e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Prosinec 2018 - 1:02

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 42 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 20:31 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1049
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
Ok ako myslíš, ale on má Enibox a na ňom OpenATV. Takže raď mu ďalej nech v tom má ešte väčší chaos.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 20:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 11:10
Příspěvky: 44
Díky za pomoc. Picony frčí. Adresář byl jak jsem psal. Ještě ten doscam a potom archivy CZ/SK a bude hotovo.

_________________
Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS, HDBox Enibox 2 OpenATV, multi-beam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 9:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 11:10
Příspěvky: 44
Všem děkuji za rady. Box už jede jak má. Ještě musím doladit nějaké detaily. To ale musí počkat až bude víc času.
edit - nainstaloval jsem archivy cz/sk ale nikde je nemůžu najít. Instalace pluginu proběhla podle přijímače ok. Pořadí mi někdo kde se může schovávat?

_________________
Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS, HDBox Enibox 2 OpenATV, multi-beam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 0:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 36 krát
jamaica napsal:
Všem děkuji za rady. Box už jede jak má. Ještě musím doladit nějaké detaily. To ale musí počkat až bude víc času.
edit - nainstaloval jsem archivy cz/sk ale nikde je nemůžu najít. Instalace pluginu proběhla podle přijímače ok. Pořadí mi někdo kde se může schovávat?

U atv je modre tlacitko rchle menu a dlouhe modre tlacitko je extensions. V nem by se mel archiv ukauat. Pokud jsi jej naistaloval spravne.
Podivej se do naistalovane pluginy nebo v odstranit pluginy primo v extensions jetli tam neni. Kdyz tam v odistalovani nebude nebude naistalovan plugin spravne.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 9:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 285
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 8 krát
jamaica napsal:
Všem děkuji za rady. Box už jede jak má. Ještě musím doladit nějaké detaily. To ale musí počkat až bude víc času.
edit - nainstaloval jsem archivy cz/sk ale nikde je nemůžu najít. Instalace pluginu proběhla podle přijímače ok. Pořadí mi někdo kde se může schovávat?

alebo su priamo image kde uz mas aj nainstalovany archivczsk ako aj ine doplnky (napr. image storm)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 10:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 11:10
Příspěvky: 44
Koukal jsem do instalované pluginy i do odstranit pluginy, ale archivy CZ/SK plugin tam není. Tak zkusím stáhnout jinou verzi a nainstalovat.

Citovat:
alebo su priamo image kde uz mas aj nainstalovany archivczsk ako aj ine doplnky (napr. image storm)


tomko můžeš dát link na web od kud se dá stáhnout image který má i doplňky?

_________________
Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS, HDBox Enibox 2 OpenATV, multi-beam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 10:31 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9272
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 134 krát
ja myslim, ze u zdroja je najlepsie najprv subsuport a potom archiv instaluj ...

https://github.com/mx3L/archivczsk/releases ak je chyba asi ju musi opravit autor sam ...

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 11:13 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1049
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
Po inštalácii daj reboot boxu a ak je správne nainštalovaný tak by sa mal objaviť v hlavnom menu.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2017 - 13:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 285
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 8 krát
jamaica napsal:
Koukal jsem do instalované pluginy i do odstranit pluginy, ale archivy CZ/SK plugin tam není. Tak zkusím stáhnout jinou verzi a nainstalovat.

Citovat:
alebo su priamo image kde uz mas aj nainstalovany archivczsk ako aj ine doplnky (napr. image storm)


tomko můžeš dát link na web od kud se dá stáhnout image který má i doplňky?


tuto
Obrázek
Enigma2 STORM technet projekt - updateObrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2017 - 11:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 11:10
Příspěvky: 44
Díky za link. Stáhnuto a jak bude čas, tak vyzkouším. Má tenhle image vlastní web nebo jen to vlákno co je tady ve fóru?

_________________
Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS, HDBox Enibox 2 OpenATV, multi-beam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2017 - 9:58 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 04.Listopad 2007 - 17:58
Příspěvky: 369
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 62 krát
myslim ze prave vysla aktualizace, zde.

_________________
Vrchní velitel pro boj ve vysoké trávě


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 19:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 11:10
Příspěvky: 44
Řeším problém s boxem. Dnes u nás vypnuli elektřinu. Po zapnutí jsme pustil box a nic. Na displeji nápis RUN a nic víc. Původní soft byl OpenATV 5.3. Protože se box nerozjel, tak jsem stahnul nový OpenATV 6.1 a nainstaloval. Box nastartoval, provedl jsem základní nastavení a doinstaloval jsem fastscan, softcam-feed-mipsel_1.0_all.rar a nakopíroval sem picony.
No a nastal pro mě neřešitelný problém - fastscan "neexistuje" - prostě nikde v pluginech ani v nastavení - ladění není. Stejně tak "neexistuje" softcam-feed-mipsel_1.0_all abych mohl nainstalovat nějaký softcam nebo cccam pro kartu skylink IRDETO.
Koukal sem do nastavení 2 hodiny, několikrát jsem restartoval box a pořád stejný "problém".
Mám tedy dva dotazy:

1 - Potřebuji tedy poradit co dělám blbě, že jmenované pluginy nevidím.

2 - dá se někde stáhnout přednastavený image který by měl vše potřebné jako třeba image který prodává ellano.sk?

Box jel rok bez potíží a najednou toto. Jelikož jsem na to rok nesáhnul, tak sem zmatenej a ztrácím se v tom.

_________________
Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS, HDBox Enibox 2 OpenATV, multi-beam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 20:04 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9272
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 134 krát
softcam feed 1 je uz stary existuje novsi 2 ...... pise sa tu dost o tom ...

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 20:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 11:10
Příspěvky: 44
Už jsem našel verzi 2. Stahnul a připravuji na instalaci. Proč se mi ale nikde nezobrazí fastscan? Ten sem instaloval z repozitářů které se zobrazí v menu boxu?

_________________
Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS, HDBox Enibox 2 OpenATV, multi-beam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 20:17 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 745
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 58 krát
A preto zálohovať a ešte raz zálohovať...
K tomu fastscanu reštartol si box???

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 20:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 11:10
Příspěvky: 44
Restartoval několikrát.
Jak jsem psal - v pluginech jsem ho našel, po instalaci prostě zmizel. Není ani mezi dostupnými, ani mezi instalovanými.

_________________
Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS, HDBox Enibox 2 OpenATV, multi-beam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 20:29 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 745
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 58 krát
A z pluginov si ho sťahoval z systémplugins?

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 20:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 11:10
Příspěvky: 44
Ano.

_________________
Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS, HDBox Enibox 2 OpenATV, multi-beam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 20:41 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 745
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 58 krát
To je zaujímavé keď nieje medzi dostupnými tak by mal byť nainštalovaný. Pozri ešte takto daj pluginy a červené odinštalovať či ho tam náhodou nemáš ak áno tak musí byť nainštalovaný.

Takže k fastscanu sa dostaneš nasledovné menu_ nastavenie_hladanie stanic_fastscan.... :D :idea:

_________________
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD ,LCD4Linux Samsung SPF-107H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Březen 2018 - 20:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Srpen 2009 - 11:10
Příspěvky: 44
V tom menu právě není. Zkusím se podívat jestli je pod tím červeným tlačítkem na odinstalování.

_________________
Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E PLUS, HDBox Enibox 2 OpenATV, multi-beam


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 42 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk