e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Červen 2018 - 23:33

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 39 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2015 - 16:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3147
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 96 krát
FTA (Free To Air),nekodovane programy.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2015 - 19:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 20:52
Příspěvky: 20
Tak fta jdou bez problémů


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2015 - 21:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9139
Poděkoval: 47 krát
Poděkováno: 121 krát
No vidis tak netoc krkem a pozeraj FTA! :)

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2015 - 7:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 20:52
Příspěvky: 20
Nebo tam mám nahrát původní config od prodejce a reklamace ? Když jsem to koupil byl tam uz doscam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2015 - 8:03 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 736
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
doscam používa iba jeden konfiguračný súbor doscam.config, nevidím problém aby doscam v.24 stiahnutý cez menu aby nefungoval, po jeho stiahnutí stačí vložiť kartu spustiť softcam a ide.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2015 - 8:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3147
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 96 krát
Ktery programy to delaji ?

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2015 - 8:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 20:52
Příspěvky: 20
Všechny co jdou přes kartu české kódované.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2015 - 8:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 20:52
Příspěvky: 20
Funguje ale po chvíli se začne zasekávat obraz, myslím že jsem postoval i video


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2015 - 8:42 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5069
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
to máš caid 0624 ked frčíš na doscame ?

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2015 - 8:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3147
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 96 krát
0D96 podle logu.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2015 - 8:52 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5069
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
hm , tak na to mu kludne stačí cccam-2.3.0 ,alebo oscam 10xx . 106x by som radšej nepoužíval ,skúšal som viacej verzii ,ale po čase to začne blbnúť preto frčím v oscame 1074 a 10136 :good: :ROFL: ale aj doscam funguje tiež bezvadne , skúsil by som sa pohrať napr. v DVBAPI

P: 0624
I: 0D96
I: 0D70
I: 0666
I: 0D03
I: 0D0F

BOXTYPE niekedy aj to zaberie . :smoke:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2015 - 9:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9139
Poděkoval: 47 krát
Poděkováno: 121 krát
V tom logu sa miestami striedaju caidy ako faby na semafore...... tam je nieco dobre poondene...ta predajnost musi byt uzasna pri tom pocte reakcii..

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2015 - 9:58 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1680
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 95 krát
Někde se tu řešilo že probuzení z deepstandby způsobuje sekání. Neni to náhodou stejný případ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2015 - 10:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 20:52
Příspěvky: 20
Ne ne 0D96 je to. Není to jen z deepstandby. Po úpravě configu běží myslím tak deset minut pak začne znova


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2015 - 10:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Prosinec 2012 - 20:52
Příspěvky: 20
Dvbapi jsem upravoval . Akorát mám P: 0D96. Ostatní I:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2015 - 11:54 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Květen 2009 - 13:39
Příspěvky: 654
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 3 krát
Na VU+Solo2 v image OpenATV 5.0 se mi podařilo zprovoznit doscam 0.24 na kartu Skylink ICE 0D96, funguje i vzdálený server a čtou i klienti v domácí síti. Soubor rar rozbalit a nakopírovat do rootu stb. Všem souborům dát atribut 755. Prosím znalce o korekci

Edit: Vyzkoušeno i na Giga blue quad plus a vše funkční


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+ Solo2, Gigablue quad plus-openATV 5.3-doscam 0.25, Amiko Alien-openATV 5.3-oscam current, Optibox 8750 HDCICX-cccamd 2.1.4, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2015 - 7:32 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Květen 2009 - 13:39
Příspěvky: 654
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 3 krát
Našel jsem tento zdroj na verze doscam, nyní V0.24b:
kod: http://wget.biz/kcen/comment.php?dlid=9 ... f9e3f1eb83
Nikde jsem ale nenašel doscam na chipset SH4 nebo to je některý z nich?

_________________
VU+ Solo2, Gigablue quad plus-openATV 5.3-doscam 0.25, Amiko Alien-openATV 5.3-oscam current, Optibox 8750 HDCICX-cccamd 2.1.4, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2015 - 7:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 28.Prosinec 2012 - 16:43
Příspěvky: 197
proc to tahas z nejakyho pochybnyho odkazu na keycenter kdyz ty verze jsou tu na foru - viewtopic.php?f=23&t=49435
pro sh4 sem videl jen v nejaky prvnich verzich

_________________
Vu+ Solo2,Gigablue Quad,ET4000,Gigablue X1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nastavení doscam 0.24
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2015 - 11:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17091
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 93 krát
v.24b pre sh4 neexistuje.
pre enibox je mipsel verzia.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 39 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk