e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Červen 2018 - 3:36

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2014 - 17:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Září 2008 - 15:39
Příspěvky: 100
Tak dále nemohu rozjet obraz zakodovaných programů.Volné jedou normálně.Jak je vidět na foto,tak program dekoduje ale nezobrazuje.Na servru je taktéž vše funkční.Zdřejmě ještě něco nastavit v Hd boxu. Ale co ?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Link pro images
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2014 - 17:17 
Skontroluj parameter B: v subore mg_cfg ci je 06 alebo 00.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Link pro images
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2014 - 18:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Září 2008 - 15:39
Příspěvky: 100
alfsvk napsal:
Skontroluj parameter B: v subore mg_cfg ci je 06 alebo 00.

Mám tam 00
# box type
# 00 autodetect, change only if you think wrong type detected.
# 01 dbox2
# 02 dreambox
# 03 triple-dragon
# 04 relook
# 05 openbox
B: { 00 }


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2014 - 20:26 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 736
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
mne vynikajúco funguje doscam V.23 skús ten


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2014 - 20:31 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Říjen 2008 - 20:28
Příspěvky: 495
Místo/Bydliště: Moravia
Poděkoval: 7 krát
Zkus nastavit 06


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2014 - 21:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Září 2008 - 15:39
Příspěvky: 100
polulin napsal:
Zkus nastavit 06

po nastavení 06 vše ok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2014 - 20:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2011 - 5:34
Příspěvky: 102
satelitni prijimac: SF-4008, FS-Enibox
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Já používám oscam, stažen z jejich serveru... funguje jakštakš fajn, ale jsou tam jakýsi zvláštnosti.. když se dápřijímač do hibernace a probudí se tak dlouho trvá, než se obraz rozběhne a pak se každých 5 sekund obraz zatrhne a pak opět spustí.. když se podívám do oscamu, tak se občas tam objeví odezva 6000ms... přitom server má odezvu tak 13ms... takže problém na síti není.. jen si občas ten enibox neví rady... ale co se mi eště stávalo, tak to bylo při přechozí verzi software bylo to, že oscam mi ukazoval, že dekóduje, zobrazuje odezvu 13 - 20 ms a vše vypadá, že je ok, ale obraz ne a ne naskočit.. prostě černo, přepnu kanál.. v oscamu se změní, klíče se posílají, ale prostě nic.. jedině restart pomohl...

netušíte někdo, co s tím?

_________________
Octagon SF4008, HD Box FS9200, HD Box FS7110, HD Box FS7119, HD Box FS-Enibox, Edision Argus Mini IP, Opticum 9600TS


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2014 - 21:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2011 - 5:34
Příspěvky: 102
satelitni prijimac: SF-4008, FS-Enibox
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
no problém je v tom ten, že box nemám přímo já... no a nechce se mi moc přeinstalovávat tam úplně jinej image... protože si tatík na to už zvykl..
jinak máš pravdu, prováděl jsem úpravy přes webif, ale kdyby to teda bylo jen tím, tak skopíruju přes ftp... ale ono jak jsi napsal, když zrestartuju box přes DO, tak to jede, ale když potom už samože žádnou změnu nedělám, ale dám hibernaci, tak opět to nejde... tak nevím co se děje...

jinak napadlo mě, že bych si zkompiloval svůj vlastní oscam, tak jak to dělám pro hdboxy 7119 a 9200, ale nepodařilo se mi najít toolchain....

_________________
Octagon SF4008, HD Box FS9200, HD Box FS7110, HD Box FS7119, HD Box FS-Enibox, Edision Argus Mini IP, Opticum 9600TS


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2014 - 7:54 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1009
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 42 krát
Daj si tam doscam. Mne s ich oscamom tiež robilo problémy. Dal som si tam doscam a všetko bez problémov.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2015 - 18:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2011 - 5:34
Příspěvky: 102
satelitni prijimac: SF-4008, FS-Enibox
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Díky za radu... sice teda teď hned ji nevyužiji, ale rozhodlal jsem se zaměnit svuj sat za tento box a budu ho testovat a pozkouším s ním vše možný a jak píšeš... tak zkusím aj ten capitol teda, ale nevzdával bych se ani možnosti openATV s mým oscamem.. no uvidíme, podařilo se mi už najít toolchain, tak snad by se zadařilo.. ale jak říkám, rozdrápat to tatíkovy.. to ne.. to eště vydrží, než mi příjde můj na testování... pak napíšu, jak sem postoupil..

:thankyou:

_________________
Octagon SF4008, HD Box FS9200, HD Box FS7110, HD Box FS7119, HD Box FS-Enibox, Edision Argus Mini IP, Opticum 9600TS


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2015 - 21:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2011 - 5:34
Příspěvky: 102
satelitni prijimac: SF-4008, FS-Enibox
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Tož tak už jsem postoupil :Yahoo!:

viz.: Zkušenosti a praktické rady + doporučený soft

_________________
Octagon SF4008, HD Box FS9200, HD Box FS7110, HD Box FS7119, HD Box FS-Enibox, Edision Argus Mini IP, Opticum 9600TS


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2015 - 7:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Únor 2007 - 18:37
Příspěvky: 5
satelitni prijimac: opeenbox sx4,octagon f4008
Místo/Bydliště: Pov.Bystrica
Poděkoval: 2 krát
ahoj,chcel by som sa spýtať či niektorý soft pre enibox obsahuje funkčný blindscan a diseqc 1,1


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2016 - 14:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Červen 2007 - 14:47
Příspěvky: 104
Mám Enibox OpenPli 4.0 poslední verzi a CCcam 2.3.0. Vše OK, ale neprocházejí zápisy na ICE kartu (0D96). Má s tím někdo zkušenost ? Dík za info.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2016 - 17:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 262
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 8 krát
bojina napsal:
Mám Enibox OpenPli 4.0

Odkial si stiahol openpl4 pre enibox? Dik
Edit: uz som nasiel


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2016 - 20:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 262
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 8 krát
Tak som skusal openpli image,este ze som mal zalohu.tak zopakujem otazku: odkial si stiahol openpli image?
Ja som tahal z www.enibox.webatu.com. dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 19.Leden 2016 - 21:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Červen 2007 - 14:47
Příspěvky: 104
Ano odtud.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2016 - 18:53 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 262
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 8 krát
bojina napsal:
Mám Enibox OpenPli 4.0 poslední verzi a CCcam 2.3.0. Vše OK, ale neprocházejí zápisy na ICE kartu (0D96). Má s tím někdo zkušenost ? Dík za info.

Ak mas este problemy,napis mi sukr.spravu.pomozem tu.ja mam ice kartu rizbehanu aj s inymi readermi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2016 - 10:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 163
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 36 krát
Openpli je pouze na testovaci uceli ale je plne fungcni softcam tam jede dobre co je se softcamem za problem?

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: softcam - problemy
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2016 - 15:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 74
Poděkováno: 2 krát
Oficiální podpora je na OPENATV

5.1 http://images.mynonpublic.com/openatv/n ... pen=enibox

po instalaci a nahrátí softcam-feed-mipsel_1.0_all.ipk lze pak stáhnout různé card klienty které funguji pro karty iCE apod


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk