e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Prosinec 2018 - 17:10

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Modul IRDETO SMIT
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2015 - 23:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
Dobrý večer,přestal fungovat modul s kartou skylink irdeto v eniboxu,v menu ci rozhrani modul vidět,dam modul do ineho satelitu kanaly běži,možna někdo poradi co s nim,děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul IRDETO SMIT
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2015 - 8:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 286
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 8 krát
Najlepšie keď modul dáš vo
vypnutom stave.kartu dáš čipom smerom hore. Nábeh kanálu pri module trvá podstatne dlhšie akobnapr. Pri oscam.tak cca 20sekund


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul IRDETO SMIT
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2015 - 17:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2006 - 19:54
Příspěvky: 105
tomko napsal:
Najlepšie keď modul dáš vo
vypnutom stave.kartu dáš čipom smerom hore. Nábeh kanálu pri module trvá podstatne dlhšie akobnapr. Pri oscam.tak cca 20sekund


Tak vyřešil nahral starši soft,na novem to vubec nerozjel


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul IRDETO SMIT
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2015 - 16:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červenec 2007 - 10:52
Příspěvky: 23
Skúšal som v tomto prijímači modul Irdeto Neotion s kartou Skylink (sw OpenATV 5.1 19.12.2015) a výsledok bol taký, že obraz a zvuk "sekal" i odozva na DO bola dosť oneskorená (ako keby bol pri vloženom CI module systém preťažený). Má s tým niekto skúsenosť prípadne i riešenie ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul IRDETO SMIT
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2015 - 18:22 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5281
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
mkris napsal:
Skúšal som v tomto prijímači modul Irdeto Neotion s kartou Skylink (sw OpenATV 5.1 19.12.2015) a výsledok bol taký, že obraz a zvuk "sekal" i odozva na DO bola dosť oneskorená (ako keby bol pri vloženom CI module systém preťažený). Má s tým niekto skúsenosť prípadne i riešenie ?


doscam by nešiel do toho bazmeku ked je to mips procesor ??? :smoke:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul IRDETO SMIT
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2015 - 18:41 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3188
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
nesiel by ani do tvojho ziadneho bazmeku pocnuc italo zbierkou cez megamodry az k drymom za predpokladu ze mas M7 kartu, lenze to jelito co ma smit modul neuviedlo aku kartu ma, takze marne caka pomoc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul IRDETO SMIT
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2015 - 20:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červenec 2007 - 10:52
Příspěvky: 23
dlhe_pole napsal:
nesiel by ani do tvojho ziadneho bazmeku pocnuc italo zbierkou cez megamodry az k drymom za predpokladu ze mas M7 kartu, lenze to jelito co ma smit modul neuviedlo aku kartu ma, takze marne caka pomoc


... ani tak nejde o kartu (jasné že potreba CI modulu je hlavne kvôli M7), ono to seká i bez karty (napr. na TA3),
takže ide hlavne o spoľahlivé fungovanie modulu - asi problém niekde v ovládačoch - a chcel som vedieť prípadné skúsenosti buď s iným image / iným modulom a pod. ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul IRDETO SMIT
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2015 - 21:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5281
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
čo má karta spoločné s TA3 ked to ide free ? vyber modul s toho bazmeku prepni na TA3 alebo čt-24 a sleduj či to bude aj tak sekať ak áno tak problém máš niekde inde napr. kábel, parabola , lnb atd... osobne by som toto riešil ICE kartou a nie cez modul . #-o [-X

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul IRDETO SMIT
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2015 - 22:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Červenec 2007 - 10:52
Příspěvky: 23
efendy55 napsal:
čo má karta spoločné s TA3 ked to ide free ? vyber modul s toho bazmeku prepni na TA3 alebo čt-24 a sleduj či to bude aj tak sekať ak áno tak problém máš niekde inde napr. kábel, parabola , lnb atd... osobne by som toto riešil ICE kartou a nie cez modul . #-o [-X


Je to takto: bez modulu a napr. s oscam to ide bez problémov (vrátane čítania ICE).
Zaujímalo ma ako je to keď sa tam dá do CI slotu modul (napr.: Irdeto, čo keď ho v budúcnosti budem potrebovať)
a ono to s ním blbne - či už s kartou alebo bez nej, keď je vložený v prijímači takmer ho to paralyzuje, keď ho vyberiem okamžite všeto funguje.
Preto som len chcel vedieť, či sa stým niekto stretol alebo s tým laboroval, prípadne či niekto pozná riešenie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Modul IRDETO SMIT
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2015 - 23:11 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3188
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
no v hentom boxe ti bude modul blbnut vzdy


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk