.Květen 2009 - 20:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Listopad 2007 - 13:15
Příspěvky: 51
vsak ano ale na intelsat 1002/ku som mal signal 55percent a dal som prehladat a tam mi naslo asi 800 programov.takl ako je to mozne?kolko musim mat aby som to naladil aj slovenske a kde presne tocit teda?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 03.Květen 2009 - 20:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Březen 2007 - 16:00
Příspěvky: 139
satelitni prijimac: Ab DSR 322 Stab HH 90
Místo/Bydliště: Trenčin
Nemusíš dať nič vyhľadať stiahni si seting z tochto fora a potom môžeš ladiť :Yahoo!:

_________________
AB-DSR 322SKCI, STAB H-H 90 , OPENBOX-810


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 03.Květen 2009 - 20:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Listopad 2007 - 13:15
Příspěvky: 51
a nemohol by si prosim ta link poslat alebo ho napisat sem?dakujeeem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 03.Květen 2009 - 20:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Duben 2008 - 16:18
Příspěvky: 166
satelitni prijimac: Linux
Ja by som to riešil následovne: nastav eleváciu 30-31°,zadal freq, 11 785 H 28000 5/6 a hladal naj.signál - ale to je na tebe :book:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 03.Květen 2009 - 22:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Listopad 2007 - 13:15
Příspěvky: 51
no to by som rad urobil ale kedze neviem moc este robit stym neviem co je elevacia apod.mohol by si mi napisat take strucne body ako a co?ja to mam cez motorcek pekne ale robim to kamosovi a on nema motor robim to rucne.natocim sa na intelsat a tam mi vyhodi max 55 percent signalu..ale ja co mam doma mam okolo 75 percent .navigujte ma prosim vas pekne.nejake body ako mam presne postupovat. :thankyou: :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2009 - 9:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Duben 2008 - 16:18
Příspěvky: 166
satelitni prijimac: Linux
diego39 napsal:
no to by som rad urobil ale kedze neviem moc este robit stym neviem co je elevacia apod.mohol by si mi napisat take strucne body ako a co?ja to mam cez motorcek pekne ale robim to kamosovi a on nema motor robim to rucne.natocim sa na intelsat a tam mi vyhodi max 55 percent signalu..ale ja co mam doma mam okolo 75 percent .navigujte ma prosim vas pekne.nejake body ako mam presne postupovat. :thankyou: :thankyou:

Elevácia je vlastne sklon paraboly - tzn.Intelsat 10-02 sa nachádza nižšie nad obzorom ako Astra preto musíš nastaviť tento sklon na stupnici ktorú máš na parabole /toto je len ilustračný obr. pre teba platí hodnota 31°/:Obrázek
Všimni si v tvojom okolí,ktorým smerom sú natočené sivé ofico paraboly z nápisom D*G* - to by ti mohlo pomôcť v orientácii.

1. nastav sklon /eleváciu 31°/
2.nastav na prijímači freq.11 785 H 28000 5/6 - je to dosť silný transpondér na zachytenie
3.najlepšie by bolo ak by si mal prenosný TV na ktorý by si mal možnosť vidieť a tak ladil
4.držím ti palce až sa ti to podarí :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2009 - 0:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Listopad 2007 - 13:15
Příspěvky: 51
2.nastav na prijímači freq.11 785 H 28000 5/6 - je to dosť silný transpondér na zachytenie ......toto mi este nieje jasne.ked hladam priklad HBO viem kde mam zadat napr 12 657 H 27 500...to je na hladanie programofv.ale ti 11 785 H 28 000 to mam zadat kde?kam presne?
a este jedna otazka.ked teda dam tu elevaciu cize nizsie satelit tak tam chytim lepsie Intelsat?
dakujem vazne za pomoc ze pomahate :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2009 - 9:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Duben 2008 - 16:18
Příspěvky: 166
satelitni prijimac: Linux
diego39 napsal:
2.nastav na prijímači freq.11 785 H 28000 5/6 - je to dosť silný transpondér na zachytenie ......toto mi este nieje jasne.ked hladam priklad HBO viem kde mam zadat napr 12 657 H 27 500...to je na hladanie programofv.ale ti 11 785 H 28 000 to mam zadat kde?kam presne?
a este jedna otazka.ked teda dam tu elevaciu cize nizsie satelit tak tam chytim lepsie Intelsat?
dakujem vazne za pomoc ze pomahate :thankyou:

>Tu< si stiahni manuál ak ho ešte nemáš - je tam podrobný popis pridania trnspondéru str.11
- čo sa týka elevácie - nie že lepšie chytíš Intelsat,ale jedine takto chytíš Intelsat :book:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2013 - 14:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 23.Prosinec 2007 - 21:42
Příspěvky: 35
Na akom TP ladíte intelsat? pretoze sa mi ho nejako nedarý najst na IP55HD

Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2013 - 19:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2557
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
dodik85 napsal:
Na akom TP ladíte intelsat? pretoze sa mi ho nejako nedarý najst na IP55HD

Ďakujem
Blbá otázka,ale skúsim odpovedať.Intelsat je satelit na pozícii 0,8 W(západne),niekedy sa udáva pozícia 1W(západne)inak sa nazýva aj THOR 5.Inak máš v tých pojmoch poriadny guláš.TP-sa označuje Transpordér a je to o niečom inom.Trochu si niečo o tom naštuduj,ak sa chceš venovať sat.technike.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2013 - 21:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Září 2009 - 23:31
Příspěvky: 123
Ahoj dodik,mas jich tam spousta:
http://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/01w/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Naladenie intelsat 1002/ku
PříspěvekOdeslal: 23.Říjen 2013 - 6:42 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 518
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 1 krát
Asi ho ladí na Astře. :(


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk