e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2018 - 1:49

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 82 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2015 - 11:20 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Říjen 2007 - 8:46
Příspěvky: 575
Poděkováno: 4 krát
sporty, na porte 16001 v cccame beží webrozhranie cccamu. Klientom by si sa mal pripájať na cccam server cez port 12000 (defaultne ak si ho nemenil).

_________________
GI Xpeed LX3,CST Trinity,Ariva102,STAB HH 120,T 90.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2015 - 12:01 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 29.Srpen 2008 - 21:34
Příspěvky: 388
Díky, to jsem mezitím taky zjistil, moje chyba a proto to ne a ne rozchodit ](*,)

_________________
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2015 - 15:09 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Říjen 2007 - 8:46
Příspěvky: 575
Poděkováno: 4 krát
Ak vieš aspoň trochu po anglicky, tak keď si prečítaš čo je písané v CCcam.cfg, tak sa dozvieš veľa podrobností.
Napr.:
# server shall listen on this port pro incoming connections
# default port is 12000, disable server with parm -s or set port 0
#
#SERVER LISTEN PORT : 12000
#TELNETINFO LISTEN PORT : 16000
#WEBINFO LISTEN PORT : 16001

Ak máš chuť,čas, študuj. Väčšie možnosti sú však u oscamu.

_________________
GI Xpeed LX3,CST Trinity,Ariva102,STAB HH 120,T 90.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2015 - 16:36 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 29.Srpen 2008 - 21:34
Příspěvky: 388
Jasně že naštuduju, akorát nevím jakej plugin použít na Octagonu, připadají v úvahu Mcas nebo XcamClient...?

_________________
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2015 - 16:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9272
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 134 krát
Nepasoval by aj img pre enfinity x1+? Opendroid 5.0? Zelezo to iste nie? :unknown:

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2015 - 20:29 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 741
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
liquere napsal:
Nepasoval by aj img pre enfinity x1+? Opendroid 5.0? Zelezo to iste nie? :unknown:

to by si tam mohol dať rovno VU+zero aj to rovnaké železo a skús ho tam dať, potom sa budeš pýtať ako opraviť prijímač, podotýkam iba doporučené img nie z iných prijímačov, jedine na vlastné riziko


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Květen 2015 - 21:08 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9272
Poděkoval: 39 krát
Poděkováno: 134 krát
Nechcem sa hadat ale skusal si to? Oprav ma ak sa mylim, ale myslim si, ze vu+ robi iny vyrobca ako tieto masinky aj ked mozu mat rovnaky cipset. Alebo este inak, ATV co je pre enibox sa neda nahrat aj pre relook mago a opacne enfinity x1+?
Nie je to to iste len iny nazov ?

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2015 - 21:57 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1697
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
je to to iste


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 9:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Únor 2011 - 19:05
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: -VU+solo se v2
Poděkoval: 6 krát
:book: zdravym všechny znale stb hdbox enibox koupeny v sapro open atv skin metrix v softcam bylo jenom doskam v0.24b cez plugin sem stahnul cccam 230 zadal linku a nic muže mi nekdo poradit nebo zaslat nejakou zalohu boxu z hdglas nevym jak to nastavyt diik všem za info :book:

_________________
opticum 406p-403p--parabola multi-85
X-TREND ET 4000-VU+zero-golden iterstar LX1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 9:57 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1049
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
A v cccam.cfg máš čo? Hoď to sem. A cccam máš spustený v softcampaneli?

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 10:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Únor 2011 - 19:05
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: -VU+solo se v2
Poděkoval: 6 krát
petersk napsal:
A v cccam.cfg máš čo? Hoď to sem. A cccam máš spustený v softcampaneli?


v ccam.cfg mam link c:----- czsk-- a sftcam paneli to mam taky spuštene prosimjake tam maji byt artripudi mam tam 644

_________________
opticum 406p-403p--parabola multi-85
X-TREND ET 4000-VU+zero-golden iterstar LX1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2015 - 16:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Únor 2011 - 19:05
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: -VU+solo se v2
Poděkoval: 6 krát
:?:
bigsat napsal:
petersk napsal:
A v cccam.cfg máš čo? Hoď to sem. A cccam máš spustený v softcampaneli?


v ccam.cfg mam link c:----- czsk-- a sftcam paneli to mam taky spuštene prosimjake tam maji byt artripudi mam tam 644


:book: tak všechno sem už prošel ale pořad nic nejak mi to už hlava nebere vyskoušene snad všecke možnosti mne znale chtelo by to kdyby se mi nekdo na to podival cez team wiewer nekdo znaly moc by se mu byl vdečny :book:

_________________
opticum 406p-403p--parabola multi-85
X-TREND ET 4000-VU+zero-golden iterstar LX1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2015 - 13:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2011 - 23:29
Příspěvky: 128
Místo/Bydliště: Lipt. Mikulas
Poděkováno: 1 krát
Zdravim, vcera som kamaratovi nainstaloval tento primac, ide ok, len obcas z neho pocut take divne bzucanie, tak sa chcem opytat ci to ma nejaky aktivny chladic, alebo je to chyba. Dik

_________________
HD Box Enibox
Octagon sf 108
AzboxMe


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2015 - 16:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1313
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 59 krát
Občasné bzučení určitě není v pořádku.
HD-BOX Enibox nemá větrák.
Tímto rušivým elementem býval hlučný větrák u starších modelů AB IPBox-ů.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2015 - 16:36 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1697
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
Vu+ zero mi taky vydává nějaký zvuk. Když dám ucho nad krabičku tak je to slyšet. Co to způsobuje jsem nezjišťoval a je mi to i celkem jedno.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2015 - 20:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2011 - 23:29
Příspěvky: 128
Místo/Bydliště: Lipt. Mikulas
Poděkováno: 1 krát
k.o.h.u.t. napsal:
Občasné bzučení určitě není v pořádku.
HD-BOX Enibox nemá větrák.
Tímto rušivým elementem býval hlučný větrák u starších modelů AB IPBox-ů.


ked nema vetrak, asi to bude chyba, uvidim ako sa to bude chovat dalej, mozno skonci v reklamacii, vsak ma 2 roky
zaruku :thankyou:

_________________
HD Box Enibox
Octagon sf 108
AzboxMe


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2015 - 20:26 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 741
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
mne nebzučí nič, chyba bude musieť byť niekde inde, tento box bol dimenzovaný aby išiel bez vetráka tak isto ako vu+ zero


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2015 - 20:38 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1697
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 96 krát
Je to něco co nemůže být normálně slyšet, takže mě to nijak netrápí. Jsou to zvuky asi procesoru, protože se ty zvuky mění při bootování, přechodu ze standby. V deepstandby je úplné ticho.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2015 - 10:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 283
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 8 krát
podla mna to bude adapter co davas zo sataku do elektriky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2015 - 11:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2011 - 23:29
Příspěvky: 128
Místo/Bydliště: Lipt. Mikulas
Poděkováno: 1 krát
tomko napsal:
podla mna to bude adapter co davas zo sataku do elektriky


to nebzuci v adaptery, ale v primaci

_________________
HD Box Enibox
Octagon sf 108
AzboxMe


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 82 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk