e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2018 - 7:10

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 58 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2015 - 13:07 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 741
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
xdedek napsal:
verze si přesně nepamatuju, ale zkoušel jsem jich více...
oscamy nějaký, poslední funkční 10002, ten mi na E2 funguje, jak už jsem tisíckrát říkal...
pak sem zkoušel doscam 0,23 aj 0,24 pak hypercam, a další spousty.. všše se chová stejně..

daj sem log z oscamu alebo doscamu
zaujímavé že ja som sa eniboxu nechytal už dobré 2 mesiace a ide ako hodinky
prikladám ešte screen z webrozhrania oscamu z môjho eniboxu, pozerá ho dcerá nepretržite a všetko ok, nahráva, prehráva dekóduje, shrauje atď.
chcel som sa pochváliť up time ale žiaľ bohu žena pri vysávaní odopla celú lištu a tak je len 3dňový up time inak mi oscam išiel vkuse viac ako mesiac.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2015 - 13:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2011 - 5:34
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: SF-4008, FS-Enibox
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak já nevím, esli to tu nikdo nečte a pak reaguje na to co nemá.....

eště jednou, když nechám box zapnutý, nebo používám pohotovostní režim, kdy box žere jako když je zapnutý, tak samozřejmě běží úplně v pořádku a věřím, že by běžel aj 3 měsíce... takže skutečně se tu o uptime nebavíme... problém nastane po probuzení z hlubokého vypnutí.. což by mělo být to samé jako power off... to se pak seká...

a ještě jednou, na jednom boxu to dělá, na druhý jsem už 3 mesíce nešáhl a běží v pořádku...

v logu nic nenajdeš, protože oscam běží normálně korektně.. odezva v pořádku, obraz zasekaný, nově po výměně zdrojů už černý...

jinak jsem teď od enoboxu 200km daleko, takže log sem teď nehodím, ale zároveň si myslím, že opravdu zbytečné, není v něm co poznat, protože se chová jako při normálně běžícím boxu...

_________________
Octagon SF4008, HD Box FS9200, HD Box FS7110, HD Box FS7119, HD Box FS-Enibox, Edision Argus Mini IP, Opticum 9600TS


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2015 - 13:32 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1139
Poděkováno: 7 krát
zjevne to vypada na hw problem, vymena zdroju tomu nasvedcuje

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2015 - 17:46 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 741
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
davidas napsal:
zjevne to vypada na hw problem, vymena zdroju tomu nasvedcuje

kontaktovať sapro alebo predajcu, máš to v záruke a je to vybavené vymenia príjímač alebo zdroj a hotovo, pokaziť sa môže všetko alebo aj výrobná vada sa môže vyskytnúť 8)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2015 - 19:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Září 2008 - 22:48
Příspěvky: 1
Mne sa to správa presne tak isto.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2015 - 22:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2013 - 16:48
Příspěvky: 24
Poděkoval: 1 krát
Já mám stejný problém, po zapnutí z hlubokého vypnutí, černá obrazovka.

_________________
HD-BOX Enibox, Skytec BlackBox HD, Ariva 250 Combo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Březen 2015 - 23:09 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 741
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
Ja ho do hlbokého spánku nedávam, v tom prípade si tam daj cccam 230


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 8:35 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1139
Poděkováno: 7 krát
tohle, ale neni reseni, protoze pise, ze mu druhy enibox funguje v poradku, zamysli se nad tim, popripade si projdi cele vlakno znova at vis

Duce napsal:
Ja ho do hlbokého spánku nedávam, v tom prípade si tam daj cccam 230

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 11:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2013 - 16:48
Příspěvky: 24
Poděkoval: 1 krát
Tak jsem zkusil CCCAM 2.3.0 a problém se nevyřešil :( . Po zapnutí z hlubokého vypnutí je opět černá obrazovka, přestože CCCAM normálně běží. Chová se to stejně jako s OSCAM či MGCAMD. Problém tedy asi bude v něčem jiném.

_________________
HD-BOX Enibox, Skytec BlackBox HD, Ariva 250 Combo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 12:22 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9272
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 134 krát
Teraz si napamatam presne, ale skus nastavit aby cam spustal neskorsie, myslim ze tam je volba 5-10 sek atd, tak skus to zvysit. Aj ked mas kombinaciu oscam mgcamd, daj medzi to aspon 10 sek, ked nepojde este viac a potom daj vediet ci pomohlo alebo nie.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 14:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2013 - 16:48
Příspěvky: 24
Poděkoval: 1 krát
Zpoždění jde nastavit pouze pro CAM2. Jako CAM1 jsem tedy vybral Mgcamd 1.38 (nenakonfiguroval jsem ho) a jako CAM2 vybral CCcam 2.3.0 se zpožděným spuštěním za 30 sekund (to je maximum). Do okamžiku hlubokého vypnutí obraz šel, po zapnutí už obraz opět nenaskočil a byla jen černá obrazovka, přestože oba CAMy byly aktivní. Pomohl opět až restart.

Problém tedy nebude asi v SoftCamech, ale někde jinde v Enigmě. Při hlubokém vypnutí možná Enigma ukončí omylem nějaký proces, který pak po zapnutí přijímače nespustí. Ví někdo, co dělá Enigma při přechodu do hlubokého vypnutí? Trvá jí to totiž docela dlouho oproti restartu.

_________________
HD-BOX Enibox, Skytec BlackBox HD, Ariva 250 Combo


Naposledy upravil(a) milos1975 dne 10.Březen 2015 - 19:52, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 17:55 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9272
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 134 krát
daj oscam+ mgcamd

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 20:27 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1697
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
Je to problém ovladačů nebo chyby v enigmě,která s tím souvisí, pokud to teda nejni hw problém. To s tím zpožděním se dá lehce otestovat. Vypni oscam (cccam) ručně a pak až dej deepstandby. Pak probuď a zapni ručně. Uvidíš jestli to bude stejné.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 11:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2013 - 16:48
Příspěvky: 24
Poděkoval: 1 krát
liquere: Kombinace oscam + mgcamd problém také neodstranila.

11chloe: Oscam (při druhém pokusu i cccam) jsem ručně zastavil, dal hluboké vypnutí a po zapnutí ručně oscam (cccam) spustil. CAM byl aktivní, klíče přicházely, ale obrazovka byla při obou pokusech černá, tedy kromě FTA programů. Pomohl opět až restart přístroje (restart CAMu ani restart jen uživatelského rozhraní černou obrazovku neodstranil).

Nějaké další nápady?

_________________
HD-BOX Enibox, Skytec BlackBox HD, Ariva 250 Combo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 11:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9272
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 134 krát
No asi drivery, ale ine ma uz moc nenapada. Ak chces skus, ale neviem ci uz niekto skusal, nahrat e2 pre relook mago alebo ostatne rovnake stroje. Ci nahodou nebude rozdiel. Ale na vlastne riziko, len nechapem ci sa toho tak malo predalo ze nikto iny nepise, alebo je to problem naozaj toho tvojho boxu. V kazdom pripade daj vediet ako to dopadlo.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 14:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2013 - 16:48
Příspěvky: 24
Poděkoval: 1 krát
Zkusil jsem v angličtině napsat na německé forum http://www.opena.tv. Uvidím, jestli mi někdo něco poradí.

_________________
HD-BOX Enibox, Skytec BlackBox HD, Ariva 250 Combo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2015 - 16:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2011 - 5:34
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: SF-4008, FS-Enibox
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
liquere napsal:
No asi drivery, ale ine ma uz moc nenapada. Ak chces skus, ale neviem ci uz niekto skusal, nahrat e2 pre relook mago alebo ostatne rovnake stroje. Ci nahodou nebude rozdiel. Ale na vlastne riziko, len nechapem ci sa toho tak malo predalo ze nikto iny nepise, alebo je to problem naozaj toho tvojho boxu. V kazdom pripade daj vediet ako to dopadlo.


nevím esli nečteš celou diskuzi nebo si to jen nepamatuješ, ale toto téma sem založil já v podstatě stejným problémem...
řešil sem tehdá něco jinýho (ale byl to pokus odstranit tento problém s hibernací)

Mám dva boxy, jeden fakčí normálně, druhý má problémy, přitom je v nich komplet do puntíku stejný image, dal sem zálohu a na box 2 obnovil.. a box 2 ne a ne fungovat, jinak sem zkoušel aj všecky postupy výše zmíněný... prostě nic.. chová se to stejně...
tay už si s tím nevím rady...

_________________
Octagon SF4008, HD Box FS9200, HD Box FS7110, HD Box FS7119, HD Box FS-Enibox, Edision Argus Mini IP, Opticum 9600TS


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2015 - 16:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2011 - 5:34
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: SF-4008, FS-Enibox
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Jinak poprosil bych všechny řešit problém s černou obrazovkou po hibernaci řešit tu:
viewtopic.php?f=302&t=62283

Děkuji.
:thankyou:

_________________
Octagon SF4008, HD Box FS9200, HD Box FS7110, HD Box FS7119, HD Box FS-Enibox, Edision Argus Mini IP, Opticum 9600TS


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 58 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk