e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2018 - 17:44

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2015 - 13:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
Dobrý den,nemužu rozchodit hbbtv na eniboxu,muže nikdo poradit,děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 25.Duben 2015 - 20:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 230
Poděkováno: 3 krát
Pokud máš nějaký aktuální soft tak stlač modré tlačítko a mezi jinými se ti tam objeví HbbTV to stlač a jak budeš na nějakém kanále který vysílá tak se ti objeví červená ikona dole , tak stlačís červené tlačítko a objeví se ti celé HbbTV menu .
Podmínka je samozřejmě připojení do internetu .

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2015 - 17:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
show-man napsal:
Pokud máš nějaký aktuální soft tak stlač modré tlačítko a mezi jinými se ti tam objeví HbbTV to stlač a jak budeš na nějakém kanále který vysílá tak se ti objeví červená ikona dole , tak stlačís červené tlačítko a objeví se ti celé HbbTV menu .
Podmínka je samozřejmě připojení do internetu .



Mam Openopera hbbtv,zmačknu modre tlačitko hbbtv tam nyni,kanal ČT1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2015 - 9:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 285
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 8 krát
daj si tento, mam odskusany a funguje. po nainstalovani prejdi napr. na ct1 stlac cervene , chvilku pockaj. po chvilke sa ukaze na tv odkaz na ct menu


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2015 - 10:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
tomko napsal:
daj si tento, mam odskusany a funguje. po nainstalovani prejdi napr. na ct1 stlac cervene , chvilku pockaj. po chvilke sa ukaze na tv odkaz na ct menu


Děkuji,nemaš nahodou plugin Archiv czsk pro enibox


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2015 - 11:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 285
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 8 krát
tam nejde ze ci je pre enibox. ja som tam nedal najnovsi-lebo mi tam nefungoval. ale dal som tento https://github.com/mx3L/archivczsk/releases bud verziu verziu 3 alebo 4. teraz neviem. nezabudni stiahnut subsupport


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2015 - 11:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
tomko napsal:
tam nejde ze ci je pre enibox. ja som tam nedal najnovsi-lebo mi tam nefungoval. ale dal som tento https://github.com/mx3L/archivczsk/releases bud verziu verziu 3 alebo 4. teraz neviem. nezabudni stiahnut subsupport


Děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2015 - 13:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 285
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 8 krát
neni zač :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2015 - 11:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
tomko napsal:
neni zač :good:

Dobrý den,funguje někomu HBBTV,mam stažený plugin Openopera hbbtv,když zmačknu červene tlačitko hbbtv menu ukaže na vteřinu a zmizi,co ne skusil ne běži,muže nikdo poradit,děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2015 - 14:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 285
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 8 krát
po stlaceni cerveneho tlacitka sa ti po chvilke (zalezi od rychlosti netu) objavy na obrazovke cervene tlacitko s ktorym aktivujes hbbtv


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2015 - 9:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
tomko napsal:
po stlaceni cerveneho tlacitka sa ti po chvilke (zalezi od rychlosti netu) objavy na obrazovke cervene tlacitko s ktorym aktivujes hbbtv


Ahoj,nefunguje,po stlačeni červeneho tlačitka objevi na obrazovce červene tlačitko,zmáčknou červene tlačitko znovu objevi menu hbbtv na vteřinu a zmizi i tak do kola.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 23.Červen 2015 - 1:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 166
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 36 krát
tve napsal:
tomko napsal:
po stlaceni cerveneho tlacitka sa ti po chvilke (zalezi od rychlosti netu) objavy na obrazovke cervene tlacitko s ktorym aktivujes hbbtv


Ahoj,nefunguje,po stlačeni červeneho tlačitka objevi na obrazovce červene tlačitko,zmáčknou červene tlačitko znovu objevi menu hbbtv na vteřinu a zmizi i tak do kola.

Ahoj hbbtv funguje jen na Skyliku a to jen na CT1, 2 a 24.. na UPC hbbtv nefunguje.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 23.Červen 2015 - 8:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
By.Bob napsal:
tve napsal:
tomko napsal:
po stlaceni cerveneho tlacitka sa ti po chvilke (zalezi od rychlosti netu) objavy na obrazovke cervene tlacitko s ktorym aktivujes hbbtv


Ahoj,nefunguje,po stlačeni červeneho tlačitka objevi na obrazovce červene tlačitko,zmáčknou červene tlačitko znovu objevi menu hbbtv na vteřinu a zmizi i tak do kola.

Ahoj hbbtv funguje jen na Skyliku a to jen na CT1, 2 a 24.. na UPC hbbtv nefunguje.


Ahoj,jsem myslel Skylink čt1,2, UPC nemám nefunguje,skusil Openatv 4.2,openatv 5.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2015 - 15:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2006 - 1:35
Příspěvky: 5
Místo/Bydliště: CZ
Ahoj,

mám Enibox zatím jen dva dny (takže nastavuju a zkoumám), ale co se týká OperaHBBTV, tak se mi chová stejně - zmáčkne se červené tlačítko a za chvilku (pokud se to nesekne, což se mi taky stalo) vyběhne na obrazovce "červený bod". Pak při zmáčknutí červ. tlačítka se objeví HBBTV (zkoušeno na ČT1) a zase zmizí. Jednou se mi ale povedlo při zkoušení to nahodit tím způsobem, že jsem dvakrát (víckrát??) za sebou zmáčkl červ. knoflík a pak to fungovalo tak jak má (aspoň myslím, že to bylo tím). Když jsem se HBBTV chtěl zbavit, musel jsem zase dát 2x EXIT, pak začalo normálně fungovat dálkové ovládání. Takže bych to ještě zkusil tímto způsobem (taky budu dál zkoumat, až bude čas), ale vypadá to, že ten Opera HBBTV plugin má ještě nějaké mouchy - přijde mi kapku nestabilní.

Libor.

PS. Mám E2 Open ATV 4.2 s E2 z 25.6.2015 a samozřejmě se bavím o Skylinku ČT, kde HBBTV chodí.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2015 - 17:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
Libor256 napsal:
Ahoj,

mám Enibox zatím jen dva dny (takže nastavuju a zkoumám), ale co se týká OperaHBBTV, tak se mi chová stejně - zmáčkne se červené tlačítko a za chvilku (pokud se to nesekne, což se mi taky stalo) vyběhne na obrazovce "červený bod". Pak při zmáčknutí červ. tlačítka se objeví HBBTV (zkoušeno na ČT1) a zase zmizí. Jednou se mi ale povedlo při zkoušení to nahodit tím způsobem, že jsem dvakrát (víckrát??) za sebou zmáčkl červ. knoflík a pak to fungovalo tak jak má (aspoň myslím, že to bylo tím). Když jsem se HBBTV chtěl zbavit, musel jsem zase dát 2x EXIT, pak začalo normálně fungovat dálkové ovládání. Takže bych to ještě zkusil tímto způsobem (taky budu dál zkoumat, až bude čas), ale vypadá to, že ten Opera HBBTV plugin má ještě nějaké mouchy - přijde mi kapku nestabilní.

Libor.

PS. Mám E2 Open ATV 4.2 s E2 z 25.6.2015 a samozřejmě se bavím o Skylinku ČT, kde HBBTV chodí.


Ahoj,vyskušel openav 4.2 i openatv 5 a nefunguje,tak nevim.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2015 - 20:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2006 - 1:35
Příspěvky: 5
Místo/Bydliště: CZ
Až budu mít chvilku, ještě to testnu a dám vědět, jestli jsem na něco přišel.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2015 - 0:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Duben 2006 - 1:35
Příspěvky: 5
Místo/Bydliště: CZ
Takže jsem trochu testoval HBBTV. Spustit jde. Postup jsem měl následující:
1) zmáčnout červené tlačítko na ovladači 1x
2) počkat, dokud se na televizi neobjeví značka/logo "červený bod" a nezmizí
3) zmáčknout červené tlačítko na ovladači 2x rychle za sebou
4) pak zůstává menu HBBTV na obrazovce a jde ovládat
5) ukončení zase červeným tlačítkem, někdy se mi ještě osvědčilo dát 1-2x za sebou "EXIT"

To je vše. Nicméně jedna podstatná poznámka: HBBTV sice jde spustit, vybrat pořad na přehrávání a spustit "PLAY", ale to je asi tak všechno. Objeví se progres bar a běhá zleva doprava, ale nic se nenačte a nespustí. Zkoušel jsem i různá rozlišení, ale ani v tom není zakopaný pes. BTW. rychlost internetu mám dostatečnou (+/- kolem 50+ Mbit/sec na downloadu i uploadu). Koneckonců na televizi (Sharp) a druhém satelitním přijímači (HD-BOX 9105+) mi HBBTV chodí. Akorát že Sharp je pomalej a druhej saťák je v jiný místnosti, takže jsem si myslel, že mi Enibox v tomto ohledu pomůže... No, zatím ne, evidentně má OpenOpera HBBTV plugin mouchy :-( Třeba ještě na něco přijdu...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2015 - 8:21 
Online
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 3817
Poděkoval: 179 krát
Poděkováno: 412 krát
Pokud jedeš na Enigme2 zkus rozbalit přiložený soubor a nakopírovat do usr ( přepíše to stávající soubor) a dej restart GUI. HBBTV už musíš mít předem nainstalovaný !!! Pro jistotu si předem zazálohuj image.

Příloha:
HBBTV.rar


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2015 - 8:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
Libor256 napsal:
Takže jsem trochu testoval HBBTV. Spustit jde. Postup jsem měl následující:
1) zmáčnout červené tlačítko na ovladači 1x
2) počkat, dokud se na televizi neobjeví značka/logo "červený bod" a nezmizí
3) zmáčknout červené tlačítko na ovladači 2x rychle za sebou
4) pak zůstává menu HBBTV na obrazovce a jde ovládat
5) ukončení zase červeným tlačítkem, někdy se mi ještě osvědčilo dát 1-2x za sebou "EXIT"

To je vše. Nicméně jedna podstatná poznámka: HBBTV sice jde spustit, vybrat pořad na přehrávání a spustit "PLAY", ale to je asi tak všechno. Objeví se progres bar a běhá zleva doprava, ale nic se nenačte a nespustí. Zkoušel jsem i různá rozlišení, ale ani v tom není zakopaný pes. BTW. rychlost internetu mám dostatečnou (+/- kolem 50+ Mbit/sec na downloadu i uploadu). Koneckonců na televizi (Sharp) a druhém satelitním přijímači (HD-BOX 9105+) mi HBBTV chodí. Akorát že Sharp je pomalej a druhej saťák je v jiný místnosti, takže jsem si myslel, že mi Enibox v tomto ohledu pomůže... No, zatím ne, evidentně má OpenOpera HBBTV plugin mouchy :-( Třeba ještě na něco přijdu...


Ahoj,pravě mně taky to děla,objeví se progres bar a běhá zleva doprava, ale nic se nenačte a nespustí,včera přeinstaloval na Openatv z 02.07 .2015,a je to stejný


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: HBBTV
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2015 - 9:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 285
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 8 krát
len tak pre skusku skuste vyskusat hbbtv na niektorych nemeckych kanalov.ci to nie je chyba na strane stv resp. ct


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk